шукаю квартиру одно- чи двокімнатну в районі Наукова-В.Великого. з нормальними умовами проживання. чекаю з нетерпінням пропозицій.
Винайму на тривалий термін 1 або 2-кімнатну квартиру в доброму стані, з сантехнікою та пралкою у межах 1000-1300 грн. + комунальні. Район принципового значення не має.
Шукаю для себе3-4 кв до2000гр/м з1 листопада на1 рік при знижках можлива предоплата на рік,243**** Каріна 8093******* Контактуватись через форум ШУКАЮ ДЛЯ СЕБЕ 3-4К КВ НА 1 РІК ДО 2000ГР/М ЛЕВАНДІВКА,ВАРШАВСЬКА, ГОРОДОЦЬКА ,КРИВОНОСА ,ДУНАЙСЬКА, і ТП,,,,,,ОСОБНЯЧНОГО Т,( БЕЗ ПОСЕРЕДНИКІВ ПРИД,ДО ЖИТЛА),С ГАРАЖЕМ , АБО 3-4КВ НА нОВОМУ ЛЬВОВІ (СИН ТАМ ЗАЙМАЄТЬСЯ ДЗЮДО) ЖИТЛО ПОТРІБНЕ З 1 ЛИСТОПАДА , шУКАЮ ДЯ СЕБЕ ( У СЕБЕ РОБЛЮ РЕМОНТ , ПОТІМ ХОЧУ ОБМІНЯТИ НА БІЛЬШУ) ПОСЕРЕДНИКІВ НЕ ТУРБУВАТИ!!! 243**** 8093******КАРІНА контактуватись через форум
квартира ще вільна? мені треба на рік 80931031553 Доброго дня ! Квартира ще вільна? мені треба на рік 8093******* Каріна
Візьму в оренду приміщення, розмірами приблизно 20км.м, в людному районі, потрібно щоб вхід був з вулиці. Може бути типу павільйончика
Добрий день! Дуже хочу зняти однокімнатну квартиру у Львові подобово на період з 31.12.09р по 03.01.10 р. Хочеться відсвяткувати Новий Рік у місті левів. Допоможіть будь-ласка. Джуе буду вдячна. контактувати через форум Таня
винайму квартиру Доброго дня! Молода пара (без дітей) винайме на тривалий термін однокімнатну квартиру з ремонтом, меблями, в житловому стані, без пічного опалення. Бажане розташування: район центру (Валова, Гнатюка, Дорошенка, Коперніка, початок Городоцької (Магнус), Вірменська тощо) або район Тургенєва, Чупринки, Антоновича. Ціна: до 1700 гривень плюс комунальні. Допоможіть, будь ласка, знайти щось пристойне. Ато агенції пропонують квартири в жахливому стані. Дякую.
Терміново потрібна 1 кімн.квартира (в центрі або біля залізн.вокзалу)на одну добу 23 жовтня з 9 ранку до 18 , а також 26 жовтня с 9 ранку до 18(час такий , щоб дочекатися до вечірнього потягу).Багато меблів та ремонт необов`язково.Порядність гарантую.Допоможіть , будь ласка!
Знов про своє Я вже писав сюди два тижні тому, але жодної відповіді за цей час, шо трохи дивно. То ж, я знов про своє: Молода сім'я без дітей винайме на тривалий термін 1-2 кімнатну квартиру в межах 150$ на місяць. В доброму стані, зі всіма вигодами, обов'язково з пралкою. Розглянемо всі райони крім Сихова і Замарстинова. Буду вдячний за допомогу.
Знімемо квартиру (1 або 2-х кімнатну) в Залізничному районі. Євроремонт не обов'язковий. Можна без меблів. Є свій холодильник, пральна машинка, стіл, ліжко, крісла. Вимоги: чистий під'їзд (без бомжів і сусідів що "водять" собак на сходову клітку), справна газова плита та духовка, хороший стан сантехніки, телефон (інтернет). Бажано автономне опалення. 2000 грн + комунальні.
Моя сестра винайме кімнату (з господинею)-з середини листопада, ціна не більше 400 грн без комунальних. Головне -гаряча вода, нормальна сантехніка, меблі в нормальному стані, кімната щоб закривалась на ключ.
Може комусь потрібна квартира в районі Н.Цуму, будемо звільняти до кінця тижня. 2 кімн. Без меблів. Є кухня і холодильник. Досить пристойна. 1200+кп. пишіть в приват.
Молода сім"я (без дітей) зніме 1-кімнатну квартиру, чисту, охайну, з ремонтом, побутовою технікою, ТВ, постійною водою, пралкою, всіма меблями, в Личаківському, Сихівському районі. На довготривалий термін. Тільки Без посередників!!!! Своєчасну оплату гарантуємо. :cesored: контактувати через форум
мене дуже зацікавила ваша квартира,я б хотіла винаймати її з сестрою!!! але на наступний рік,з 1 вересня))))вам так підходить??ви б могли її притримати для нас) ---------- Додано в 15:04 ---------- Попередній допис був написаний в 14:58 ---------- Винайму квартиру з сестрою з наступного року(з серпня-вересня)ціна не більше 800 грн без комунальних.Головне -гаряча вода, нормальна сантехніка, меблі в нормальному стані))))))