Шановні форумляни! Потрібна квартира на вихідні для гостей з Києва, 4 людини. Квартира бажано 3 - кімнатна, але може бути і 2 і 1 - кімнатні... "на крайняк". Якщо ви не маєте вільної квартири, але працюєте рієлтором, дайте свій телефончик. Чи якщо хтось не рієлтор, але має знайомих рієлторів, теж поділіться телефончиком. Якщо хтось може допомогти, пишіть тут або в ПП. Наперед вдячна.
Здається 1-кімнатна (44 кв. м.) квартира в центрі міста після капітального ремонту: пластикові вікна, тепла підлога, техніка Бош, плазмовий телевізор. $350 +комунальні. Без посередників
Винайму кімнату в р-н. Зеленої, Сихова від 400-500 грн.. можна з дівчиної, без шкідливих привичок, порядність гарантую.. ТЕРМІНОВО.!!! Пишіть в приват.
Привіт всім! Я шукаю однокімнатну квартиру у Львові до 1000 грн на довготривале проживання. Відпишіть будь-ласка, якщо хтось здає або має знайомих, які здають квартири. Без посередників.
Привіт. Шукаю порядну, охайну дівчину для спільної оренди квартири, вул. Майорівка. Вартість 400грн. + комунальні.Можливий варіант підселення до дівчат. Якщо вас зацікавило це повідомлення, пишіть в приват.
Шукаю квартиру Привіт, шукаю для себе квартиру, порядний хлопець без шкідливих звичок ! Шукаю 1-2х кімнатну квартиру з ремонтом під евро, та побутовою технікою. Галицький, франківський р-н. Готов платити 2500 грн. Бажано без посередників. Скільки зараз треба платити посередникам, 100% або 50% від вартості квартири, мабуть є ще дешевше ніж 100 або 50 % ? тоді я згоден Розгляну всі варіанти, Дякую. Відповідайте у приват, або у темі.
Шукаю дівчину на підселення, нас 2, студентки (3 і 1 курс) в двохкімнатній квартирі, Залізничний район, 10 хв.від вокзалу, тихий район (біля Електрону), ремонт, пластикові вікна, автономне опалення, 500грн + КП пропозиція знов актуальна
Давай мінятись сосідами В мене аналогічна ситуація ("двохкімнатній квартирі, Залізничний район, 10 хв.від вокзалу, тихий район (біля Елект..."). Я тобі віддам свого сосіда, а ти мені свою студентку
Усім привіт!!! Шукаю 2-кімнатну квартиру для себе і подруги для довготривалої оренди. Бажано у р-нах Наукової, Центру, Зеленої. Євроремонт,наявність побутової техніки, окрім холодильника та пралки, не обов'язкова. Готові платити 1400 грн. Розглянемо усі варіанти. Чекаємо відповіді у приват або у темі. Наперед вдячні, Людмилка і Марічка
Привіт усім! Їду до Львова в творчу відпустку. Малювати. Шукаю однокімнатну квартиру на місяць з оплатою до 1200-1500 грн., або на крайняк кімнату. Умови підійдуть самі прості. Головне щоб було живописненько, може в якомусь старенькому будиночку))
Увага! Хочеться застерегти бажаючих знімати кімнату у квартирі з хазяйкою. Це не докінця хороший варіант. Спочатку варто добре подумати. Приклад- в районі Південного здає кімнатку одна власниця і сама ж проживає з внучкою в квартирі. Будьте обережні, бо пропадають речі і не дешеві!
2-х поверховий приватний будинок, 4 квартири. Пропоную одну кімнату у 2-х кімнатній квартирі (іншу кімнату я сам знімаю). В квартирі всі меблі, ванна, кухня, пластикові вікна, індивідуальне опалення. Навпроти будинку спортивний майданчик. Вартість 1000грн на місяць.
Зніму квартиру! Молода сім'я зніме 1-2 кімнатну квартиру в нормальному стані. Розглянемо всі пропозиції. Порядність та вчасну оплату гарантуємо. Посередників - просимо не турбувати!
доброго дня! шукаю 1-2 кімнатну квартиру для довгострокової оренди, з 20 липня. бажано у гарному стані, з новим ремонтом і побутовою технікою. ціна 150-200$ на місяць.
Молода сім'я зніме 1-2 кімнатну квартиру в нормальному стані в Личаківському р-ні,до 1200 грн. Розглянемо всі пропозиції. Порядність та вчасну оплату гарантуємо. Посередників - просимо не турбувати!
візьму в оренду 2 кімнатну квартиру, щоб не дуже далеко від комерційної академії. жити буду з сестрою. порядок і своєчасну оплату гарантую. розгляну всі пропозиці. Павло
Привіт всім! Я шукаю однокімнатну квартиру у Львові до 1000 грн на довготривале проживання (бажано вул.Наукова, В.Великого, Виговського, Кн.Ольги). Відпишіть, будь-ласка, якщо хтось здає або має знайомих, які здають квартири. Без посередників.
подобова квартира Маю 2-ох кімнатну квартиру на вул.Мартовича.ремонт -"мега євро"+вся побутова техніка.можу здавати подобово.ціна договірна.