Зніму 1кімнатну квартиру у м.Львів, недалеко від залізничного вокзалу. Бажано з побутовою технікою.Пропонуйте, будь ласка, варіанти.
Ніколи не думала, що знайти квартиру такк тяжко, доки не стикнулась з цим сама... Допоможіть знайти житло!!!
квартира у Львові в оренду народ скільки коштує сама дешева квартира у Львові в оренду ?? мені треба зняти на пару годин ....
Усі шукають, шукають...І ніхто не написав, що знайшов. Мабуть, марно тут щось собі шукати Приїду на сесію - буду жити в палатці. З того, що знайшла через інтернет, ціни - як для Біла Гейтса в самий раз :ireful:
Здам 3-кімнатну квартиру по вул. Шафарика (ройон Дж. Вашингтона, колишня Батальна) Квартира з євроремонтом, повністю омебльована сучасними меблями, побутова техніка (2 телевізори, двд, пральна машина,холодильник, бойлер, пилосос), телефон, інтернет. М/п вікна, броньовані двері. В спальній кімнаті ортопедичний матрас Венето, засклена лоджія, шафа-купе. Затишна та охайна квартира. Поруч парк Погулянка, садочок, школа, пологовий на всяк випадок Арсен, Степ, трохи далі Рукавичка. Стоянка поруч. До центру маршруткою 15 хв. Здається вперше. Ціна - 400$ + ком.послуги на довготривалий термін
Шукаю дівчину на підселення, нас 2, студентки (3 і 1 курс) в двохкімнатній квартирі, Залізничний район, 10 хв.від вокзалу, тихий район (біля Електрону), ремонт, пластикові вікна, автономне опалення, 500грн + КП
Це разом з господинею чи ви знімаєте квартиру? ---------- Додано в 13:00 ---------- Попередній допис був написаний в 12:21 ---------- Шукаю, можливо хтось знімає квартиру і шукає співмешканку для спільного зйому. Я без шкідл\звичок, студентка.
Доброго дня.Шукаю квартиру в р-ні вул.Сахарова-Стрийської,1-або 2-х кімнатну.Чисту,охайну,можна частково з меблями.Тобто ТВ,диван,дитячі меблі є.Бажано,щоб була пральна машина,повноцінна кухня,шафа,холодильник.Зараз винаймаємо на вул.Куликівській,але зараз стало трішки накладно оплачувати.Тому і шукаємо подешевше.В цьому р-ні школа,тому не хочеться карденально міняти р-н.Проживаємо вже 3 роки.Бажано і цю квартиру зняти на довготривалий термін.Велике прохання не турбувати агенції.
Вітаю, шановні пані та панове! Ми - сімейна пара без дітей - шукаемо 1-2 кімнатну квартиру на довготривалий термін з меблями, пралкою, бажано з АГВ (бо найхолоднішу зиму за останні 100 років хотілося б провести в теплі та комфорті ) Коротше кажучи, затишне помешкання з класним ремонтом. Ціна питання до 2000 грн. з урахуванням комунальних. То ж, зв'яжіться з нами, якщо у вас є що запропонувати. Дякую за увагу.
Шукаю напарника/напарницю на спільне проживання в 1-кімнатній квартирі, р-н вул. Ряшівської. Оплата 500 грн+ комунальні (квартира мала тому недорого). Є все необхідне, вода постійно, ремонт ванни та кухні, 2 ліжка, телефон. перевага тим хто рано лягає спати, не хропе і пізно прокидається, а ще має якесь хоббі і є хорошим співрозмовником )). Чекаю повідомлення в ПП.
коли можна подивитися квартиру??? коли можна подивитися квартиру??? ---------- Додано в 22:46 ---------- Попередній допис був написаний в 22:45 ---------- коли можна подивитися квартиру?
Шукаю 1-2-кімнатну квартиру на Левандівці. Аж вже відчай бере Невже у Львові на Левандівці ніхто нормальної квартири не здає??? Ми - інтелігентна молода сім"я з малюком. Дуже треба! Терміново! Люди, озвіться!!! Маклерів прошу не напружуватись!
Усім доброго дня!!!! шукаю на довготривалий термін 1к квартиру ціною до 1000 грн/міс. бажано в районі аеропорту, щоб було простіше до роботи добиратись.. з агенцією уже добряче обпікся.....(((( буду жити сам, без шкідливих звичок... дякую наперед!!!