здамо в суборенду 2-кімнатну квартиру на вул.Гвардійській на період Різдвяних свят зараз не маємо можливості переселятись, тому вирішили стати комусь в нагоді)
[COLOR=зелений]Сниму квартиру срочно!!! на 1 месяц для 2-х студенток на период сесии!!!или комнату в квартире с хозяйкой.Девченки взрослые порядочные,без вредных привычек.[/COLOR]
Думаю проблема з орендою житла надумана. Я приїхав у Львів і на другий день зняв 1км. кв. за допомогою агенції і все гаразд. При цьому я не дівчина і не сім'я. Живу з червня.
От тому і так стається - шо такі як ВИ думають "я заплатив і всьо пофіг - хоть шашликі на балконі" Я там жив довгий час , і не хотілося щоб сусіди потім( будинок на 6квартир , кожного знаю - і мене всі знають) "виказуси" говорили.
Шукаю двох- або трьохкімн. квартиру. Можливо хтось із знайомих здає чи з'їжджає, розгляну усі пропозиції у межах 1500 грн.
Хоч один допис як бальзам на душу. Та ні, я вже не одну квартиру знімав, а декілька. Тихіше води-нижче трави. То ви зі студентами плутаєте. А щоб не було ексцесів - то є порядок завдатку, який лежить в господаря і з якого можна відшкодувати збитки.
Саме так - проблемка була якраз із студентом.... Але після нього негативні спогади , от і попереджаю , щоб не сталося чогось подібного.
Сім"я без дітей винайме 1-кімнатну квартиру на тривалий термін, в будь-якому районі Львова. Розглянемо всі пропозиції (можливо без меблів, без особливого ремонту). Обоє працюємо, шкідливих звичок не маємо. Ціна -до 1000 грн + комунальні.
Сім"я без дітей винайме 1 або 2-кімнатну квартиру на тривалий термін. Розглянемо всі пропозиції. Ціна - до 1500 грн + комунальні.
Сім"я з однією дитиною неспішно підшуковує 1- або 2- кімнатну квартиру квартиру у Львові на тривалий термін. Район - будь-який, крім Рясного і Сихова. Перевага надається Залізничному району, вул. Липинського, Хмельницького. Основна умова - наявність вигод (ванна, санвузол)! По оплаті - до 1500 грн/міс. Без посередників. Наперед вдячний!
я також шукаю сусідку можна було б удвох винаймати 2-ох кімнатну квартиру десь недалеко від центру якщо в вас вже є певні пропозиції щодо квартири, то шукайте мене тут :cesored: порядність гарантую
Є квартира в районі вокзалу (до винайму) Всім привіт, Може комусь треба 1-кім. квартиру в районі вокзалу. Ми з дружиною виїжджаємо у лютому і хочемо її передати в хороші руки (господарі дуже порядні). Це кінець вул. Залізничної. Ми платили 1400 грн. плюс компослуги (зима - 250 грн, літо - 100 грн.). Квартира охайна. Якщо цікавить, дзвоніть :cesored::cesored::cesored: (в рельсу дзвоніть, а на форумі прийнято писати ПП) Даю інформацію на форумах, бо маклери із "Вашого магазину" замучили. Олексій Модератор: а форумлян замучили "телефоністи". Вам стовпів мало?
Зніму однокімнатну квартиру в Шевченківському районі.-До 1300 грн...З ремонтом і побутовою технікою.На довгий період.Гарантую вчасну оплату. Пишіть в лічку... МАКЛЕРАМ І ФІРМАМ НЕ ТОРБоВАТИ! !!!!!!!!!!!!!!!! РОМАН
нужна однокомнатная квартира со всеми удобствами, быт.техникой. Район ул.Научной, Вл.Великого, кн.Ольги. Рассмотрю все варианты только от хозяев
Звільняється одна кімната у 2-х кімнатній квартирі. Тому потрібен сосід. Всі вигоди, всі меблі, індивідуальне опалення (все по лічильниках), пластикові вікна, 2-х поверховий будинок. Оскільки меблі нові - то потрібна людина, яка буде охайно поводитись з чужими речами. Район привокзальний, початок кульпарківської. Вартість 1100 грн в місяць + комунальні. Потрібен 1 сусід чоловічої статі (сорі за дискримінацію).
Молода сім я із 10 міс. дитинкою шукає 1-2-х кімнатну квартиру в р-ні Топольної (лікарня швидкої допомоги). Підходять вулиці : миколайчука, щурата, тичини, хвильового, мазепи, грінченка. Можливий варіант без меблів або частково. Прохання маклерам та інфобюро не турбувати.
2-кімнатну у Львові ЗНІМУ довготривало Вітання дорогі форумляни! Якщо маєте знайомих чи, можливо, самі здаєте квартиру у Львові, надішліть будь-ласка в ПП свою пропозицію. Для сім’ї. Необхідне ліжко, стіл, стілець. Без техніки. Подалі від шуму, гаму і т.ін, хоча, розгляну пропозиції. Бажання платити цьотці-агенту немає. Ваш магазин не пропонувати. Буду вдячний, коли хто поділиться інформацією яку квартиру знімає сам. Цікавить: к-сть кімнат / вартість / метраж / вулиця
Молода, порядна пара без дітей зніме 1к квартиру з усіма зручностями в р-ні Стрійського ринку!!! На тривалий термін...