Нерухомість та будівництво

Здам\зніму квартиру

Posted by levandivka on 13 жов 2007 відповідей - 478
  1. teemoor

teemoor New Member

Зніму 1кімнатну квартиру у м.Львів, недалеко від залізничного вокзалу. Бажано з побутовою технікою.Пропонуйте, будь ласка, варіанти.

2. zagyblena

zagyblena у пошуках житла

Ніколи не думала, що знайти квартиру такк тяжко, доки не стикнулась з цим сама...
    Допоможіть знайти житло!!!:shout::shout::shout:

3. sqim

sqim Well-Known Member

квартира у Львові в оренду

народ скільки коштує сама дешева квартира у Львові в оренду ?? мені треба зняти на пару годин ....

4. Nika07

Nika07 New Member

Усі шукають, шукають...І ніхто не написав, що знайшов. Мабуть, марно тут щось собі шукати :sad: Приїду на сесію - буду жити в палатці. З того, що знайшла через інтернет, ціни - як для Біла Гейтса в самий раз :ireful:

5. Andreodok

Andreodok New Member

Молода сім"я без дітей зніме 1 кім квартиру на сихові. 800-1000 гр.

6. Evian

Evian New Member

Зніму однокімнатну квартиру на 1 мiсяць. Поряднiсть та чистоту гарантую.

7. Olenkaaa

Olenkaaa New Member

Здам 3-кімнатну квартиру по вул. Шафарика (ройон Дж. Вашингтона, колишня Батальна)
    Квартира з євроремонтом, повністю омебльована сучасними меблями, побутова техніка (2 телевізори, двд, пральна машина,холодильник, бойлер, пилосос), телефон, інтернет. М/п вікна, броньовані двері. В спальній кімнаті ортопедичний матрас Венето, засклена лоджія, шафа-купе. Затишна та охайна квартира.
    Поруч парк Погулянка, садочок, школа, пологовий на всяк випадок ;) Арсен, Степ, трохи далі Рукавичка. Стоянка поруч. До центру маршруткою 15 хв.
    Здається вперше. Ціна - 400$ + ком.послуги на довготривалий термін

8. Irunka

Irunka Member

Шукаю дівчину на підселення, нас 2, студентки (3 і 1 курс) в двохкімнатній квартирі, Залізничний район, 10 хв.від вокзалу, тихий район (біля Електрону), ремонт, пластикові вікна, автономне опалення, 500грн + КП

9. marymy

marymy New Member

Це разом з господинею чи ви знімаєте квартиру?

---------- Додано в 13:00 ---------- Попередній допис був написаний в 12:21 ----------

Шукаю, можливо хтось знімає квартиру і шукає співмешканку для спільного зйому. Я без шкідл\звичок, студентка.

10. Irunka

Irunka Member

11. something

something New Member

молода сімя без дітей знімить квартиру недорого. Дуже треба:cry:

12. radi25onova

radi25onova New Member

Доброго дня.Шукаю квартиру в р-ні вул.Сахарова-Стрийської,1-або 2-х кімнатну.Чисту,охайну,можна частково з меблями.Тобто ТВ,диван,дитячі меблі є.Бажано,щоб була пральна машина,повноцінна кухня,шафа,холодильник.Зараз винаймаємо на вул.Куликівській,але зараз стало трішки накладно оплачувати.Тому і шукаємо подешевше.В цьому р-ні школа,тому не хочеться карденально міняти р-н.Проживаємо вже 3 роки.Бажано і цю квартиру зняти на довготривалий термін.Велике прохання не турбувати агенції.;)

13. Shaumbra

Shaumbra New Member

Вітаю, шановні пані та панове! Ми - сімейна пара без дітей - шукаемо 1-2 кімнатну квартиру на довготривалий термін з меблями, пралкою, бажано з АГВ (бо найхолоднішу зиму за останні 100 років хотілося б провести в теплі та комфорті :) ) Коротше кажучи, затишне помешкання з класним ремонтом. Ціна питання до 2000 грн. з урахуванням комунальних. То ж, зв'яжіться з нами, якщо у вас є що запропонувати. Дякую за увагу.

14. Taipan

Taipan Well-Known Member

Шукаю напарника/напарницю;) на спільне проживання в 1-кімнатній квартирі, р-н вул. Ряшівської. Оплата 500 грн+ комунальні (квартира мала тому недорого). Є все необхідне, вода постійно, ремонт ванни та кухні, 2 ліжка, телефон. перевага тим хто рано лягає спати, не хропе і пізно прокидається, а ще має якесь хоббі і є хорошим співрозмовником )). Чекаю повідомлення в ПП.

15. m1mariya

m1mariya New Member

хочу зняти

я би хотила зняти з чоловiком и дитиною 11 мисяцiв, термiново!.як з вами звязатись?

16. Forest

Forest Moderator

Від післязавтра квартира, вказана у дописі №2 знову звільняється. Ціна і все решту - ті ж. Налітай :)

17. sunshinelight

sunshinelight New Member

коли можна подивитися квартиру???

коли можна подивитися квартиру???

---------- Додано в 22:46 ---------- Попередній допис був написаний в 22:45 ----------

коли можна подивитися квартиру?

18. Forest

Forest Moderator

Давайте з понеділка, я на вихідні неділю хочу скочити в Чернігів, а до того там житимуть люди.

19. Agatka

Agatka New Member

Шукаю 1-2-кімнатну квартиру на Левандівці. Аж вже відчай бере :cry: Невже у Львові на Левандівці ніхто нормальної квартири не здає??? Ми - інтелігентна молода сім"я з малюком. Дуже треба! Терміново! Люди, озвіться!!! Маклерів прошу не напружуватись!

20. COLIN

COLIN New Member

Усім доброго дня!!!!
    шукаю на довготривалий термін 1к квартиру ціною до 1000 грн/міс. бажано в районі аеропорту, щоб було простіше до роботи добиратись..
    з агенцією уже добряче обпікся.....((((
    буду жити сам, без шкідливих звичок...
    дякую наперед!!!

а де твій аватар? :)