Дуже-дуже цікавить! Інночко, зв'яжіться зі мною, будь-лаcка, бо написати Вам у приват система не дозволяє. контактувати через форум - [сявич]
Salariss, сконтактуйте зі мною через Контакт, він є у моєму профілі, або зареєструйтеся у Дівочих посиденьках, якщо вас там немає, тоді я зможу відписати
Винаймемо квартиру або будиночок в Личаківському районі, Винниках щонайменше на місяць. Молода сімейна пара, порядність гарантуємо. ---------- Додано в 13:40 ---------- Попередній допис був написаний в 13:39 ---------- Забула дописати - з 6 червня. інші пропозиції теж розглянемо
Молода сім'я без дітей терміново зніме 1 (можливо 2) кімнатну квартиру на тривалий термін в районі Нового Львова, можливо також в Франківському чи Сихівському районі. Порядність, охайність та регулярну оплату гарантуємо!!!! ---------- Додано в 13:12 ---------- Попередній допис був написаний в 13:11 ---------- Квартира потрібна вже з 1-3 травня!!!
Здам будинок в Прикарпатті Термін здачі:подобово (можливий договір) Кімнат: 3 Площа: загальна: 70 жила: 50 кухня: 16 м2 Площа земельної ділянки:0,4 га Будинок з дерева у доброму стані! Ціна договірна! Сколівський р-н., с. Побук. будинок 70 кв.м., 1,5 км від траси Київ-Чоп (неподалік гот Вікінг Карпат"), біля лісу, не подалік річки(на річці водоспад),заїзд, супутникова антена, всі умови для проживання, моб. звязок. :cesored: (Андрій)
Скажіть, будь ласка, за яку ціну можна винайняти на довгий термін однокімнатну квартиру по вулиці Дорошенка чи деінде в районі головного корпусу ЛНУ ім.Франка?
Якщо говорити "Іду на кавалєрку" то значить "иду на свидание" Якщо про квартиру, то означає що однокімнатна квартира без зручностей (туалет або по балкону, або в спільному коридорі. Душ або по коридору або в тазику митися). Здається в російській є аналог "гостинка". Нє?
схоже так. Дякую, що пояснили. Бо я однак не розуміла і що таке гостінка. У нас просто пишуть "без зручностей". А от з красивим словом "кавалєрка" виникли складнощі. А може то на побачення запрошують, а потім вже пропонують квартиру?
Молода сім’я шукає 1-кім / 2-кім квартиру в районі вул. Сахарова (Гвардійська/Коперніка/etc). Розглянемо всі пропозиції. Пишіть в приват
Всім привіт!!! Народ, дуже потрібна дівчина на підселення в Рясне 1 в окрему кімнату на тривалий термін!!! Є всі умови, вартість проживання 450 грн. Кого зацікавило пишіть в приват!!!
Здам кімнату Здам кумнату на привокзальному районі, поблизу супермаркета скриня, вул. Скісна. Взагалі-то це двохкімнатна квартира, всі зручності, всі меблі, можливе підключення кабельного і інтернету) Одну кімнату знімаю я, а в іншу шукаю сосіда.
Нужна 1-комнатная квартира на двое суток и на три спальных места с 21.05 по 23.05. Также евроремонт и стиральная машина не обязательны
коли можна підійти і подивитися і чи є меблі, відпишіть контактувати через форум ---------- Додано в 13:10 ---------- Попередній допис був написаний в 13:04 ---------- Скажіть, будь ласка,яка вартість і коли можна прийти глянути, бо терміново треба квартиру для себе. контактувати через форум ---------- Додано в 13:17 ---------- Попередній допис був написаний в 13:11 ---------- розкажіть детальніше про квартиру, контактувати через форум Терміново шукаю