Потрібна квартира, однокімнатна. В нормальному стані. Десь на вул.Наукова - В.Великого. Для себе хорошого. Ціна до 1000грн + КП привіт! ця квартира ще вільна? можна глянути?
Район - левандівка, 5 хв від кінцевої (зранку на роботу завжди сидячі місця). Є сад, місце для власного автомобіля. Цілодобово гаряча вода. Душ. Проведений інтернет, кабельне телебачення. Пральна машина. Мікрохвильовка Холодильник. Дві кімнати 16 і 27 кв метрів з кухнею (Другий поверх). Телевізор, в кімнаті камін. Євро ремонт, нова дубова підлога.
Привіт всім. Здається квартира на Тернопільській біля парку. 3 кімнати, вітальня з кухнею, спальня, дитяча. Вода цілодобово, пралька, бойлер, м-п вікна, чиста, затишна, всі меблі(гарні), посуд, тобто є все. На тривалий термін. Можливі послуги домогосподині(по домовленості). Деталі в ПП.
Молода сім'я винайме 1-кімнатну квартиру в районі Автовокзалу (вул. Стрийська) в термін з 4 по 17 липня.
До уваги львівських випускників-квартирантів! Шукаю квартиру! Людоньки, скажіть-но мені, будьте ласкаві, може, хто закінчує навчання і звільняє квартиру з оплатою в межах 100 доларів і в центрі/ближньому центрі Львова? Не тре меблів, не тре ремонтів, аби просто все справно працювало і дощ на голову не падав Порядність та охайність гарантую! Вже вимила до блиску другу квартиру і мушу валити. Наразі в мене будинок в аварійному стані, страшно! Було би дуже класно вийти на прямого нормального власника... Якщо хтось щось знає, або має знайомих, прошу передзвонити мені за номером: +38********* або +38********, чи кинути виклик. Христя. Буду надзвичайно вдячна!
Ми, теж шукаємо нове житло, бажано з місцем для машини, можливо пів-особняка. Або 1-2 кімнатну з заскленим балконом. Молода сім'я, поки що без дітей, для себе. З ціною до 1200 грн.
Привіт усім форуманам!!! Поможіть, підскажіть, порадьте моїй знайомій дівчині, яку я люблю та поважаю, найти для неї у центрі Львова або інш. 1-ну квартиру! Недорого! Вона гарна, порядна, охайна, працьовита жінка! У кого є варіанти хоть якісь пишіть мені на e-mail ***** Ні, добродію! На мейл - не напишуть. Тільки на форум. (Левандівка)
Сниму квартиру Сниму 1-комнатную квартиру на период с 22.08.2009 по 24.08.2009, желательно в историческом центре города.
Доброго дня! Зніму 1-2 кімнатну квартиру, до 1000 - 1200 грн.в любому районі. Може хтось відгукнеться, бо вже тиждень по газеті видзвонюю - одні агенства.
Здам 1-кімн. квартиру в районі Нового Цуму. Перший поверх 5-ти поверхового будинку. В під'їзді металеві двері. Кухня об'єднана з лоджією, яка в свою чергу утеплена. Євроремонт робився 4 роки тому, є бак забору води на 200л та бойлер на 80л, відповідно вода цілодобово; нова сантехніка, нові меблі в кухні та коридорі, частково у кімнаті. Вікна металопластикові, двері броньовані. Телефон, кабельне телебачення. Когось цікавить? Якщо так, то пишіть на електронку або в аську
Зніму однокімнатну квартиру Зніму однокімнатну квартиру, десь поблизу центра міста, чисту та охайну. до 1600 грн.