У Львові дуже важко знайти житло, і це напевне тільки через тих маклерів!І взагалі тут важко, середні зарплати до 1500 грн., та й то якщо пощастить, і оренда 1-кімн. квартири в тих же районах, просто жах, вижити нереально! Я вже місяць намагаюсь знайти 1-кімн. квартиру у Шевченківському районі з нормальним житловим станом, І з оплатою в місяць 800 грн. і без посередників, та нічого не виходить. Буду вдячна за інформацію
Колись думав поїхати пожити у Львові, та бачу що гнилий номер. Маклери - то теж бідаки, які за невеликі гроші працюють, теж їсти хочуть, куди мають йти? І господарю тому хату здавати за 1000 грн., я подумаю чи я б так здавав, то толку мені було б з тої нещасної тисячі? Так що всім зле.
Я це все розумію, Я студентка, навчаюсь на платному, гуртожиток на 5 курсі не дають, а по спеціальності в Львові аж цілий 0, а якщо без визначених навичок, то... Тобто і мені жити якось треба...
Гороховська Увага! Став жертвою шахрайства! Довідкова служба надала номер хозяйки, з якою я домовився про зустріч, яка після оплати 280 грн зникла. Інші номери квартири, що не відповідають умовам. Хозяйка, з якою домовлявся, їх коліжанка (зі слів співробітниці), говорила про домовленість з тою службою, двоє інших, не мають ніяких зв’язків. А прийшов то я заради саме тої квартири. Повернути гроші вімовились. Відправив заяву в міліцію, службу справ споживачів (там, як тільки сказав, що проблема з службою довідковою, то самі спитали: "... що? Гороховська? Є така в нас, багато вже наскладали заяв..."), прокуратуру. За днів п’ять подаю до суду. ФОП Гороховська. Городоцька 8 каб 22 (Магнус) Номери телефонів: 096 4702410, 097 7629707, 097 4758983 (не знаю, чи модератор не затре, контактувати з ними певно не стануть таким чином)
ПП Гороховська Потрапив сьогодні в ту саму халепу. На свою біду по оголошенню в "Ваш магазин" натрапив саме на "агенцію" п. Гороховської. Домовився за наданим в її агенції номером телефону з власницей квартири про зустріч - вона спершу зустріч перенесла на пізніше, а потім взагалі телефон відключила. 280 грн. - запий водою...
Ну зі мною те саме було ще десь у жовтні. Агенція в дворі навпроти палацу Потоцьких. 260 грн. за послуги. Перша "господиня" спочатку домовилась про зустріч, все як водиться, а потім вимкнула телефон. Але адреси присилали довго по СМС, там правда лівака більша частина - під офіси, студентам. Якщо ви підписали угоду, то там здається не придерешся - надання інформації просто.
хохо, в них сьогодні вдалий день! Пропоную зконтактуватися. Групова заява має більший вплив. Гроші вже не повернути, але шахрайство треба припинити. Напишіть мені в ПП будь-ласка. В договорі описані критерії пошуку. Якщо інформація не відповідає договору - це порушення. Порушення також є надання неправдивої інформації. У будь-якому випадку з моєю однією заявою шахрайство не світить, замала сума. А от порушення умов договору - як мінімум перевірка міліції коло 500 грн (от і відбилися мої). В управління захисту справ споживачів пані Гороховську добре знають. Певна кількість заяв і вона має проходити перевірку як би там не було все класно в договорі. То справа особиста, як діяти в таких ситуаціях: просити водія перестати курити, накатати заяву (2 заяви, доречі, і привіт "пособіє") чи мовчки їхати чи то в маршрутці, чи то в кабаку; віддавати шахраям гроші, а потім відбирати їх силою, подавати скарги чи "запивати водою" і сваритися на погану державу, владу. В мене, доречі, знайомі* теж попалися на довідкову службу і все, на що вони спромоглися це пишатися тим, як вони потім тягали агентів з агенцій по всіх квартирах і прискіплювалися до кожної плямки. Ото вже помста... тільки не тому кому треба...
Привіт усім... Люди поможіть...мені потрібна квартира...двохкімнатна...бажано з хорошим ремонтом..Сихів...Кн.Ольги...Наукова..десь в цих районах....Хто має шось на увазі..пишіть...в контакти або в ПП..ТЕРМІНОВО....
Звільнилась одна кімната у 2-х кімнатній квартирі. Потрібен сосід. Всі вигоди, всі меблі, індивідуальне опалення (все по лічильниках), пластикові вікна, 2-х поверховий будинок. Оскільки меблі нові - то потрібна людина, яка буде охайно поводитись з чужими речами. Початок кульпарківської. Вартість 1100 грн в місяць + комунальні. Потрібен 1 сусід чоловічої статі (сорі за дискримінацію).
Привіт. Шукаю порядну, охайну дівчину для спільної оренди квартири, вул. Наукова. Вартість 500грн. + комунальні.. Якщо вас зацікавило це повідомлення, пишіть в приват.
винайму 1-2 кімнатну квартиру Молода сім'я з двома дітками винайме 1-2 кімнатну квартиру в районі Петлюри-Кульчицької-Любінська-Виговського-Садова до 2000 грн. Гарантуємо порядність та своєчасність оплати! ПОСЕРЕНИКІВ ПРОХАННЯ НЕ ТУРБУВАТИ!
Потрібна 2кімнатна квартира не дуже далеко від центру. Не вбита, бажано із хорошим ремонтом і меблями. На тривалий термін.
Молодий чоловік без дітей винайме 1кімнатну квартиру не надто далеко від центру. До 2400грн. Посередників прохання не турбувати. Це правда, що у Львові посередники беруть собі місячну плату?