2є порядних студентів,2го курсу ,без шкідливих звичок ,шукають співмешканця на квартиру по вул.Клепарівській(біля краківського базару).Оплата 500 грн\місяць.За детальнішою інформацією пишіть в ПП
Підселюсь до веселих людей. Після тижневого пошуку квартири у Львові та проживанні цього тижня в готелі, виріши, що підселитись до когось буде чудовою ідеєю. Тож, якщо серед форумчан чи їх друзів є такі в кого є вільні житлові площі та класна атмосфера на території цих самих площ, то прошу писати в ПП. За якість готовий платити адекватно і що найголовніше вчасно.
Шукаю дівчину на підселення, нас 2, студентки (3 і 1 курс) в двохкімнатній квартирі, Залізничний район, 10 хв.від вокзалу, тихий район (біля Електрону), ремонт, пластикові вікна, автономне опалення, 500грн + КП
Студент ЛНАУ, зніму кімнату в Дублянах. Порядність та вчасну оплату гарантую. :cesored: контактувати через форум
Панове, терміново! Шукаю квартиру (кімнату) або дівчат, до кого можна підселитися. Район будь-який, окрім Рясного, ціна від 400-700 гривень.
Зніму 1-кім. квартиру, НЕДОРОГО. Пара студентів (нешумних, таких, що люблять вчитися(3 і 5 курс)), зніме 1-кімнатну квартиру в районі Тургенєва, Сахарова, Кн.Ольги... Але розгляну усі пропозиції. Необов'язкова наявність телевізора, пральної машини, інтернету і телефона. Бажана наявність двох місць для спання, лічильників на газ і воду, духовки, опалення, міцних дверей, туалету і душу. Необхідна відсутність тараканів, клопів і всякої такої живності.
Зніму кімнату,бажано біля ЛНАМ(Стрийський ринок,Кубійовича) або десь у (поряд з ) Центрі . Дівчина,19 років,переізджаю у Львов вчитися(рідне місто Дніпропетровськ) на другу спеціальність. НОРМАЛЬНА,працюю ді-джеем,читаю книги, вмію готувати,жартувати та прибирати. Пишіть!
Молода сім"я з дітьми винайме на тривалий термін 2-х кім. квартиру в районі В.Великого-Наукова-Тролейбусна-Кн.Ольги . Можна частково омебльовану та без побутової техніки. Порядність та вчасну оплату гарантуємо.
Добрый день Помогите пожалуйста. Необходима квартира на сутки ( на 18 и 19 число). Приезжаем к Вам в город с Одессы небольшой тихой и лружной компанией из 6-х человек, но столкнулись с проблемой съема жилья, т.к. в эти дни во Львове проводиться книжный форум, и все квартиры уже забронированы Помогите плз
Для тих, хто читає цю тему з кінця до початку в пошуках квартири Моє оголошення про оренду квартири НЕАКТУАЛЬНЕ вже здав
Зніму квартиру у жовтні - листопаді! Вітання усім на форумі! Ми з чоловіком (одружуємося у жовтні) шукаємо собі квартиру з жовтня або листопада. Переїхали ми з ним до Львова з Києва у серпні, дуже сподобалося місто і хочемо залишитися тут на довго. Я і чоловік працюємо фрілансерами, він – програміст, добре заробляємо. За квартиру готові платити – 1500-2500 гривень у місяць, залежно від стану квартири. Буду дуже вдячна за відгуки.
ТЕРМІНОВО!! ТЕРМІНОВО зніму однокімнатну квартиру (або підселюсь до однієї/кількох дівчат), бажано у Залізничному або Шевченківському районі, оплата до 700 грн в місяць... порядна, весела, люблю спілкування...