Друг знімає 1-кімнатну квартиру і шукає сосуда. вул. піддубом 8 кв 12. (центр, біля Міленіуму). 1600грн за всю квартиру, тобто по 800грн з кожного + комунальні.
Зніму дачу на тиждень Доброго усім дня! Маю такий собі план пожити на природі, так аби недалеко до Львова і зручно добиратися, з чоловіком і двома дітьми.З бабцями в нас не склалося, шукаю таких людей з якими можна подружитися і користуватися їх дачкою, за оплату звичайно. Маю надію що такі є.
Привіт! Шукаю квартиру однокімнатну і готова знімати до 900грн, так щоб разом з КП виходило 1000 з копійками, якби було щось в районі Володимира Великого, Наукова, Кульпарківська, дайте знати, буду вдячна! Вихована і тиха дівчина, працююча, оплату гарантую вчасно, чекаю відповіді. Можна навіть і на короткий термін до півроку, якщо інакше не виходить, дякую наперед
Привіт знову) шукаю квартиру 1-кімнатну в районі Наукової, Володимира Великого,Кульпарківської, Княгині Ольги, порядність і охайність гарантую, дякую
Всім привіт. Здаю 2-кімнатну квартиру на вул Галицькій для молодої сімї ,або працюючим дівчатам , cстуденткам,кімнати ізольовані, зроблений косметичний ремонт ,нові вхідні броньвані двері, метал-пластик вікна, нова газ колонка, самі необхідні меблі,газ плитка, холодильник ,пралка,телевізор є балкон. ціна 2500 гр.+кп Прошу маклерів і всякого типу посиредників не турбувати.
Друг із сім*єю (жінка і дитина) винаймуть 2-кімнатну квартиру у районні Чорновола, Арсен, Макдональз. Дуже треба. Люди дуже порядні. Оплата завжди своєчасна. Готові платити до 250$ + ком. послуги
Винайму квартиру, можна без меблів, на тривалий період. Працюю в центрі, тому шукаю чим поближче до роботи. Але розгляну будь-які пропозиції.
Зніму кв-ру в Сихів. або Франк. р-ні бажано з меблями, пралкою і хол-ком за помірну ціну. Можна будиночок або півбудинка. Про нас: молода пара (по 27 р.) без дітей, без тварин. Не вживаємо алкоголя, не куримо, не дивимось ТВ Полюбляємо відпочінок на природі. Гарантуємо не запрошувати гостей, дбайливо ставитись до речей, прибирати і вчасно платити.
Гадаю, що люди, які хочуть здати кв-ру, хотіли б знати з ким мають справу Щодо куріння і алкоголю - це показник стилю життя, а отже, в якійсь мірі, і ставлення до житла. А щодо ТВ, то написала, щоб люди знали, що телевізор нам в принципі не потрібний. P.S.: не місіонери
Цікаво, хоч хтось вже знайшов собі квартиру завдяки цьому форуму? І яка зараз реальна ситуація на ринку нерухомості: чи правда, що попит настільки перевищує пропозицію чи це все вигадки маклерів?
Привіт. Шукаю порядну, охайну дівчину для спільної оренди 1 кімн. квартири, вул. Наукова. Вартість 600грн. + комунальні.. Якщо вас зацікавило це повідомлення, пишіть в приват.
зніму 1-кімн. квартиру зі всіма удобствами на 1 добу 17.09.11, для 2-х дівчат у центрі або р-ні залізничного вокзалу.
Після довгих пошуків і огляду 20 квартир хочу дати поради пошукачам житла у Львові: 1) Більшість з того, те що агенти розповідають - лапша. Так, попит є, але й квартири є! я за три дні подивилась 20 квартир, при тому що їздила не на всі покази. 2) Ціну можна збити, просто їдеш на показ тієї що за 1500 і якщо спододалась, кажешь що 1300 даєш хоч зараз і про те, де ти що гарного бачив, і що в принципі ніякого ажіотажу немає. 3) Квартири є різні. Якщо вимоги не високі - вибрати можна. Шанси підвищуються, якщо ви молода працююча пара без дітей 4) Агенти накручують власників також, кажуть їм що квартири розлітаються за день, щоб вони ставили вище ціни маклерам це вигідно. і з маклерів можна знижку збити. я, наприклад, знайшла агентсво, що працює за 70% А потім іншим кажу: дасте мені таку ж знижку - буду дивитись ваші кв-ри. хоч 200 грн вони точно скинуть. але не всі. є міцні горішки. але більшість квартир є у всіх агентів тож в них такох конкуренція! 5) А ще є виявляється так звана Спілка ріелторів Львова, яка контролює, щоб всі маклери брали місячну плату на послуги, а хто знижує ставку, у того проблеми тому і така ситуація з орендою. 6) Платити агентам треба тільки після того, як знайшли квартиру. ті фірми, що беруть ДО - це шахраї. про них всі знають, але певно, що їх покриває якась волохата лапа... 7) Основне: зняти без агента можливо! Треба просто добре пошукати: обдзвонити всіх знайомих, пошукати в інеті та вконтакті. Ваш Магазин також друкує від власників, але за моїми спостереженнями там тільки 1 квартира з 50 - від власника Я процесі вийшла на кількох власників...[/FONT] Всім успіхів!
Квартира Молода подружня працююча пара без дітей винайме двокімнатну квартиру. Порядність та вчасну оплату гарантуємо.
Винайму квартиру в районі "Політеху" або десь не далеко! (для студента) Якщо є пропозиції пишіть в приват!
В двокімнатній квартирі на в. Кульпарківській біля кільця Виговського-В.Великого господиня (моя тітка) здасть в оренду одну кімнату для однієї-двох дівчат. Кімнати ізольовані. Прошу звертатись за контактами в приват.