зцілення

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем plastic, 9 лют 2014.

1. Levko

Levko Well-Known Member

Я сам колись думав так як ви, що смерть завжди від хвороби. Але коли спитав лікаря, про це, то виявилося, що далеко не завжди смерть від хвороби. Людина може померти і не хворіючи перед тим...

Я такого не говорив і такого не написано.
    Написано чітко, що не Бог послав колючку в тіло Павла, а сатана послав свого посланця.

А у яке зцілення вірите?

2. Levko

Levko Well-Known Member

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

у правдиве, а не шоу, в якому у "оздоровляючого" паралельно беруть інтервю.:)

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

я теж питав лікаря.

справа навіть не в хворобі, а в причині смерті. Завжди є причина. Тромб - не є ніби як хвороба, але відірвався і все. Причина мусить бути.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Значить то була проблема тіла - хвороба, а не переслідування. Тим більше, що там пише, що колючка била в обличчя, що остаточно говорить не про переслідування. Може у Павла були проблеми з очима?

6. Levko

Levko Well-Known Member

А саме?
    От наприклад, у вас якась хвороба, прийшла людина віруюча, поклала на вас руку, помолилася і ви стали здорові.
    То правдиве зцілення, чи не правдиве?
    Не заперечую, причина завжди є, але не завжди хвороба є причиною.
    Давайте спочатку вияснимо хто послав ту колючку- Бог, чи сатана?

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Сатана.

8. Levko

Levko Well-Known Member

то до чого тут Бог?
    Виходить, що саме сатана був зацікавлений в тому, щоб Павло не величався.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не знаю. Навряд чи я б захотів, щоб мене лікувала людина, не будь впевнений хто вона і що.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну так, виходить, що Сатана дбав про праведність душі Павла. Ви не знаходите?

Адже величатися - це гординя.

11. Levko

Levko Well-Known Member

А якщо впевнені в людині, тобто точно знаєте, що вона не шарлатан, а християнин?
    З тексту чітко зрозуміло, що сатані не подобалося те що Павло величася Божими об"явленнями, тому він вирішив перешкоджати йому.
    Гординя- величатися собою, а величатися Божими об"явленнями виходить, що не гординя...

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ви як думаєте? До чого? А відповідь лежить у книзі про Йову. Йова був праведний в очах Господа. Павло теж був праведний в очах Господа. Чи не так?

Чи міг Сатана просто вдарити Йову хворобою? У Біблії сказано, що для того, щоб вдарити хворобою Йову, Сатана звернувся до Бога за дозволом. А тому, у випадку з Павлом очевидно, без дозволу Бога Сатана теж би не зміг вдарити хворобою, чи щось погане заподіяти Павлові, ось чому сказано: "щоб не величався". Бог допустив колючку Павлові, щоб той не величався. Ферштейн?

13. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ігоре, все пояснюється дуже просто.

Священник наділений правом сповідати, давати шлюб і всяке інше. Він або має право то робити, або немає. Нема такого: погано дав шлюб, чи погано посповідав, бо на сповіді все залежить від людини, що сповідається. Тут або має право, або немає.

Лікар - інша справа. Лікарі є різні, самі знаєте.

А мова йде про зцілення. Якою силою діє на хворого той, що лікує? Це ж не медицина. Тут діють невидимі сили. Які невидимі? Ніхто не знає. От Левко каже: віруючий. Знаю бабок, які виливають віск, ворожать, але запитай - віруючі!!

15. Levko

Levko Well-Known Member

А якщо не бабка, а людина котра НЕ зливає віск і НЕ ворожить, а просто молиться за зцілення в Ім"я Ісуса Христа?
    В якій людині ви можете бути впевнені, що вона не шарлатан, а зціляє Божою силою? Чи ви ні в кому не впевнені, нікому не довіряєте?

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

у випадку, якщо та людина є з моєї церкви і має дозвіл церковної влади.

17. Levko

Levko Well-Known Member

Ні не ферштейн, звичайно.

Якщо сатана бив Павла в обличчя, щоб той не величався, то значить сатана хотів, щоб Павло перестав грішити, щоб став кращим...
    А це нелогічно! Диявол абсолютно не зацікавлений у святості людини, а, навпаки, зацікавлений в тому, щоб людина грішила і якомога дальше віддалялася від Бога.
    І до того ви ж самі колись казали, що сатана не є на службі в Бога...

18. Levko

Levko Well-Known Member

А якщо людина з моєї церкви і має такий дозвіл то чому ви таку людину називаєте шарлатаном?
    Ну звичайно, маєте на те право, але просто цікаво звідки у вас така впевненість?

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

нелогічно, бо ви мою думку ісковєркалі.

Сатана завжди готовий вдарити праведну людину, але у праведної людини є захист від Бога. Але маючи недолік величатися, Бог допустив дію Сатани, щоб не величався, тобто на його ж благо.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нє.

Я просто не знаю ні вашої церкви, ні людей. Церков понастворювалося дуже багато, кількість їх росте. Вникати у суть кожної, а тим більше людини - нема на то ради. Я довіряю церкві, в якій я є. А інші мене мало обходять.

а де твій аватар? :)