В мене не проходить не фіга. Десь Левко показував церкву, шо по телефону зцілює. Так і не подзвонив туди.
То хіба той випадок? Так не проходив же ж біль десь місяць, а після "неправильної молитви" пройшов в момент... Чому нога зцілилася вмить? Сама по собі?
На невіруючих людей не справляють правильні християнські доктрини. Найкраще людині можна показати, що Бог живий і що Він її любить- це коли людина побачить чудо від Нього. Ісус так і казав, що "якщо знамен і чуд не побачите- не увіруєте"... Ісус сам робив знамена і чуда, апостоли так само проповідували Євангеліє зі знаменами і чудами. Більше того, Ісус сказав, що усі віруючі в Нього будуть робити діла такі як Він робив і ще й більші. Для чого? Для "прилісті" якоїсь як ви кажете, Миху? Я думаю, що зовсім не для того. Думаю, що тільки заради однієї мети- заради навернення людських душ до Бога.
100%. Пройшовся б по воді, і через 10 хвилин всі б уже вірили. А то шось проповідують тисячу років - самі вже заплуталися, ясно шо ніхто не йме віри такому.
От вас болить нога, наприклад, і ви побачите як якийсь віруючий пройдеться по воді, яка вам з того користь? Як ви відчуєте Божу любов до себе? А якшо той віруючий покладе руку на вашу ногу і вона перестане вас боліти, ви будете тішитись від того, бо це торкнеться вас особисто. Ви будете дякувати Богу (не тому віруючому) за своє зцілення!
Не плутайте чудо від шуллерства. Мені непотрібно прикладу з вашою тіткою, навіть якщо їх буде 100. Ваші відео - теж нічого неварті. А знаєте чому? Тому що ви НІКОЛИ не зможите зарадити Зоряні - людині дійсно хворі. У вас завжди будуть власні хворі з власного відео. Шуллер завжди виграє карти. Одна умова лиш - карти мають бути його, власні. У лікарнях лежать десяткихворих присмерті, але ваші туди не ходять і там відео не знімають, для чого псувати собі репутацію? Радше мати свій зал, своїх хворих, свого оператора, який запише те, що треба. ТОму нечистому легко звести людину - показати чудо і душа загублена.
Не розумію вас... Я помолився за свою тітку, нога її вмить зцілилася, відбулося явне чудо, а ви кажете, що то шулерство... Що тоді по-вашому НЕ шулерство? Не шулерство- це коли молишся і нічого не стається? Ви вважаєте, що то чудо було від нечистого? Яке тоді чудо від Бога? Щоб нога в неї дальше боліла?
Точно ясно - ніяких зрушень. Все життя треба пшикалку носити для носа. Шо лиш не робили - перегородку носову рівняли, заморожували два рази, ікону почаївську відвідував (4 годині в черзі стояв) - ніц не помагає. Вже не знаю - як зцілитися цеї напасті?