зцілення

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем plastic, 9 лют 2014.

1. Levko

Levko Well-Known Member

Я ніколи ніколи не прошу, щоб Бог зцілив...
    Я звертаюся до хвороби, чи духа і наказую їй в Ім"я Ісуса покинути людину...

Я вірю що є дві молитви на які Бог не відповідає:
    1. просити Бога зробити те, що Він уже зробив.
    2. просити Бога зробити, те що Він сказав нам (віруючим в Нього) робити.

2. Levko

Levko Well-Known Member

Не жартую.
    В питанні зцілення так воно є...

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

фантастика!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. консультант

консультант Дуже важлива персона

Так, все залежить від сили віри і мети зцілення.
    "...без Мене ви нічого чинити не можете!» (Ів. 15, 1-5).
    Чи не зависоко Ви підняли для себе планку?:) Думаю Вас "понесло"... .Для того, щоб таке практикувати, потрібно бачити того духа або хоч відчувати його наявність, чи відсутність. Наказувати тому, кого нема Іменем Господа - це святотацтво і богохульство. А Ви не думали над тим, що коли Ви звертаєтесь во ім'я Ісуса Христа, то не Ви, а сам Ісус Христос приходить Вам на допомогу і допомагає Вам у вирішенні питань?
    Ви ніколи не спостерігали за мурахами?:) Уявість собі, що Ви бачите і чуєте, як з одним з мурахів щось сталось, а інший стоїть і щось просить у Ваше ім'я. Якщо Ви не допоможете, то потерпілий мурах отримає допомогу, чи ні?:) Я думаю, що ні, а той мурах, що просить допомоги у Ваше ім'я і потерпілий розчаруються у вірі в Вас, хоч сами можливо не розуміють, що проблема не в тому, що Вас нема, а в тому що в силу різних причин Ви не хоче допомогти їм. Так що, не людина зцілює або виганяє якихось там духів, а Бог. Ми, порівняно з Богом ще менші ніж мурах проти людини.
    :)Levko, молитв, на які Бог не відповідає є не дві, а незліченна кількість і в кожного своя. Причина відсутності Божої Відповіді - відсутність віри, каяття, Любові до Господа, щирості та адекватності в своїх бажаннях.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мене то дуже здивувало. Зцілення без молитви/звернення до Бога. Я не розумію, Левко. Як тоді ви говорите, що то зцілює Бог, якщо ви навіть не звертаєтесь до нього? Ви згадуєте Імя Господа в такому ракурсі, ніби Він у вас на службі. У Письмі є таке, коли апостоли Іменем Ісуса виганяли духів, але я не вірю, що ті ж апостоли не молилися до Господа. Ісус, виганяючи і зцілюючи - молився до Отця. Він міг бути у постійній молитві. А тут...

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

В молитві "Отче наш" є слова "Хай буде воля Твоя...". Не моя воля, а Твоя. А ви взяли собі цілу галузь медицини і в ній внесли вийняток : хай буде воля моя.

Поправка:
    Хай буде воля Твоя(а в медицині - моя).:)))

Щось воно не грає, Левко....

7. Levko

Levko Well-Known Member

Я звертаюся до Нього, маю спільність з ним щодня в молитві і в Слові, але коли я кладу руки на хворого, то я ніколи не прошу Бога зцілити цю людину. Я наказую хворобі забиратися в Ім'я Ісуса!
    Це подібно до того як поліцейський наказує вам водію зупинитися і ви зупиняєтеся. Зупиняється не тому що той поліцейський такий сильний,а тому що за ним стоїть влада і він діє від її імені. Так само і з хворобами. Бог дав віруючим владу зціляти хворих, виганяти демонів і Він за цим усім стоїть.
    Смішно би було якби поліцейський замість зупинити водія почав би просити владу державну, щоб вона це зробила замінь нього... Влада наділила його таким правом і він має просто використовувати цю владу...

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Переконливо при умові, що Бог дав людині дар зцілювати. Бо наприклад, ото, що ви пишите "буде супроводжувати" не дає право думати про доконаність, обовязковість і т.д. От уявіть собі, коли я скажу: літо буде супроводжуватися теплом. То є правда і тут нема що сказати, хоча при тому розуміємо, що будуть і холодні дні. Саме так я сприймаю: буде супроводжуватися зціленнями.

А як бути з "Хай буде воля Твоя". Ми кожного разу закликаємо, щоб була Його воля. Поліцейські не закликають подібного.

9. консультант

Дурня повна, я співчуваю Вашим хворим. Якби Ви наказували збуднику захворювання ( якщо він є), щоб він покинув тіло, я б ше щось думав і то, навіть якщо нейтралізувати збудника, патологічний процес, який спричинив збудник, зупинити проблематично. Якби Ви впливали на іншу причину захворювання, то теж ще можна про щось думати, але наказувати абстрактному поняттю "хвороба", то дурня і маячня, яка не має нічого спільного з вірою, а тим більше медициною. Судячи з деяких Ваших відповідей, Ви подобаєте на якогось містика, чи окультиста.
    По-перше, залежить що собою являє поліцейський і хто стоїть за водієм, по-друге, брати на себе відповідальність і діяти від імені влади, не завжди добре закінчується. Звідки Вам відомо чому хворіє та, чи інша людина? Можливо це шанс для неї, щоб змінити своє відношення до світосприйняття, а Ви своїм втручанням завадили їй в цьому і вона так нічого й не зрозуміла в житті та багато інших причин. В мене більше 20-ти років практичної роботи по біоенергоінформотерапії, але на даний час взагалі припинив цю практику, бо не бачу в цьому сенсу, хіба що гроші і купа негативу... . Якщо ти когось пхаєш під гору, щоб він не впав в прірву, а він не прикладає власних зусиль, щоб полегшити твою роботу, то рано, чи пізно сили покинуть тебе і разом з ним ти потрапиш в цю прірву. Зрештою, звідки у Вас інформація, що на це Вас уповноважив Ісус Христос? Не думали Ви про те, що замість того, щоб відправити людину до кваліфікованого спеціаліста, Ви забираєте в людини гроші та дорогоцінний час, протягом якого хвороба з кожною хвилиною прогресує і наслідки можуть бути невідворотні? Тільки Бог може досконало вирішити проблему з хворобою, бо Він є Досконалим, а не якийсь там смертний чоловік, який сам періодично "дихає на ладан"... Не Ви зцілюєте, а Бог, в Ім'я Якого Ви просите зцілення.

Останнє редагування: 18 лис 2015
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: цитата з Біблії.

Всіх, хто "народився згори" будуть супроводжувати зцілення хворіб.

На запитання: звідки Левко знає, що народився згори, відповідає, що то він сам знає.

Ось така залізна логіка.

• Інформативно Інформативно x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ще з залізної логіки Левка:

Всі без вийнятку хвороби посилаються сатаною.
    Всі хвороби без вийнятку лікуються.
    Якщо не вдається вилікувати - нема достатньо віри у лікуючого.

• Смішно Смішно x 1
  12. консультант

Якщо дивитись на цю тему з точки зору біоенергетики, то кожна людина має свій біопотенціал так само, як і тварини. Кожен раз, коли щось десь болить, ми несвідомо кладемо там руку і фактично біль на деякий час або взагалі втихає. Дитину болить голова, мама гладить по голівці рукою. Є ж методика безконтактного масажу, якою особисто я займався в один час в міській лікарні і результати теж були вражаючі. І що, я маю казати, що мене уповноважив Ісус Христос? Є випадки коли зцілюють коти, дельфіни, коні, то хто їх уповноважив на це?:)
    Безконтактним масажем може допомагати будь-хто, якщо нема протипоказів по стану здоров'я і пройшов основи медичних знань.

Останнє редагування: 18 лис 2015
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Левко тут багато відео постив про зцілення в його організації. Я пропонував взятися за Зоряну. Не захотів.

14. консультант

Слаба віра або хвороба сильніша від його віри... .:)

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

За його теорією невиліковність - слаба віра цілителя. Всі інші причини він ігнорує. Тобто для нього нема божого допуску на хворобу. Всі хвороби - виключно робить сатана. І ще, як я тільки-но зрозумів, від Бога вже нічого незалежить, бо Бог ВЖЕ всіх вилікував. Залежить виключно від того, хто зціляє.

16. консультант

То так, як представник президента. Бог не встигає всім допомогти, бо створив занадто великий світ і не розрахував кількість людей, тепер змушений підключати "чудотворців". Чудотворці зцілюють, а Бог в цей час каву п'є або просто віддихає в Раю. Якщо так далі триватиме, то може початись бунт, що Бог звалив все на їхні плечі... .:) Кіно та й годі... .:mocking:

• Смішно Смішно x 1
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я з тим не згоден.

У Біблії є місце, де сатана просить Бога вдарити хворобою Йову і Бог дозволяє. Тобто без божого допуску сатана не може праведну людину позбавити здоровя. Інше місце - про Павла, якому була дана колючка, щоб не возвишався. Правда, Левко каже, що "колючка в тіло" означає гоніння, а не хворобу, а про Йову Левко мовчить, напевно нема що сказати.

Ось так коротко.

Різниця між зціленням у церкві і організації Левка полягає в тому, що священники кажуть: останнє слово за Богом, ну й від віри залежить і ще хвороба може бути від Божого допуску, наприклад, на навернення і т.д а у Левка - тільки зцілення, бо хвороба тільки від сатани. Ніякого Божого допуску неіснує.

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я навіть не побоюся цього слова - відпочиває.

• Подобається Подобається x 1
  19. Оля

Оля Старожилка форуму

Левку, є хвороби, які не покидають людину, як би Ви їм не наказували. :sad: Ваш пастор, що відійшов у вічність цієї ночі, напевно мав саме таку. :sad: Він ж ще досить молодий був. Він ж мій ровесник. Не думаю, що над ним не молилися і він сам не молився. Але якщо Бог відміряв йому саме стільки років на землі, то наказуй хворобі, не наказуй, а вона не полишить тіло. :sad: Так що, все в руках Божих.

п.с. Вибачайте, що втрутилася у вашу тут розмову.

• Подобається Подобається x 2
  20. консультант

На мою думку, як каже народ, без Бога ні до порога. Ісус же казав, що без Нього ми нічого не зможемо чинити, то як можна зцілювати без Допомоги Бога? Якщо третя Особа Божа є Дух Святий - всеоживляючий і всенаповняючий, то як можна в питанні зцілення обійтись без нього? Невже Святий Дух оживляє все Сам по Собі, а зцілитель сам по собі?:) ( прости Господи). Виходить зцілитель такий собі божок, якому не потрібна Божа Допомога і він працює паралельно з Богом по дорученню. Ще і ще раз казав і казатиму постійно - цілитель без Божої Допомоги - ноль без палочки.
    :)Пані Олю, нема потреби вибачатись, форум для всіх і чим більше людей включиться в розмову, тим цікавішою вона буде!

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)