Я би хотів подзвонити шоб мені допомогли по телефону, в мене хронічний нежить, вони можуть таке зробити?
Немає в вас нічого. Ви ж ходите в поліклініку лікуватися? Там церковників немає. А душу ви там не загубили.
клініка лікує виключно тіло, виключно фізичними способами. А цілитильство - зАговори, заклики до потойбічних сил, використання обрядів.
Я вашу статтю взяв. Чудо Рейки Це лікування засноване на активізації здатності кожної людської істоти черпати енергію з Космосу, щоб вирішувати проблеми свого тіла і душі. З точки зору Рейки, хвороби виникають через неврівноваженість енергетичних центрів тіла, так званих чакр. Де заклики до потойбічних сил і використання обрядів?
В принципі нічого. Спробувати не важко. Ще б детальна інформація була - що треба сказати, скільки треба часу. Вони по українськи говорять? А то штаб-квартира в Тернополі, а сайт на Росію, США, Латвію.
так, по-українськи... Ці люди не є цілителі ніякі, вони просто моляться Богу і Бог оздоровлює, так що не бійтеся... Бог є живий і Він хоче щоб ви були здорові, а не хворі!
Так. Хоч я не голова адміністрації, але те що Бог хоче щоб ви були здорові, а не хворі, то я це точно знаю!