Нерухомість та будівництво

Здам\зніму квартиру

Posted by levandivka on 13 жов 2007 відповідей - 478
  1. Salariss

Salariss New Member

Дуже-дуже цікавить! Інночко, зв'яжіться зі мною, будь-лаcка, бо написати Вам у приват система не дозволяє.

контактувати через форум - [сявич]

2. Інночка

Інночка Active Member

Salariss, нажаль я вам написати також не можу.

контактуйте через форум!!!

Останнє редагування модератором: 23 кві 2010
  3. Інночка

Інночка Active Member

Salariss, сконтактуйте зі мною через Контакт, він є у моєму профілі, або зареєструйтеся у Дівочих посиденьках, якщо вас там немає, тоді я зможу відписати

4. syavych

syavych копач

5. Ninulya

Ninulya Well-Known Member

Винаймемо квартиру або будиночок в Личаківському районі, Винниках щонайменше на місяць. Молода сімейна пара, порядність гарантуємо.

---------- Додано в 13:40 ---------- Попередній допис був написаний в 13:39 ----------

Забула дописати - з 6 червня.
    інші пропозиції теж розглянемо :)

6. Ajstra

Ajstra New Member

Двоє дівчат шукаютьодно- або двокімнатну квартиру! Терміново!!! Є свої меблі! Пишіть!!!!!

7. Kroshuk

Kroshuk New Member

Молода сім'я без дітей терміново зніме 1 (можливо 2) кімнатну квартиру на тривалий термін в районі Нового Львова, можливо також в Франківському чи Сихівському районі. Порядність, охайність та регулярну оплату гарантуємо!!!!

---------- Додано в 13:12 ---------- Попередній допис був написаний в 13:11 ----------

Квартира потрібна вже з 1-3 травня!!!

8. tek2010

tek2010 Well-Known Member

Здам будинок в Прикарпатті
    Термін здачі:подобово (можливий договір)
    Кімнат: 3
    Площа: загальна: 70 жила: 50 кухня: 16 м2
    Площа земельної ділянки:0,4 га
    Будинок з дерева у доброму стані!
    Ціна договірна!
    Сколівський р-н., с. Побук. будинок 70 кв.м., 1,5 км від траси Київ-Чоп (неподалік гот Вікінг Карпат"), біля лісу, не подалік річки(на річці водоспад),заїзд, супутникова антена, всі умови для проживання, моб. звязок.

:cesored: (Андрій)

Останнє редагування модератором: 2 тра 2010
  9. deepeyes

deepeyes Member

А водоспад який? Гиркало? Далеко до нього йти пішки і чи можна підїхати машиною?

Останнє редагування модератором: 2 тра 2010
  10. Tomato

Tomato New Member

Скажіть, будь ласка, за яку ціну можна винайняти на довгий термін однокімнатну квартиру по вулиці Дорошенка чи деінде в районі головного корпусу ЛНУ ім.Франка?

11. Ninulya

красивий будиночок :) , сорі за офтоп.
    А що таке "кавалєрка"?

12. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Якщо говорити "Іду на кавалєрку" то значить "иду на свидание" :)
    Якщо про квартиру, то означає що однокімнатна квартира без зручностей (туалет або по балкону, або в спільному коридорі. Душ або по коридору або в тазику митися). Здається в російській є аналог "гостинка". Нє?

13. Ninulya

схоже так. Дякую, що пояснили. Бо я однак не розуміла і що таке гостінка. У нас просто пишуть "без зручностей". А от з красивим словом "кавалєрка" виникли складнощі. А може то на побачення запрошують, а потім вже пропонують квартиру?:)

14. James

James New Member

Молода сім’я шукає 1-кім / 2-кім квартиру в районі вул. Сахарова (Гвардійська/Коперніка/etc). Розглянемо всі пропозиції. Пишіть в приват

15. selena102

selena102 New Member

Всім привіт!!! Народ, дуже потрібна дівчина на підселення в Рясне 1 в окрему кімнату на тривалий термін!!! Є всі умови, вартість проживання 450 грн. Кого зацікавило пишіть в приват!!!

16. Sergunik

Sergunik Member

Здам кімнату

Здам кумнату на привокзальному районі, поблизу супермаркета скриня, вул. Скісна.

Взагалі-то це двохкімнатна квартира, всі зручності, всі меблі, можливе підключення кабельного і інтернету) Одну кімнату знімаю я, а в іншу шукаю сосіда.

Останнє редагування модератором: 13 тра 2010
  17. eskull

eskull New Member

Шукаю квартиру особнячного типу в районі Пулюя-Наукова-кн.Ольги

18. Diverrr

Diverrr New Member

Нужна 1-комнатная квартира на двое суток и на три спальных места с 21.05 по 23.05.
    Также евроремонт и стиральная машина не обязательны

19. Diverrr

Diverrr New Member

Ищу квартиру на три спальных места с 21.05 по 23.05

20. irysyk

irysyk Member

коли можна підійти і подивитися і чи є меблі, відпишіть контактувати через форум

---------- Додано в 13:10 ---------- Попередній допис був написаний в 13:04 ----------

Скажіть, будь ласка,яка вартість і коли можна прийти глянути, бо терміново треба квартиру для себе. контактувати через форум

---------- Додано в 13:17 ---------- Попередній допис був написаний в 13:11 ----------

розкажіть детальніше про квартиру, контактувати через форум Терміново шукаю

Останнє редагування модератором: 17 тра 2010
а де твій аватар? :)