Винайм квартири у Львові Привіт, народ. Я тут новенький, і одразу питання до львів’ян. Взагалі можливо зняти однокімнатну квартиру у Львові гривень за 500-800 (враховуючи комунальні послуги)? На тривалий термін
З власного досвіду, за таку ціну може бути квартира в поганому стані і районі + КП, або кімната в квартирі. Особисто я, орендувала квартиру за 500 грн ще 4 роки тому!
Ми знімаєм за 80 євро (прибл. 800грн) +комуналка, але стан нормальний і не в дідька на рогах... Але дешевше не знайдете, ми шукали довго...
Левандівка, однокімнатна квартира в 5-поверховому будинку в більш-менш нормальному стані обходиться наразі у 800 грн (комунальні включені в 800 грн). То я за себе так кажу. Знайомі знімають трикімнатну за 100$ на Новому Львові, тому тут все залежить від того "як домовитися", що знайти і "всяке буває".
де?? Де ви їх шукаєте???!! Бо мене вже голова болить в неті шаритись і газети гортати:ireful: Якщо знає хтось точку з дешевими квартирами, скажіть, плс, з мене шампанське)) ПС:де????
Винайму 1-2кімнатну квартиру Винайму 1-2кімнатну квартиру на тривалий термін в районі Сихова або нового Львову.
Зніму 2х кімнатну квартиру в районі центру, бажано в районі вул. Франка, поч. Зеленої. До 1700 грн, обов"язково, щоб була одна простора кімната (18-20 кв.м.). Пишіть, дуже треба!
Родичка здає 2-кім квартиру на Виговського (поліклініка), середній стан, меблі. Для сімї чи 3-4 студенток. Хоче 150 дольців. Якщо когось цікавить - пишіть ПП.
Народ, ТЕРМІНОВО потрібна квартира. Однокімнатна. До 1000 грн. Якщо без посередників!!!!!!!!!!!, то можна й трохи дорожче. Бо ці контори вже задовбали. На ста оголошеннях один лохотронщик!!! Сподіваюсь хоч тут є порядні люди. І ми, між іншим порядні люди також, хлопець із дівчиною. Якщо будуть добрі пропозиції і нам підійдуть, то вже завтра зранку чекайте пожильців!
Винайму 2-кім. квартиру Винайму 2-х кім. квартиру У районі Пато-Ряшівської-Мотозаводу.Надовгий термін. Прохання писати в приват.
Здаю 2-0х кімнатну квартиру на Сихові.Все неоюхідне для проживання.Меблі,побутова техніка.Прохання не турбувати з домашніми тваринами.1800+Кп.:cesored:Таня(власник)
2 дівчини порядні знімуть в Залізничному районі 1 або 2 - кімнатну квартиру, ціна 1200 грн(максимум). Без посередників. Пишіть))
Візьму на квартиру Винаймаю двокімнатну квартиру в районі гуртожитків політеха. Жив з товаришем, той з'їхав до дiвчини. Тепер є вільна кімната. Вартість квартири зимою 2000, літом 1800 з комунальними включно. Якщо є бажаючі пишіть :cesored: контактувати через форум
Здам 2кім хрущовку на В.Великого, кухня, пралька, холодильник, меблі, пластикові вікна, балкон незашклений. заг пл.43м. санвузол роздільний. 1500грн+комунальні, телефон і лічильники(вода+світло) На 3 місяці з 1 вересня до кінця грудня (можливо і на довше, але то з`ясується в листопаді) Кого цікавить-пишіть в приват
Допоможіть знайти квартиру, будь ласка... Шукаємо для себе 1-кімнатну квартиру на тривалий термін. Бажано поблизу центру(Чорновола, Франка,Пекарська...) Близько 1000 грн. Порядність та своєчасну оплату гарантуємо. Наперед вдячні тим, хто відгукнеться. (для 2 (+1) дівчат)
Добрий день Львів!!!зареєструвалася на форумі,бо дуже потрібна допомога.вчора хозяйка квартири сказала,що нам потрібно до вересня виїхати з квартири,бо ії дочка виходить заміж і буде там жити.А в нас з чоловіком в серпні відпустка і вже білети на руках тому дуже терміново в цьому місяці або вже з вересня потрібна 1 кімнатна квартира в норм. стані на Сихові до 1200 грн +КП.розглянемо всі варіанти(побутова техніка є своя).Хто має якісь варіанти пишіть в лічку.Наперед дякую!!!
3кімнатна квартина на Пасічній ближче до Дж Вашингтона, можна на тривалий термін, 1 поверх. 1600 грн + комунальні:kissc: непорєдних прохання не турбувати:naci: