Нерухомість та будівництво

Здам\зніму квартиру

Posted by levandivka on 13 жов 2007 відповідей - 478
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Завтра дізнаюсь і скажу.

Оплата - 350 грн/міс з одної дівчини, якщо дівчина хоче жити сама, то 600 грн/міс. Це з комунальними.

Останнє редагування модератором: 12 вер 2009
  2. Pand@

Pand@ Well-Known Member

Дякую.я передам їй

3. VicCAT

VicCAT New Member

Шукаю житло

Вітаю всіх!
    Шукаю двохкімнатну акуратну квартирку в районі Стрийська автовокзал, чи десь поряд.
    Дуже порядний але не дуже заможний тому за помірну ціну бажано.:blush:

Останнє редагування модератором: 14 січ 2009
  4. Forest

Forest Moderator

Моя пропозиція знову актуальна. Пишіть-дзвоніть!

• Подобається Подобається x 1
  5. busya

busya New Member

Здається двохкімнатна квартира

З кінця квітня(можливо і швидше, якщо вас цікавить) буде здаватися 2-ох кімнатна відремонтована квартира(нова сантехніка, кухня, вікна, двері, підлога, меблі...) по вул. Яцкова, це бічна вулиці Шевченка(як до газзаводу повертати). Третій поверх цегляного п"яти-поверхового будинку, в затишному місці, є місце для паркування авто.

До університету, чи до вокзалу 20 хвилин пішки, маршрутним автобусом звичайно що ще швидше.

Ціна за оренду 200 євро в місяць плюс комунальні послуги (біля 90грн.)

6. rayan

rayan Member

Цікавий варіант. Може зацікавити мене. Якщо суму перевести в долари:)

Ну якщо вже зайшов на форум то поспамлю трішки.
    Винайму квартиру з нормальним ремонтом, новою сантехнікою і кухнею. Меблів багато не треба, телевізора тоже. Для себе егоїста. В районі приміського вокзалу, чи Скрині (ну й все в радіусі 3 км навколо).
    P.S. Якщо ціна в доларах, то по курсу НБУ.;)

Останнє редагування модератором: 3 бер 2009
  7. mayscream

mayscream Well-Known Member

Здається 2х кімнатна квартира на вул.Литвиненка(Новий Львів).5ий поверх 5ти-поверхівки.Є:ремонт,меблі,посуд,побутова техніка,телефон,центральне опалення+колонка.Вимоги:охайність та вчасна оплата.Вартість 200у.о.(або гривні,за курсом НБУ)+ком.послуги.Термін здачі - на 1 рік. Квартиру здає мій брат.По контакти,пишіть у ПП.

8. sem41

sem41 Well-Known Member

Здається 3-х кімнатна квартира на вул.Грінченка.2-й поверх 5ти-поверхівки.Всі кімнати ізольовані.Чиста,акуратна,ремонт(років 4 тому без претензій на ексклюзив),меблі,посуд,телевізор,холодильник,телефон,центральне опалення+колонка.Вартість 1700 гривень/місяць+ком.послуги.Посередницьких доплат немає.На тривалий термін. Квартира знайомого.Пишіть в ПП,передзвоню.

9. Тетяна ТЕТ

Тетяна ТЕТ New Member

Терміново зніму 2кім.кв-ру в ценрі

Допоможіть знайти квартиру в аренду на довгий термін. Чесність,охайність і порядність гарантую . Задовільнить ціна 1000-2000 в місяць. Без посередників, від власника чекаю дзвінка. ********, дом ******* Таня.

Останнє редагування модератором: 22 бер 2009
  10. Forest

Forest Moderator

Панове, моя затишна квартира вільна і чекає нового мешканця. Ціна - 1500 грн у місяць. Усі деталі - в пості №1 цієї теми.

Прошу пробачення у всіх, кому морочив мізки попереднім оголошенням - затопили сусіди, довелося робити ремонт, совість не дозволяла здавати в такому стані, мусів просити дзвонити пізніше. Власне цей час настав.

• Подобається Подобається x 2
  11. mamatu

mamatu Well-Known Member

Здається 1-кім. квартира в р-ні "Водоканалу" (Зелена/Тарнавського).
    Переваги: без посередників, безпосередньо власником (не я).
    Недоліки: потребує хоча б косметичного ремонту, тобто стан середньої "убитості".
    Ціна: 120$ + комуналка (десь 300 - 350 грн).

12. Forest

Forest Moderator

Ціна падає до 1100 грн у місяць.

13. Forest

Forest Moderator

Моя квартира зайнята. Дякую усім.

14. Stepan_Bandera

Stepan_Bandera Well-Known Member

За яку суму здали якщо не секрет?

15. Forest

Forest Moderator

Ви з податкової? :)
    Теперішній мешканець інколи заходить на форум. Якщо він захоче, розповість про умови. Я не маю морального права, вибачте.

16. Stepan_Bandera

Stepan_Bandera Well-Known Member

Ні не з податкової. Просто цікаво знати для порівняння. Я також знімаю квартиру, зняв майже два роки тому. Зараз кажуть ціни падають на нерухомість і на зйом також.
    Отже хочеться знати чи не шукати мені чогось дешевшого.
    Я плачу 150$+ комунальні. Взимку виходить ще десь до 80$.
    Квартира велика але без ремонту :sad: А ремонту ой як потребує.

17. Forest

Forest Moderator

Ну взагалі-то моя ціна тут вказана...

18. Натагідра

Натагідра Well-Known Member

потрібна квартира (кімната в квартирі) на два тижні з 1 по 14 червня в районі Чорновола, коло клініки Козявкіна мамі з маленьким хлопчиком.
    дзвонити
    8 - 050-370-90-02 Марина
    8-050-430-71-88 Наталя

19. slavuk

slavuk New Member

Зніму однокімнатну квартиру районі ринку шувар.В нормальному стані...ціна до 1000 гривень....

20. mamatu

mamatu Well-Known Member

Квартира досі вільна. Головна перевага - не треба платити посередникам (за ці гроші можна ліквідувати недоліки, а можна й самого власника переконати це зробити).

а де твій аватар? :)