Нежить, (катар, або риніт у медицині) — запалення слизової оболонки носа, що супроводжується закладеністю носа. Все, більше ніяких симптомів. Невиліковна хвороба.
Коли вас болить щось в тілі, то ви дзвоните в лікарню, викликаєте лікаря, чи самі їдете туди і кажете- поможіть, бо болить. Бог є найкращим лікарем! Просто зверніться до Нього з тим що вас болить і Він зцілить. Все дуже просто...
І хто вам сказав, що нічого не сталося? То не значить що якщо в момент ви не відчули нічого, то нічого не сталося... Ви би краще, самі також почали вірити в те, що Бог є сильний зцілити вас..., якщо, звичайно, хочете бути здоровим... Я колись, коли ще не знав Бога, сказав Йому: "Якщо Ти є, то нехай моя мама встане і піде". В неї на той момент був перелом шиї, вона була повністю паралізована, була на грані життя і смерті. Моментально нічого не відбулося після цих моїх слів, але процес пішов. Десь за 3 місяці вона все таки встала на свої ноги... Бог є живий Бог! Якщо живий, то значить чує!
Левко, та ви ще недавно казали, що лікується навіть невіруючий, а зараз кажете: Вже тре бути віруючим. А Завтра ще щось новеньке придумаєте... Нє впєрвой....
Так, щоб отримати зцілення той за кого моляться не обов"язково має мати віру(приклад зцілення кривого Іваном і Петром біля Красних воріт Храму), головне, щоб він не противився. Але коли той за кого моляться, починає поводитися зверхньо, насміхатися і поводитися так, ніби весь світ йому винен, то тут дійсно краще буде, щоб він сам почав вірити, замість того, щоб противитись... Колись мали такий випадок, коли молилися в лікарні за хворих. Зайшли в палату, там буле десь 5, а може й 6 жіночок хворих. Ми запропонували помолитися за тих, хто має бажання. Усі захотіли, крім однієї злосної жінки. Ми помолилися за всіх, хто хотів і кожна жінка засвідчила, що щось відбувалося під час молитви (то біль пройшла, то тепло по тілу і т.п.). А та одна жінка протягом всього часу, поки ми по черзі молилися за тих жіночок, викрикувала і зневажала нас... Було неприємно і ми навіть не збиралися за неї молитися. І от ми зібралися уже йти з палати, як та жінка каже: "І за мене помоліться, щоб і в мене перестало боліти!". Ми здивувалися дуже, але помолилися за неї також. Вона раптом також почала свідчити, що в неї рука перестала боліти! Слова злоби в неї змінилися раптом словами благословіння. Вона подякувала Богу і нам за своє зцілення... Я після того випадку зрозумів, що я не можу помогти людині, якщо вона того не хоче і тим більше коли противиться...
Минулої неділі подзвонила одна знайома. Каже, що зранку пішла до церкви, все було добре, а звідти уже заледве заїхала додому. Температура, горло ніс вуха, якась нагла нежить її схопила. Я кажу до неї- давай я заїду до тебе і помолюсь, щоб ти була здорова. Заїхав, поклав на неї руки, помолився і поїхав. Нічого відразу не відбулося. Через три дні вона прийшла до нас в гості і розказала, що відбулося. Каже, що після тієї молитви їй почало ставати краще і краще, що вона навіть пішла гуляти з дитиною і до вечора від тієї хвороби і сліду не залишилось, на другий день пішла повністю здорова на роботу, а думала, що зляже на тиждень... Бог живий! Він наш цілитель!!!
Левко, але ж ви любите хитрувати. Якщо глянути відео, яке ви пропонуєте, то хворий зцілюється за 5 секунд. Ви лікуєте цьотОк зі швидкістю звуку. Он жіночка в церкві буквально захворіла, за вашою логікою, видно в церкві сатана їй послав хворобу і тут ви - супер герой. Бабах і все пішло догори. Ну але це так... легко говорити про те, чого ніхто не бачив. А от з Дзеком вийшла осічка. Тут Дзека не заставиш сказати: о чудо, нежеть пройшла, а тому тре чекати і чекати невизначений час. По-моєму, ви баламутите народ. Ну й привіт вам від Зоряни, нє? Я знаю, ви безпорадні по відношенню до неї, як безпорадні до хворих, яких би ми знали.
Я уже написав вище, ви напевне не читали... Ще й приклад наводив... 100%, що не є!! Миху, все навпаки- то я в Нього на службі... Зціляє Ісус, а не я, я тільки кладу руки і молюся...
Ну так. Ви покладете руки - Ісус мусить зцілювати, не покладете - не зцілює. Ви вказуєте, Ісус - виконує. Так воно виглядає збоку.