Здається. що комусь без війни стало вже нудно..

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем zet, 18 лип 2007.

1. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Відповідь: Здається. що комусь без війни стало вже нудно..

А почему..карму не додали Даниле????????:ireful1: :ireful1: :ireful1:
    За хороший пост?????:bazar:
    :)D :D :D :D :sad: )

2. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Эх, Данило! Все это есть .... в Польше...А люди - вот ведь незадача - уезжают из страны....

• Подобається Подобається x 1
  3. Danilo

Danilo Well-Known Member

Питання в тому що вони мають змогу поїхати на розвинутий захід заробити більше у полтора-два-три рази ніж сидіти вдома. Взагалі не завадило б давати статистичні дані і не з рунету.:)

А що я такого всім тут смішного написав, що кармою закидали вореженькі? Візьмемо просте з ціх перелічених питань - СОТ, це ж треба що б весь світ був згодний, лище Киргизстан проти, і що це не з подачі Пуціна?, Невже такі зловредні ті киргизи?:)

4. Дядя Ваня

Дядя Ваня Well-Known Member

Ясно. Рванем работать на развитый Запад, а на своей земле пусть лохи вкалывают...

5. zenyk

zenyk Well-Known Member

шановний Данило! та вони це і самі розуміють, але, як писав один поважний дописувач форуму:

вони завжди проти!

6. zenyk

zenyk Well-Known Member

на "развітом Западе" зарплата нашої людини, яка працює нелегально на неспеціалізованих посадах, дозволяє годувати, одягати та забезпечувати житлом цілу свою родину на Україні. На таку зарплату мені доводиться на Україні працювати на кількох фірмах одночасно з ранку до пізнього вечора, на посаді, яка вимагає спеціальну вищу освіту!

7. Дальневосточник

Есть ложь, беспардонная ложь и статистика...Поэтому - не будем о статистике...А будем о Польском правительстве, которое разрешило нам (украинцам) работать в Польше без трудовой визы...Это вернее всякой статистики - некому там работать...
    И в России, как Вы понимаете, люди работают за деньги - во много раз большие, чем они могут заработать, сидя дома...Все как видите совпадает с Польшей...А сщественных различий меду поляком-зароботчиком во Франции и украинцем в Сибири я не вижу - и те и другие РАБОТАЮТ НЕ ДОМА - и строят благополучие ЧУЖИХ ГОСУДАРСТВ...
    Так что ни ЕС ни ВТО - не панацея...

8. Дядя Ваня

Экий Вы меркантильный, г-н zenyk! Где же Ваш патриотизм?! :aggressive:

9. Danilo

Danilo Well-Known Member

Не переконливо. Замало аргументів, і дрібні, несуттєві, вибачте.
    І головне у Вас є альтернатива розвитку? ЄЕПнутих відсталих азіятів - нє прєдлагать!:)

Коли Україна вступить у ЄС, зробить так само як Польща, відкриті візи для сусідів, але росіяни не приїдуть, робити не вміють, приїдуть кітайці напевно.

Ви напевно не усвідомлюєте що то є таке Європейський Союз. Границі майже не існують, гроші єдині. Виробництва підтримують з центру, планування єдине, я не фахівець, як і Ви доречи, але зрозуміло про що я кажу? Це не зрада Польщі коли молоді люди їдуть вчитися та працювати по Європі. Вони повернуться та вкладатимуть у нерухомість в себе на батьківщині. Хтось відкриє власну справу, хтось набере досвіду, розумієте? Навпаки це рішення проблеми безробіття та злиденного ніфіганєдєланія, пияцьтва та наркоманії тіпа данецкіх парнєй. Мені цих хлопів шкода, все може бути інакше в їх житті. А ми втрачаємо їх, втрачаємо час...

10. zenyk

zenyk Well-Known Member

.....з чого Ви вирішили шо я не патріот????
    я шо : за кордоном працюю???
    я горбачусь на рідній Україні! і мені дуже прикро, що зароблені мною українські гроші не ціняться на тому ж рівні, що й європейські! При тому, що ціни на європейські продукти, які я купую - вищі ніж в Європі.

п.с. руских продуктів не купую додних з двох причин:
    поперше - з принципу: ні копійки москалям!
    а по друге - шо не москальський товар: то або непотріб, або брак, або отрута.....

11. Danilo

Danilo Well-Known Member

фосфорісцирующая!:D

12. Дальневосточник

Знаете, экономике просто противопоказано влияние "политической целесообразности" - как только мы заявляем - "да и нет не говорить, черное и белое не показывать" - так экономика достаточно быстро гибнет в страшных корчах...Я не специалист - но через это мы уже проходили....Пассаж о "неумеющих работать русских" - достоин Задорнова... Так и слышу его "..туууупые американцы...."
    Донецкие парни? Ну вот - мой сын - окончил университет, уже год работает в АйТи... Я знаком со многими его друзьями - они работают, не наркоманы и не психи... Я чуть больше часа назад приехал из области - был в 4 городах - заводы работают, общественный транспорт ходит... Проезжал мимо шахты Сутаганская - как раз приехали шахтеры на смену... Магазины не грабят, наркоманы и пьяные на дорогах не валяются...Не, чесслово - Вас кто-то обманывает о жизни в Донбассе....

13. Danilo

Danilo Well-Known Member

Добре, може я й погарячкував, ось статистика по Україні:
    За рік до СІЗО потрапило 73634 осіб, більшість із них — 59755 осіб — потім після вироку суду були направлені для відбуття покарання у виправні колонії нашої пенітенціарної системи.. Торік із місць позбавлення волі звільнилося 51510 осіб, ще більше 14 тисяч звільнилися із СІЗО. Якщо підбивати підсумки чотирнадцятирічної роботи української тюремної системи, то легко підрахувати, що кількість громадян, які пройшли крізь в’язниці за роки незалежності України, наближається до мільйона. А це 3-4 % працездатного населення. Взявши ж до уваги той факт, що в багатьох із них є батьки, родини, діти, то так чи інакше причетних до тюремних проблем близько 10 % населення. Тобто, кожний десятий громадянин нашої держави стикався із проблемами пенітенціарної системи, з яких найгострішою є повсякденне зневажання правами ув’язнених: катування та інші знущання над ув’язненими, нелюдські умови їх утримання, постійний голод та відсутність нормальної медичної допомоги. Знущання з в’язнів і затриманих, а також нестерпні умови перебування у місцях позбавлення волі досить часто призводить навіть до смертельних наслідків. Згідно з інформацією Державного департаменту у справах виконання покарань протягом 2003 року переважно саме з цих причин 696 осіб померли у тюрмах і ще 130 у слідчих ізоляторах (у 2002 році у цих установах загинула 1381 особа).

http://www.ukrjurist.com/?page=5&issue=33&article=711

А ту вже про Донецьк http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/news_article?art_id=13418344&cat_id=35884

Зони жорстокості
    Тільки цього року в донецьких в’язницях померли 154 людини

порушення пов’язані з невідповідністю кількості ув’язнених кількості місць у колоніях. За деякими даними, колонії вже давно переповнені, а це призводить до безлічі різних проблем — антисанітарії, хвороб, відсутності роботи для ув’язнених… Сьогодні в Донецькій області, за даними на 1.07.05, утримуються 25440 (13% від загальної кількості), а всього в Україні — 188465 ув’язнених, утім, ніхто не має достовірних відомостей, на яку конкретно кількість місць в’язниці розраховані.

14. Дядя Ваня

Простите, я жестоко ошибся! Вы - настоящий патриот... :naci:

15. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Ай..да бросте...Дальневосточник..как грится.."Свято место..пусто не бывает"!:radist:
    Наши уедут..приедут к нам китайцы работать...:radist:
    Вступим в ВТО..ЕС...может даже в НАТУ....уедет...Данило на заработки..в Польшу....через лет пять вернется...глядишь...пару китайчонков....бегает по хате....:)

16. Win 3.1

Win 3.1 Member

На цей раз погоджусь, це щось на зразок того як Петро 1 хотів з росіян зробити європейців-аристократів. Мені здається розвиватися і мріяти треба не про НАТО, ЄС чи СОТ. А вибрати те що підійде саме для нас, і зокони створювати лише українські. Звісно треба йти в цьому напрямку виконуючи певну програму, але залишатись вірними своїм інтересам, від цього буде більший прогрес.

17. Danilo

Danilo Well-Known Member

Таким шляхом в нікуди ми йшли вже довгий час при Кучмі та кравчуку, годі гальмувати, треба прикласти всі можливі зусилля та вскочити у цей потяг до прогресу, інакше є загроза що нас проковтне нова жахлива імперія з північного сходу і світла не побачать навіть наші онуки.
    Пока, дорогеньки.

18. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Вам на Дальньому українському Сході може невідома приказка " Поляк - це професія". А гандлювати можна всюди...
    Аби не москаль!

19. Win 3.1

Win 3.1 Member

Розумієте, я противник мондіалізму і не можу схилятись до ідеї світового домінування. Лише шкодую що Кравчук і Кучма здали всю нашу військову міць і поселили Чорномор. флот. Образливо!

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

От в Росії руки чешуться. вирішили бомбардувальниками випробувати нерви британським льотчиками - не вийшло, видно їм території маловато, чи перепили.

а де твій аватар? :)