Я кажу, що силою Духа Святого зціляються ноги, очі, вуха... Чи я щось не те кажу? Говоріть по простіше, Миху, що ви маєте на увазі..., а то мені важко вас зрозуміти ...
так, тільки не туди. Бог завжди зцілює силою Святого Духа. Але духовне зцілення - це очищення від гріхів самої душі, а фізичне зцілення - це ноги, руки, вуха і т.д.
Не треба. Ви добре все зрозуміли... Ви вважаєте, що Ісус забрав тільки духовні хвороби, а фізичні не забрав? Якщо так, то що хіба всі люди є віруючими, усі покаялися, навернулися, повірили в Ісуса як Господа? Тобто усі духовно є зціленими?
А як? Шось же ж Ісус у нас узяв, забрав? Щось же ж уже поніс замість нас, те чого ми уже не маємо носити? Iс.53:4 Направду ж Він немочі наші узяв і наші болі поніс... ????
Дав життя вічне, Миху. І як написано, КОЖНОМУ прийдеться померти, а потім суд. Це закон цього фізичного світу. Ну може в Левка з Бені Гіном якісь інші правила. І інша Євангелія, до речі. Бо в нас, наприклад, Івана 3:16 - Бо Бог так полюбив світ, що віддав свого Сина єдинородного, щоб кожний, хто вірює в нього, не загинув, а мав вічне життя. В Левка з преподобним шаманом Бені Гіном - Бо так бо Бог полюбив світ, що віддав свого Сина єдинородного, щоб кожний, хто вірує в нього, не хворів, а був здоровий. І все! Ми живемо в страшному світі. Війни, урагани, нещастя, землетруси, хвороби. Гинуть люди. В даний час гине християн від рук грішників найбільше за всю історію. А від хворіб і нещасть і воєн гинуть християни і нехристияни. А Левко ноги людям "витягує". Хоча це брехня! І, думаю, Миху, приймати навіть участь в такій полеміці - для нас це гріх. Бо це не від Бога. Так само як і не від Бога шаманство і мольфарство.
Левко, є те, що написав Ісая і є те, що ви бачите - море хворих людей. Два протилежні факти. Ви не вірите в те, що бачите, а вірите в те, що написав Ісая. Ви напевно думаєте, що це ознака глибокої віри. Ні, Левко. Це банальне нерозуміння Біблії. От і все.
Абсолютно. Яколись наводив з того ж розділу вірш 3, де написано, що Ісус як і інші хворів. Він погорджений був, Його люди покинули, страдник, знайомий з хоробами, і від Якого обличчя ховали, погорджений, і ми не цінували Його… (Ісая 53:3) Зараз Левко перекрутить це, як перекручує факт, що Павло терпів на якусь хворобу.
Просто вірю Слову Божому більше, ніж своїм очам... І Слово є сильнішим, ніж те що я бачу. Якщо ви так банально розумієте Біблію, то поясніть тоді що написав Ісая? Що саме Ісус забрав у нас, що саме поніс замість нас??? Поясніть, будь-ласка...
Зовсім не те. Ви просто приписуєте брехню Святому Письму. Це не віра. Поясніть людині, хворій на рак останньої степені, що вона здорова, згідно Ісаї.