зцілення

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем plastic, 9 лют 2014.

1. Levko

Levko Well-Known Member

Не згоден з цим порівнянням!
    Це всеодно що сказати- ми роботи,що ми можемо?
    Нас Бог роботами не створив!

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Видно, що писала людина Письмо як сама розуміла. Гарячка лікує людину. Гарячку важко назвати хворобою.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

не все одно. Це ж у переносному значенні і священник не хотів сказати, що ми є роботи.
    Він хотів сказати, що ми можемо бути інструментом у Божих руках. А інструмент що може, якщо він без умілих рук? Людина не рівня Богу.
    як сказано: Мої дороги - не ваші дороги.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Значить нема віруючих. Бо ні я, ні Ви не є свідками того, щоб хтось робив таке, що Ісус, не говорю вже про більше. Ви навіть хворіб не можете вилікувати всіх, не те, що по воді ходити, чи накормиити 5-ма хлібами і трьома рибами силу народу, чи воскрешати кого. Але не можеш, то не можеш. А для чого самого з себе показувати великим, при тому нічим не відрізнятися від інших?

5. консультант

консультант Дуже важлива персона

На мою думку всі ці дії можна віднести до сфери окультизму, а за згадування при цьому Імені Господнього, якщо то дійсно окультизм, прийдеться відповідати.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зверніть увагу, консультанте, як вміло забрано Бога з процесу оздоровлення(Бог вже все сказав, у нього нема вже останнього слова, тепер все залежить тільки від "цілителя").

7. консультант

Я не сприймаю вищезгаданого зцілення. Поясню чому.

Одного разу, коли сам особисто був в критичному стані і нічого мені не допомагало, змирився і готовий був померти. Все віддав на Волю Божу, читаючи молитву "Отче наш", робив акцент на ключових словах "Хай буде Воля Твоя, як на Небі, так і на Землі". За кілька хвилин я "відключився", а коли прийшов до тями, відчув полегшання та свіжість. А за кілька годин все стало в нормі.. Те, що я бачив в період "відключки" не буду описувати, бо критиків в нас не бракує. Десь більш, як через 10 років виникла інша ситуація.
    Коли в госпіталі прикордонників на Личаківській м. Львова мені зробили кардіограму, кардіолог була в шокі, як я ще стою перед нею живий. Направили в кардіологічний центр на Кульпарківській, реакція лікарів була аналогічною. Вийшовши в коридор, я заспокоївся і віддав все на Волю Божу. Про себе подумав, якщо вже пора "йти", то нема питань, я готовий... . Через пару хвилин мене обійняв жар, особливо ступні ніг і я відчув себе зовсім по-іншому. Через дякий час я зайшов до лікаря і він почав мене слухати..., глянув на мене і здивовано запитав мене, коли мені робили кардіограму, на що я відповів 2 години тому. Він наполіг зробити повторто, плюс ехограму серця. Після кардіограми і ехограми було видно, що серце в мене працює, як в космонавта. Здивувавшись, мене відпустили додому. Лікар в госпіталі прикордонників сказала, що за 20-ть років роботи вона такого ще не бачила. Крім того, за більш ніж 20-ти річний досвід роботи з людьми в мене було багато людей із злоякісною онкологією і всі вони проходили хіміотерапію. Я звичайно їх не лікував, а просто давав пораду. Ті, хто плакали на прийомі, хотіли жити, ті повмирали, а ті які заспокоїлись і віддали все на Волю Божу, живуть по сьогоднішній день, в тому числі і наша сваха.

Тепер пояснюю суть процесу.
    Коли в людина є якесь захворювання, а людина плаче, переживає, хвилюється, то не спрацьовує захистна реакція організму.
    Через порушену функцію нервової системи не включаються в повну міру в робота імунної, гормональної, кровотворної та інших систем, людина сама собі ускладнює і без того складну ситуацію. Коли людина заспокоюється, проникається позитивними емоціями та віддає все на Волю Божу (звичайно не відкидаючи приписаного лікування, бо віра без діл мертва), то в стані спокою спрацьовує захастна реакція організму, в роботу включається імунна та інші системи, плюс вплив Святого Духа і людина зцілюється.
    Ось і вся "політика".

Я не сприймаю ніякі нашіптування. Чим менше людина забиває собі голову різними небилицями, тим легше їй жити в кінці-кінців... .:)

Останнє редагування: 19 лис 2015
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  8. Levko

Levko Well-Known Member

Ви то навмисне говорите?
    Не можу зрозуміти...

9. консультант

10. консультант

Що не можете зрозуміти? Ви ж не звертаєтесь за допомогою до Бога, а особисто Іменем Ісуса Христа "виганяєте" хворобу.
    Значить роботу виконуєте Ви, а не Ісус Христос. Все правильно сказано... .

Останнє редагування: 19 лис 2015
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

12. Levko

Levko Well-Known Member

Ці слова про гарячку написав, євангелист Лука, котрий як відомо був лікарем, думаю, він трохи розумівся в гарячках...
    Так гарячку важко назвати хворобою, але гарячка супроводжує хворобу і якщо Ісус наказав гарячці і вона зникла, то відповідно і хвороба зникла... Чи як ви думаєте?
    Не знаю, що ваш друг хотів сказати прикладом про ті гралі, але я знаю, що інструмент, який би він не був, він рішення приймати не може, а людина може. Ті ж самі гралі ніколи не скажуть, що вони відмовляються робити свою роботу, а людина скаже... і т.п...
    Чому нема?
    Якщо ви не були свідком того, що робив Ісус, то не кажіть, що ніхто таке не робить зараз як Ісус...

13. Levko

Levko Well-Known Member

Та чому ж я роблю роботу?!:facepalm:
    Я виконую свою роботу, а Бог виконує Свою.
    Я тільки кладу руку, а зціляє Бог!!
    Що тут вас спокушає так, не можу зрозуміти ніяк?
    Поліцейський не може своєю фізичною силою зупинити кілька тонну фуру, але за допомогою влади, котра уповноважила його це робити він легко це робить. Він виконує свою роботу, а влада, що за ним стоїть- свою...

14. консультант

Якщо так, то претензій ніяких не маю. :) Левку, не буду більше в чомусь Вас переконувати, в плані зцілення, бо в загальному Ви достатньо переконані в тому, що Ісус Христос Бог і багато іншого. Хай по вірі Вашій буде Вам дано !:drinks:

Останнє редагування: 20 лис 2015
  15. Natti

Natti миється в бані

Потрібно мати добрі думки,робити добрі справи.І вам житеметься легко і в здоровї

16. Levko

Levko Well-Known Member

Дякую!

17. derti

derti Well-Known Member

А як такі зцілення розцінювати?

http://gazeta.ua/articles/people-newspaper/_bilya-ikoni-v-cerkvi-zazelenili-suhi-liliyi/58359

18. Levko

Levko Well-Known Member

19. Levko

Levko Well-Known Member

Моя знайома гарно написала у Фейсбуці про зцілення:

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Левко, завжди є причина смерті. Нема такого, щоб людина була здорова і померла. Причина мусить бути. З віком людина старіє, органи зношуються, тіло стає слабше і вкінці-кінців рветься там, де найтонше. От чому не помирають люди молоді без причини? Якби люди помирали не від здоровя, то була б одинакова смертність в кожному віці. Хто помер в 3 роки, хто в 10, хто в 50, хто у 80, а хто у 100. Але помирають старі, чому? тому що це повязано зі станом здоровя.

Друге питання, що до Павла і його колючки. Насправді, ваші пояснення теж є необгрунтовані. От ви стверджуєте, що Бог не міг послати Павлу хворобу, тому що Бог є люблячий Батько і т.д. А коли вас запитати про яку колючку пише Павло, то ви стверджуєте, що колючка - то є переслідування, які терпів Павло. Що ж виходить? А виходить наступне: люблячий Батько послав Павлові переслідування і Павло терпів за Бога, бо переслідування були через віру в Бога. А то вже взагалі, перепрошую, нісенітниця.

Чому я не вірю у зцілення, яке ви тут висвітлюєте? Тому що воно на самому початку є неправдиве. Зцілювати можуть і шамани і різні мольфари, прикриваючись Богом. Але зціливши тіло, можна легко загубити душу, а це набагато гірше.

а де твій аватар? :)