зцілення

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем plastic, 9 лют 2014.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Нежить, (катар, або риніт у медицині) — запалення слизової оболонки носа, що супроводжується закладеністю носа.

Все, більше ніяких симптомів. Невиліковна хвороба.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Будь-яке запалення повинно чимось викликатися, мусить бути причина. У вас це круглий рік?

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Круглий рік все життя! Шоб точним бути - з середнього шкільного віку.

• Інформативно Інформативно x 1
  4. Levko

Levko Well-Known Member

Для Бога нема невиліковних хворіб!!!!

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я радий за нього. А мені з цього яка користь?

6. Levko

Levko Well-Known Member

Для Бога нема невиліковних хворіб! Він хоче і може Вас зцілити!

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Так в чому проблема?

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Левко не дав "добро".

9. Levko

Levko Well-Known Member

Коли вас болить щось в тілі, то ви дзвоните в лікарню, викликаєте лікаря, чи самі їдете туди і кажете- поможіть, бо болить.
    Бог є найкращим лікарем! Просто зверніться до Нього з тим що вас болить і Він зцілить. Все дуже просто...:)

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ви ж зверталися, ось

Дитячий садок.

11. Levko

Levko Well-Known Member

І хто вам сказав, що нічого не сталося?
    То не значить що якщо в момент ви не відчули нічого, то нічого не сталося...
    Ви би краще, самі також почали вірити в те, що Бог є сильний зцілити вас..., якщо, звичайно, хочете бути здоровим...

Я колись, коли ще не знав Бога, сказав Йому: "Якщо Ти є, то нехай моя мама встане і піде". В неї на той момент був перелом шиї, вона була повністю паралізована, була на грані життя і смерті. Моментально нічого не відбулося після цих моїх слів, але процес пішов. Десь за 3 місяці вона все таки встала на свої ноги...
    Бог є живий Бог! Якщо живий, то значить чує!

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Наша пісня гарна нова - починаймо її знову.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Левко, та ви ще недавно казали, що лікується навіть невіруючий, а зараз кажете:

Вже тре бути віруючим.

А Завтра ще щось новеньке придумаєте...

Нє впєрвой....

• Смішно Смішно x 1
  14. Levko

Levko Well-Known Member

Так, щоб отримати зцілення той за кого моляться не обов"язково має мати віру(приклад зцілення кривого Іваном і Петром біля Красних воріт Храму), головне, щоб він не противився.
    Але коли той за кого моляться, починає поводитися зверхньо, насміхатися і поводитися так, ніби весь світ йому винен, то тут дійсно краще буде, щоб він сам почав вірити, замість того, щоб противитись...

Колись мали такий випадок, коли молилися в лікарні за хворих. Зайшли в палату, там буле десь 5, а може й 6 жіночок хворих. Ми запропонували помолитися за тих, хто має бажання. Усі захотіли, крім однієї злосної жінки. Ми помолилися за всіх, хто хотів і кожна жінка засвідчила, що щось відбувалося під час молитви (то біль пройшла, то тепло по тілу і т.п.). А та одна жінка протягом всього часу, поки ми по черзі молилися за тих жіночок, викрикувала і зневажала нас... Було неприємно і ми навіть не збиралися за неї молитися. І от ми зібралися уже йти з палати, як та жінка каже: "І за мене помоліться, щоб і в мене перестало боліти!". Ми здивувалися дуже, але помолилися за неї також. Вона раптом також почала свідчити, що в неї рука перестала боліти! Слова злоби в неї змінилися раптом словами благословіння. Вона подякувала Богу і нам за своє зцілення...
    Я після того випадку зрозумів, що я не можу помогти людині, якщо вона того не хоче і тим більше коли противиться...

15. Levko

Levko Well-Known Member

Минулої неділі подзвонила одна знайома. Каже, що зранку пішла до церкви, все було добре, а звідти уже заледве заїхала додому. Температура, горло ніс вуха, якась нагла нежить її схопила. Я кажу до неї- давай я заїду до тебе і помолюсь, щоб ти була здорова. Заїхав, поклав на неї руки, помолився і поїхав. Нічого відразу не відбулося. Через три дні вона прийшла до нас в гості і розказала, що відбулося. Каже, що після тієї молитви їй почало ставати краще і краще, що вона навіть пішла гуляти з дитиною і до вечора від тієї хвороби і сліду не залишилось, на другий день пішла повністю здорова на роботу, а думала, що зляже на тиждень...
    Бог живий! Він наш цілитель!!!

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Левко, але ж ви любите хитрувати.

Якщо глянути відео, яке ви пропонуєте, то хворий зцілюється за 5 секунд.
    Ви лікуєте цьотОк зі швидкістю звуку.
    Он жіночка в церкві буквально захворіла, за вашою логікою, видно в церкві сатана їй послав хворобу і тут ви - супер герой. Бабах і все пішло догори.

Ну але це так... легко говорити про те, чого ніхто не бачив. А от з Дзеком вийшла осічка. Тут Дзека не заставиш сказати: о чудо, нежеть пройшла, а тому тре чекати і чекати невизначений час.

По-моєму, ви баламутите народ. Ну й привіт вам від Зоряни, нє? Я знаю, ви безпорадні по відношенню до неї, як безпорадні до хворих, яких би ми знали.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так, тільки Бог не є на службі у вас і ваших "цілителів".

18. Levko

Levko Well-Known Member

Я уже написав вище, ви напевне не читали...:) Ще й приклад наводив...

100%, що не є!!
    Миху, все навпаки- то я в Нього на службі...:)
    Зціляє Ісус, а не я, я тільки кладу руки і молюся...

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну так.:scratch_one-s_head:

Ви покладете руки - Ісус мусить зцілювати, не покладете - не зцілює. Ви вказуєте, Ісус - виконує. Так воно виглядає збоку.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

читав, я багато читав що ви пишите. А Дзеко далі хворий.

• Смішно Смішно x 1
а де твій аватар? :)