Нерухомість та будівництво

Здам\зніму квартиру

Posted by levandivka on 13 жов 2007 відповідей - 478
  1. Alekssandr

Alekssandr New Member

Винайму однокімнатну квартиру в доброму стані, з меблями та пральною машинкою, чисту. До 1500 грн із КП.

Розгляну також варіант зйому квартири на двох, в такому випадку двокімнатну. Якщо когось зацікавив такий варіант, пишіть!

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Жесть якась, а я колись дурний приїхав у Львів і думав поселюся в той же день, як це можна зробити у Києві. Куди там, прокомпостували мені мозок, одна господиня взагалі не прийшла і телефон вимкнула, шо попало коротше.

З чим повязана така ситуація? Всі хочуть у Львів?

• Подобається Подобається x 1
  3. Stavr

Stavr просто русский

скорее всего отсутствием нормального рынка жилья

4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Gunner,

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

6. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Винайму однокімнатну квартиру в пристойному стані, з меблями. До 1500 грн із КП. Гарантую порядок і чистоту. Ніяких п"янок-гулянок чи проблем з сусідами не буде.
    П.С. погоджуюся з попередніми дописувачами - ніколи і припустити не могла, що знайти квартиру настільки важко....

7. optimizm

optimizm New Member

помогите пожалуйста снять квартиру!

всем доброго времени суток!
    Столкнулась с реальной проблемой: нужна квартира посуточно с 3 по 6 января 2011 (включительно). Собственников не найти вообще! А риэлторы цены взвинчивают в 3, а то и в 4 раза! Впервые с дочкой решила посетить Львов, а не получается... Но очень хочется!!! Может кто подскажет какие-то сайты Львова, где есть доски объявлений реальных арендаторов или же может у кого есть какие контакты? Буду очень признательна! Заранее спасибо!

8. Twenty

Twenty New Member

Здравствуйте, на период с 30.12.2010 по 02.01.2011 ищется 2-3 комнатная квартира в центре с хорошим ремонтом. Риэлторы почему то сдают квартиры на новый год только от 4 суток :-(

9. LexRema

LexRema New Member

Зніму 1-2 кімнатну квартиру. (Молода сім*я, я та дружина)
    До 2000 грн.
    Район - залізничний + центр. Потрібні всі умови.

10. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

Шукаю однокімнатну квартиру на сихові(для сестри).Молоде працююче подружжя,без дітей на довготривалий час.Своєчасну оплату та порядність гарантують.Прохання посередників не турбувати.
    Ціна - бажано до 1000 грн.

11. Stavr

Stavr просто русский

знакомые сдают 1-комнатную квартиру в хорошем состоянии, цена - 1200 грн..
    подробности в личку

12. olegignatenko

olegignatenko New Member

Здам 2-кімнатну квартиру вул Галицька.

Всім привіт. Здаю 2-кімнатну квартиру на вул Галицькій для молодої сімї ,або працюючим дівчатам до 3 осіб,кімнати ізольовані, зроблений косметичний ремонт ,нові вхідні броньвані двері, метал-пластик вікна, нова газ колонка, самі необхідні меблі,газ плитка, холодильник є балкон. ціна 2000 гр.+кп Прошу маклерів і всякого типу посиредників не турбувати.

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А є там телевізор і пральна машина?

14. Mycja

Mycja New Member

Доброго всім дня!!! Молоде подружжя з маленькою дитиною шукають однокімнатну квартиру в будь-якому районі міста. Особливих вимог не потребуємо. Оплата до 800 гривень.

Я розумію, що зараз мені почнуть писати що це не реально, але прошу поставитись з розумінням до нашої ситуації. Зараз ми живемо в двох кімнатній квартирі з чоловіковим братом, його дівчиною, свекрухою-монстром і свекром - любителем оковитої!!! Ви скажете що це не так погано??? Але для двомісячної дитини це дуже погано. Кожна мама мене зрозуміє - я просто хочу шоб моя дитина росла в нормальній атмосфері.
    Чекаю з нетерпінням на відповіді.

15. galia

galia Member

я та чоловік хочемо зняти 1 кім. квартиру, район володимира великого, наукова, тролейбусна. ціна до 1200 грн+кп
    прошу маклерів не турбувати

16. Vidok

Vidok Active Member

Нажаль це не впливає на ціну.

17. Charovnisa

Charovnisa Well-Known Member

После 15 января(может раньше) мы будем съезжать с квартиры, хозяйка будет искать новых съемщиков. Если кому нужно напишу телефон в ПП. Квартира 1- ком на Сыхове, улица Антоныча.

18. scorpmk

scorpmk New Member

Молоде працююче подружжя, без дітей і шкідливих звичок, винайме однокімнатну квартиру на довготривалий термін. Своєчасну оплату та порядність гарантуємо.
    Ціна +/- 1000 грн. + КП

19. pavvvell

pavvvell Active Member

Здам 1 кімнатну квартиру-кавалерку ближній центр на довготривалий термін(мін. 1 рік). Все присутнє крім пральної машини (хоча і її можна організувати ).
    А тепер основне - здам її для однієї особи , бажано працюючої ( людина повинна бути порядною , чистолюбивою).
    Оплата 1200грн.(з ком. послугами , тільки за телефон платите окремо).Предоплата за два місяця (тобто виходить так що в мене остається завдаток ).
    Питання в ПП.

---------- Додано в 18:50 ---------- Попередній допис був написаний в 18:47 ----------

А і ще забув дописати - маклери не турбуйте .
    З людиною буде особиста співбесіда - нехочеться щоб сусіди потім жалілися.

20. olegignatenko

olegignatenko New Member

Всім привіт. Здаю 2-кімнатну квартиру на вул Галицькій для молодої сімї ,або працюючим дівчатам до 3 осіб,кімнати ізольовані, зроблений санітарний ремонт ,нові вхідні броньвані двері, метал-пластик вікна, нова газ колонка, самі необхідні меблі,газ плитка, холодильник є балкон. ціна 2000 гр.+кп Прошу маклерів і всякого типу посиредників не турбувати. пищіть в ПП

а де твій аватар? :)