зцілення

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем plastic, 9 лют 2014.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну то ваша версія, а не моя.

як ви поясните:
    10 Тому любо мені перебува́ти в неду́гах, у при́кростях, у бі́дах, у переслідуваннях, в утисках через Христа. Коли бо я слаби́й, тоді я сильни́й.

2. derti

derti Well-Known Member

А яке то має відношення до мого твердження? Я про Ісуса взагалі не згадував...зцілюють і екстрасенси, і мусульмани читанням Корану, і індуїсти, і навіть лікарі...а в народі, у віруючих християн є таке переконання, на чомусь воно ж грунтується.
    Ну наприклад, в людини є пристрасть до алкоголю, через якийсь час зловживання вражається печінка і з'являється депресія. Людина починає задумуватись, може пора кинути і припиняє зловживання, потім взагалі вживання шкідливих напоїв, згодом кається, молиться, приходить в церкву, до Бога. Якось так..

3. Levko

Levko Well-Known Member

Яка версія?
    Ви спитали, як я поясню те що Бог дав Павлові переслідування.
    Я написав, що Бог не давав переслідувань Павлові, їх дав сатана.

Ключовим є - "через Христа".
    Я думаю, що коли ми говоримо просто про хворобу(не через переслідування за Христа), то не можна посилатися на це місце і казати, що навіть Павло хворів і тішився своєю хворобою...
    Я думаю, Павло тішився тим як він завжди зцілявся, ставав сильним, як Бог його завжди піднімав і укріпляв, коли він терпів переслідування за Ісуса.

4. derti

derti Well-Known Member

А ще є чудотворні ікони, через які зцілюються віруючі християни...Є певні місця, наприклад, Лурд у Франції, Почаїв чи Зарваниця в Україні... Не думаю, що церковники просто дурять прихожан, щось в тому безперечно,є, у всякому випадку, я вірю. А ще чув про молитви про заступництво святого Шарбеля, через які багато уздоровились.

5. talavoda

talavoda Well-Known Member

"Сестра Ліджі Пайяппіллі розповідає про своє служіння через заступницьку молитву, ділиться своїм досвідом, який отримала, зустрічаючись із різними людьми, і радить всім постійно перебувати в освячуючій благодаті, приймати Таїнства і якщо турбує здоров’я, то починати від впорядкування свого духовного життя, а тоді вже йти до лікарів."
    Розмову з сестрою Ліджі Пайяппіллі можна прочитати тут:
    Боже благословення сильніше за людське прокляття, — с. Ліджі Пайяппіллі

• Подобається Подобається x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Покажіть місце, де Павло завжди зцілявся. Не можу знайти.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

у тут і нема недуги через Христа, тут є утиски через Христа.

8. Levko

Levko Well-Known Member

Цікавий у вас спосіб ухилятися від відповіді на питання - це задавати своє питання... У вас в родині були євреї?;)

Я два рази вас просив показати місце, де написано, що Бог послав Павлові переслідування, як ви писали.
    І що? Глухо...
    Натомість- "Левко, покажи місце..."

чому нема? Є.
    Написано ж, що через Христа були і недуги, і прикрості, і біди, і переслідування, і утиски.

9. derti

derti Well-Known Member

Падіння - це не від Бога,хоча я тут нікудишній порадник...Не впевнений,що то Божа багодать!!!

10. Levko

Levko Well-Known Member

Торкнулося одне слово з Писання, де Ісус сказав, що надходить князь світу цього, котрий нічого немає в Мені (Iван.14:30).
    Виходить, що якщо диявол нічого немає в Ісусі, і якщо Ісус живе в мені, то відповідно, і в мені диявол нічого немає, в тому числі і немає хвороби...!

11. talavoda

talavoda Well-Known Member

Чому Ви так думаєте? (просто хочу знати причину Ваших сумнівів в цьому випадку)
    І скажіть, будь ласка, чи доводилось Вам особисто переживати відчуття Божої присутності?
    Як бачите, сестра Ліджі не каже про те, що падіння є необхідною показовою ознакою Божої благодаті... лише про те, що

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Левко, я ніколи не писав, що Бог послав Павлові пересліування(хіба передавав вашу думку). Я не міг такого писати по тій причині, що не вважаю колючку переслідуванням.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

нема логіки.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

От Левко... цікаво спостерігати, як ви все глибше зариваєтесь у неправді.

Я розумію утиски за Христа. Павло проповідував Христа, за це його утискала влада, язичники.
    А що є по-вашому недуга за Христа? От у вас є недуги за Христа?

15. derti

derti Well-Known Member

Просто пригадалось відео сеансу Кашпіровського на стадіоні, коли він клав руки і люди падали.Але чи є таке падіння при зціленні згідне з Біблією, не знаю, ще всю не прочитав...
    Звичайно, особливо в день Пасхи "увійдіть всі в радість Господа свого: Багаті і бідні, один з одним святкуйте! Стримані і ліниві, день вшануйте! Ті, що постилися, і ті, що не постилися, - звеселіться сьогодні! Трапеза готова: насолоджуйтесь усі!Ніхто нехай не оплакує гріхів: прощення бо засяяло із гробу! Ніхто нехай не убоїться смерті, визволила бо нас Спасова смерть; схоплений нею - подолав її"

16. Levko

Levko Well-Known Member

Ок. Тепер зрозумів.
    А чим вважаєте?

В якій неправді?
    А навів місце, де написано, що в Павла через те що він проповідував Христа були і недуги, і прикрості, і біди, і переслідування, і утиски:

Де тут я зариваюся у неправді? :dntknw:

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

недугою.

18. Levko

Levko Well-Known Member

від кого?

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Звертаємося до Письма.
    Те, що ми знаємо про цю колючку, походить від самого Павла в 2 Коринтянам 12:7: «І щоб я через численні об’явлення не пишався, то дано мені колючку в тіло – посланця сатани, – аби бити мене в обличчя, щоб я не величався»

Є два варіанти, від кого колючка: або Бог, або сатана.
    Хто дав колючку, шоб Павло не пишався? Пиха - це гріх.Невже сатана подбав про душу Павла? Подумайте добре.

20. Levko

Levko Well-Known Member

То колючку(недуг) в тіло Павла дав Бог, по вашому?

а де твій аватар? :)