То Миха спитайте як це зрозуміти... Але то ще нічого, я чув навіть таке, коли люди дякують Богу за хворобу... То взагалі духовне збочення якесь...
Дякую, все добре! Так, трохи пропав був... 100%! Можна прочитати цей 12-вірш і зупинитися на ньому, тоді все буде виглядати дуже сумно... А можна продовжити читати далі і все стає наааабагато веселіше, відкривається зовсім інша реальність: Рим.5:18 Ось тому, як через переступ одного на всіх людей прийшов осуд, так і через праведність Одного прийшло виправдання для життя на всіх людей. Рим.5:19 Бо як через непослух одного чоловіка багато-хто стали грішними, так і через послух Одного багато-хто стануть праведними.
Згідний, що хвороби можуть бути з ініціативи людини. Але з ініціативи Бога ніколи не можуть бути хвороби! Чи ви так не думаєте?
Як резюмувала скептично Хейс, сатана і Бог працюють в парі, в даному разі сатана ніби як прославляє Бога. По-вашому, Левко.
То не по-моєму, Миху, то по вашому, що працюють в парі. Ви ж самі писали, колись, що сатана питає дозволу в Бога... Раз питає, значить працюють в парі, чи як, по-вашому? Я більше вірю тому, що сказав Ісус. Ісус сказав, що сатана нічого немає в Ньому... До цього питань нема в мене, бо також вірю, що причини хвороби можуть бути різні. Я от тільки одного не можу зрозуміти з ваших слів. Ви приводили в приклад праведного Йова. Виходить, що праведність також може бути причиною для хвороби? Невинність дитини маленької також може бути причиною для хвороби, по-вашому? Чого саме Бог хоче навчити, чи виправити маленьку дитинку, якщо ви кажете, що Бог виховує хворобами? найперше - то словом...
Мих: Левко: А далі понесло кота: Ще раз, для особливо обдарованих: пишу 102-й раз. Причини хвороби можуть РІЗНІ. Сорі, Левко, але ви є просто... Ну добре.... Ви хароший чєлавєк.
Продовження книги Дій апостолів в наш час!!! Дуже гарний фільм про те як Бог зараз рухається чеоез християн, як зціляються хворі, виходять демони, люди хрестяться Духом Святим, як проповідується Добра Новина! View: https://www.youtube.com/watch?v=XoSQacmVq_I
Про важливість слів, які людина говорить, коли перебуває в хворобі. View: https://youtu.be/t8sKRH09nsg
Ви дивились відео? Чули слова: "я сильна" я...., я.....? "сестра, скажитє: я сільнА!" Нічого немаю проти. Сила віри у себе теж напевно має значення. Але то трохи інше.
Так я дивився відео, але не побачив там ніякої віри в себе. Та жінка просто проголошувала Слово Боже в своє життя і це Слово її укріпило. Коли пророк Йоїль бачив і пророкував про майбутні часи, він казав: "слабый пусть говорит: "я силен"! Иоил.4:10 Я так само завжди роблю, коли атакує якась хвороба, кажу, що ранами Ісуса я є зцілений. Коли атакує якась хвороба моїх дітей, я також проголошую Слово Боже в їхнє життя, кажу, що ранами Ісуса вони є уздоровлені! А як написано, Бог є Словом, Ісус є Словом, тому це віра в Бога, в Ісуса, а не в себе...
А що просити?! Просити те, чого уже нам дано?! Ісус каже- : "Я забрав уже твої хвороби на хрест, дав тобі уже здоров"я!". А ти далі просиш: "Боже забери від мене ті хвороби, дай мені здоров"я"... Якось воно не логічно... Та просто візьми те, що Бог дав уже тобі! Та й усе! п.с. "Ти"- то не про вас, Миху, то я як приклад, в загальному...
не дав, Левко, не дав. Якби дав, то би не було хворих, хоча би серед віруючих. Ісус дав можливість зцілитися. От ми говоримо: Ісус нас спас. Правильно? Правильно. Казав для всіх. Всі спасуться? Адже він вже спас.