Нерухомість та будівництво

Здам\зніму квартиру

Posted by levandivka on 13 жов 2007 відповідей - 478
  1. irchikhome

irchikhome New Member

Цікавить! Цікавить! Квартира ще вільна? напишіть на мейл: :cesored: або у форумі!!!!!!!

Останнє редагування модератором: 5 гру 2009
  2. Olyshka

Olyshka Member

Молода сімя без дітей зніме квартиру у Шевченківському районі Львова або околиця міста(Малехів, Муроване, Дубляни, Підліски). Недорого!

3. fidel

fidel New Member

Шукаємо квартиру!!!!

Терміново! Потрібна 1-кімнатна квартира для молодої сімї, бажано на Сихові. 800 - 900 грн.
    :cesored:

Останнє редагування модератором: 14 гру 2009
  4. Alya

Alya New Member

Шукаю сусідку (мені 23 р.) для оренди однокімнатної квартири біля Автовокзалу. Оплата 1200 грн+кп - на половину. Порядна, без шкідливих звичок. Аліна, пишіть в приват.

Останнє редагування модератором: 17 гру 2009
  5. Musik

Musik New Member

Винайму терміново 2-3 кім. квартиру для себе (сім'я) на 1 рік, з хорошим ремонтом, простору, чисту з меблями, бажано автономне опалення, Жанна

Останнє редагування модератором: 18 гру 2009
  6. Uka

Uka New Member

Дівчина на підселення

Привіт всім!Шукаю дівчат/дівчину на підселення до них.Студентка 3-ого курсу.Порядність та охайність обіцяю.Не конфліктна,вже є досвід такого "співжиття":))).Розгляну будь-які райони!Пишіть на мило :cesored: чи безпосередньо сюди.

Останнє редагування модератором: 10 січ 2010
  7. Irunka

Irunka Member

Шукаю дівчину на підселення, нас 2, студентки (3 і 1 курс) в двохкімнатній квартирі, Залізничний район, 10 хв.від вокзалу, тихий, ремонт, пластикові вікна, автономне опалення, 500грн + КП

Uka можливо тебе це зацікавить

8. nc123

nc123 New Member

Зніму помешкання в Сихові для одного чоловіка ( кімнату чи 1-кімн. квартиру).
    Без особливих претензій. Пишіть в приват.

9. Uka

Uka New Member

Привіт,а пропозиція ше дійсна?;)

---------- Додано в 21:42 ---------- Попередній допис був написаний в 21:40 ----------

Привіт!Так,так зацікавило.А ще пропозиція дійсна?;)

10. chornabestiya

chornabestiya New Member

Люди добрі, я вже квартиру шукаю певно півроку...скажете, шо так хочу знайти, але все натрапляю на агентів. а я знаю, як вони працюють. може хтось шось підкаже?
    ідеально було б десь в районі Наукової, В.Великого чи приміського...
    п.с. зараз нас живе четверо в трикімнатній, а ми хочемо двоє в однокімнатній...

11. Irunka

Irunka Member

так дійсна!!!

12. anasko

anasko New Member

Шуаємо квартиру

Зніму 1 або 2-х кім. квартиру в районі Чорновола, центру з хорошими умовами, 600-1500 грн/міс.

13. Olichka

Olichka New Member

Доброго усім дня!
    Будь-ласка, допоможіть знайти 1 кімнатну квартиру

На тривалий термін зніму 1-кімнатну квартиру в житловому стані. В Галицькому р-ні (центр, ближній центр) Ціна: 800 - 1000 гривень плюс комунальні.
    Вчасну оплату та порядність гарантую!
    Дякую дуже!!

14. mysika82

mysika82 New Member

Винайму 1-2 кімнатну квартиру, з хорошим ремонтом та сучасними меблями на тривалий термін

15. Pani

Pani New Member

Винайму квартиру або будинок на тривалий термін

Сім'я шукає двукімнатну квартиру або будинок на рік і довше. Найкраще без посередників.Надсилайте свої пропозиції на
    :cesored:
    контактувати через форум

Останнє редагування модератором: 11 лют 2010
  16. Diamond

Diamond New Member

На Лєвандовці у 3-кімнатну квартиру дуже порядні люди шукають мешканця в одну кімнату, умови шороші, вартість - 700грн разом з комунальними послугами максимум. Кого зацікавить - пишіть в приватні

17. Janin

Janin New Member

Шукаю порядну, охайну дівчину для спільної оренди квартири. Про себе: порядна, без ш/з, працюю.
    Можливий варіант підселення до дівчат, якщо ви шукаєте собі сусідку. Якщо вас зацікавило це повідомлення, пишіть ПП

Останнє редагування модератором: 19 лют 2010
  18. Osman

Osman Member

ШУКАЮ ОДНОКІМНАТНУ КВАРТИРУ В РАЙОНІ ЦЕНТРУ!!!!!!!!!

19. selena102

selena102 New Member

Потрібна дівчина на підселення в окрему кімнату на Рясне-1, вартість 450грн. Кого зацікавило пишіть у приват

20. fomik

fomik New Member

Доброго ранку! можливо хтось зможе допомогти! потрібна квартира на добу 7-8 березня, бажано поблизу центру міста на 4-6 спальних місця...я кщо є варінти - буду дуже вдячна!

а де твій аватар? :)