Молода сімя без дітей зніме квартиру у Шевченківському районі Львова або околиця міста(Малехів, Муроване, Дубляни, Підліски). Недорого!
Шукаємо квартиру!!!! Терміново! Потрібна 1-кімнатна квартира для молодої сімї, бажано на Сихові. 800 - 900 грн. :cesored:
Шукаю сусідку (мені 23 р.) для оренди однокімнатної квартири біля Автовокзалу. Оплата 1200 грн+кп - на половину. Порядна, без шкідливих звичок. Аліна, пишіть в приват.
Винайму терміново 2-3 кім. квартиру для себе (сім'я) на 1 рік, з хорошим ремонтом, простору, чисту з меблями, бажано автономне опалення, Жанна
Дівчина на підселення Привіт всім!Шукаю дівчат/дівчину на підселення до них.Студентка 3-ого курсу.Порядність та охайність обіцяю.Не конфліктна,вже є досвід такого "співжиття".Розгляну будь-які райони!Пишіть на мило :cesored: чи безпосередньо сюди.
Шукаю дівчину на підселення, нас 2, студентки (3 і 1 курс) в двохкімнатній квартирі, Залізничний район, 10 хв.від вокзалу, тихий, ремонт, пластикові вікна, автономне опалення, 500грн + КП Uka можливо тебе це зацікавить
Зніму помешкання в Сихові для одного чоловіка ( кімнату чи 1-кімн. квартиру). Без особливих претензій. Пишіть в приват.
Привіт,а пропозиція ше дійсна? ---------- Додано в 21:42 ---------- Попередній допис був написаний в 21:40 ---------- Привіт!Так,так зацікавило.А ще пропозиція дійсна?
Люди добрі, я вже квартиру шукаю певно півроку...скажете, шо так хочу знайти, але все натрапляю на агентів. а я знаю, як вони працюють. може хтось шось підкаже? ідеально було б десь в районі Наукової, В.Великого чи приміського... п.с. зараз нас живе четверо в трикімнатній, а ми хочемо двоє в однокімнатній...
Шуаємо квартиру Зніму 1 або 2-х кім. квартиру в районі Чорновола, центру з хорошими умовами, 600-1500 грн/міс.
Доброго усім дня! Будь-ласка, допоможіть знайти 1 кімнатну квартиру На тривалий термін зніму 1-кімнатну квартиру в житловому стані. В Галицькому р-ні (центр, ближній центр) Ціна: 800 - 1000 гривень плюс комунальні. Вчасну оплату та порядність гарантую! Дякую дуже!!
Винайму квартиру або будинок на тривалий термін Сім'я шукає двукімнатну квартиру або будинок на рік і довше. Найкраще без посередників.Надсилайте свої пропозиції на :cesored: контактувати через форум
На Лєвандовці у 3-кімнатну квартиру дуже порядні люди шукають мешканця в одну кімнату, умови шороші, вартість - 700грн разом з комунальними послугами максимум. Кого зацікавить - пишіть в приватні
Шукаю порядну, охайну дівчину для спільної оренди квартири. Про себе: порядна, без ш/з, працюю. Можливий варіант підселення до дівчат, якщо ви шукаєте собі сусідку. Якщо вас зацікавило це повідомлення, пишіть ПП
Потрібна дівчина на підселення в окрему кімнату на Рясне-1, вартість 450грн. Кого зацікавило пишіть у приват
Доброго ранку! можливо хтось зможе допомогти! потрібна квартира на добу 7-8 березня, бажано поблизу центру міста на 4-6 спальних місця...я кщо є варінти - буду дуже вдячна!