Нерухомість та будівництво

Здам\зніму квартиру

Posted by levandivka on 13 жов 2007 відповідей - 478
  1. purse

purse New Member

Допоможіть з орендою. Шукаю 1-но кімнатну квартиру для сімейної пари без дітей. В доброму стані. Бажано в районі південного, або початок сихова, проте можу розглянути й інші варіанти.

2. Olegovna

Olegovna New Member

Доброго дня! Шукаю 1 - 2 кім. квартиру на Сихові,може хтось має якусь інформацію. Бо маклери вже .....
    Буду вдячна

3. Muchaco

Muchaco Well-Known Member

4. Viki Kitri

Viki Kitri Member

спасибо,мы уже нашли,но было очень проблематично,эта ювелирная выставка как-то не кстати)

5. galia

galia Member

доброго дня. молода пара без дітей зніме 1- кім квартиру у франківському районі.

без маклерів:sad:

6. eLuna

eLuna Member

Шукаю 1км.кв. в довготривалу оренду, можна в поганому стані головне щоб була плитка та хочаб холодна вода. Я студентка тому більше ніж 600 в місяць собі дозволити не можу.

7. Natal'ka

Natal'ka Well-Known Member

Всім дякую. Ніхто не відгукнувся, але вже не актуально.

8. Annnnna

Annnnna Active Member

Шукаю для подруги однокімнатну квартиру район Зелена, Пасічна або Сихів до 1500грн/міс на довготривалий термін. Пишіть в приват

9. Darusia Darusia

Darusia Darusia New Member

Доброго дня!

ДОброго дня!!!
    Вже другий місяць не можемо знайти підходящу квартиру! Допоможіть;) Потрібна двохкімнатна квартира для себе(сім'я з 4х чоловік),на довготривалий термін , біжано у Шевченківському чи Галицькому р-нах!

10. Orange

Orange New Member

Привіт усім учасникам форуму :)
    Шукаю однокімнатну квартиру в мансарді в центрі (близько центру) з вигодами. Для довгострокової оренди. Без меблів, без техніки. Для 1 людини. До 1400 грн. Таке рідко трапляється, але якщо можете щось порадити - напишіть, будь ласка.

Останнє редагування: 14 бер 2011
  11. ProstoAX

ProstoAX New Member

Доброго всім дня!
    Шукаю 2во кімнатну квартиру, більш менш близько до центру, можна і в центрі :) Жити будемо втрьох (студенти архітектори 5тий курс, чемні і тихі, нам би інтернет і дах над головою і ми вижевемо :) ) Максимально шо можемо платити 1700 грн. Пропонувати всі варіанти.

різного роду маклерів ітому подібних людей, прошу нетурбувати, нема бабосів платити за лишній місяць проживання.

12. Vlada

Vlada Member

здаю квартиру на тривалий термін або подобово Львів

Здаю квартиру у Франківському районі м. Львова (бічна Гвардійської). Трьохкімнатна квартира (100 кв.м.), на першому поверсі, окремий вхід. Квартира у двох рівнях, на першому вітальня і ванна, другий - кухня, дві кімнати і ще одна ванна. Євроремонт, укомплектована кухня з холодильником, умебльована спальня і вітальня, балкон (закритий)- 12кв.м.; інтернет, телефон, автономне опалення. Парковочне місце для двох автомобілів під вікнами квартири, брама у двір зачиняється. Квартиру здаю без посередників.
    Маклерам не турбувати.
    Будуть пропозиції чи запитання пишіть.

13. A_l_e_x

A_l_e_x New Member

Розшукується 2-ох кімнатна квартира якнайближче до площі Ринок на період з липня по вересень, пишіть в ПП

14. selena102

selena102 New Member

Доброго вечора.. Потрібна ваша допомога.. Шукаю недорогу однокімнатну квартиру, бажано в Сихівському, Залізничному або Шевченківському районах.. Або, можливо, потрібна дівчина на підселення в окрему кімнату, орієнтована вартість 400-500грн.. Більше не можу плати, бо ще навчаюсь..Терміново..
    Буду всім вдячна, хто відгукнеться..)))

15. nimiz

nimiz Well-Known Member

Молода, порядна пара без дітей зніме 1-кім. кв-ру на тривалий термін, центр, ближній центр, без посередників.
    Вчасну оплату гарантуємо!

Маклерів - не турбувати!!!!

16. Oksanyarka

Oksanyarka New Member

Всім привіт! шукаю квартиру десь поближче до центру, 1 або 2 кімнатну до 1500 грн. пишіть свої пропозиції, плз!

17. Olenkaaa

Olenkaaa New Member

Оголошення знову актуальне!!!!

Останнє редагування: 11 кві 2011
  18. Tanka

Tanka Well-Known Member

Добридень, друзі. У найближчі декілька днів ми з чоловіком збираємось бути у Львові. Перечитавши тему, виникло питання. чи можна довіряти сайту Львівська хата, який пропонує квартири на короткий термін (але з обов'язковою передплатою через банк). Перепрошую, якщо когось образила недовірою, але в гілці описуються випадки шахрайства, тому хочеться дізнатися чи можна цієї агенції довіряти (якось не хочеться собі зіпсувати 20-річний весільний ювілей).

19. HOPIC

HOPIC Member

давайте не узагальнювати..в мене з попередніх 2 квартир "рекомендаційні листи" є....
    а теперішній господині все одно, що наші по квартирі сусідки чверять.так що не тре.., ок?

20. ARABIKO

ARABIKO New Member

Шукаю житло поблизу Львова,пишіть в ПП

а де твій аватар? :)