Шукаю квартиру в будь-якому районі Львова, в нормальному людському стані, з холодильником та меблями. Бажано не перший поверх. До 1200 грн. На тривалий термін.
Терміново винайму 1 або 2-кімнатну квартиру (до 1400 грн) в будь-якому районі Львова на довготривалий термін. Порядність та своєчасну оплату гарантую!!!!!!!!!!! Пишіть в ПП
Сім"я з дитиною винайме на довгий термін 1-2-кімнатну квартиру (бажано в районі вулиць І. Виговського, В. Великого, Бр. Міхновських). Не перший і не останній поверх, не вище 5-го. Не пічне опалення, бажано ПМА або можливість її встановлення. Засклений балкон (якщо він є). Гарні умови. До 1600 грн. Пропонуйте варіанти!
Всім привіт. Допоможіть мені )) мені потрібна сусідка на квартиру. Мені 20 років, без ш\з. Кого зацікавить, пишіть в приватні повідомлення. ))
Здам 2-ох кімнатну квартиру по вулиці Б.Котика.Кімнати ізольовані,вікна виходять на паркову зону,зроблений ремонт,є вся побутова техника,ціна 200євро. P.S.перевага надається сім"і.
Усім привіт!!! Шукаю квартиру не далеко від політехніки або Франка і дуже сподіваюсь на допомогу форумчан... 1-2 кімн, у хорошому стані, близько 1000-1500грн/місяць... Буду рада будь яким пропозиціям...))) Пишіть в ПП..))) Знетерпінням чекаю...
Молода сім"я (з маленькою дитиною) винайме на довгий термін 1-2-кімнатну квартиру (бажано не дальше як 2-3 км від пл.Галицька). Не перший і не останній поверх, не вище 4-го. Не пічне опалення. Гарні умови. Дуже важливо, щоб не було шумно!!! До 1500 грн. Пишіть в ПП! Чекаємо з нетерпінням!
Терміново шукаю однокімнатну квартиру під офіс, кімната від 20 кв м. Бажано перший поверх та розташування в центрі міста. Дякую!
Зніму 2-кімнатну квартиру для сім"ї з дитиною 9-ти років. Район вулиць Яр.Мудрого, Шептицьких, Озаркевича, Гоголя, Замкненої, Огієнка, Шопена. З хорошим ремонтом. 2000-2500 грн.
Шукаю дівчину на підселення, нас 2, студентки (3 і 1 курс) в двохкімнатній квартирі, Залізничний район, 10 хв.від вокзалу, тихий район (біля Електрону), ремонт, пластикові вікна, автономне опалення, 500грн + КП
Дві студентки шукають однокімнатну квартиру в районі Грінченка, Мазепи. В нормальному стані. Порядність і своєчасну плату гарантуємо! До 1000 грн. Якщо є актуальні варіанти пишіть в приват!
Троє працюючих дівчат знімуть 2-ох-3-ох кімнатну квартиру або частину будинку (район в принципі байдужий, лиш би не Левандівка чи Сихів, бо страшно. Ціна 1300-1500 грн., не включаючи КП. Чекатиму відповіді у приват.
шукаю однокімнатну на Садовій, Любінській, Петлюри. 1000 - 1400 грн. Порядність гарантую. Пишіть в ПП.
Доброго дня! Можливо, що зніматиме кімнату молода сім"я без дітей? Чекаю відповіді ---------- Додано в 14:35 ---------- Попередній допис був написаний в 14:30 ---------- Привіт! Молода сім"я зніме 1-ну квартиру в будь-якому районі. Ціна до 800 грн(+КП). Розглянемо всі пропозиції!!! Допоможіть!!!сил майже не залишилося!
Повторю оголошення, дуже мені подобається львівський форум, покищо ніхто не звернувся бо як дав це оголошення на сайтах спеціалізованих, то просто замучили- дзвонять і ставлять питання, відповідь на які є в оголошенні. Або ж тільки щоб спитати чи не здам на рік може й так, може й на 3 роки...але покищо можу гарантувати тільки до кінця січня Здам 2кім хрущовку на В.Великого, кухня, пралька, холодильник, меблі, пластикові вікна, балкон незашклений. заг пл.43м. санвузол роздільний. 1500грн+комунальні, телефон і лічильники(вода+світло) На 4 місяці з 1 вересня до кінця січня (можливо і на довше, але то з`ясується в листопаді) Кого цікавить-пишіть в приват Подивитись можна 14/08/2010 або вже з 25/08/2010
Привіт!! Шукаю 1-кімнатну квартиру на довготривалий термін у Шевченківському районі для сім"ї з маленькою дитиною. В нормальному стані до 1200грн/міс.
Люди добрі. Їдемо з чоловіком на фестиваль до Києва на початку вересня. Потрібна квартира на 2 доби в Києві. Може хтось має знайомих, що здають. Нам потрібно лише переночувати, кухня, євроремонт не має значення. По оголошенні побоююсь.. Хочемо речі залишити, вересень, треба буде і теплий одяг і легкий, то у Львові всі один одного знають.. Поможіть, з мене пиво чи чоколяда.
оренда Молода пара без дітей, без шкідливих звичок, без домашніх тварин шукає одно- або двокімнатну квартиру у Львові недалеко від Політехніки. На довготривалий термін. 1-кімнатну до 1400, 2-кімнатну до 1800 грн. Якщо є якісь пропозиції, пишіть.