зцілення

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем plastic, 9 лют 2014.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Всесвітній потоп вчинив ХТО?

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Знаєте, Левко... Ота філософія, типу, ну якщо я - батько і зробив би так і так, ну то й Бог тим більше зробить так само. Фігня то все. Не міряйте Бога на себе.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну вам ж подавай виховний процес, але в рамках, в котрих ви хочете, бо інакше - крах.
    Хвороби мають виховний характер і Бог їх допускає. Ця прада ніяк не зменшується цитатою про сліпого, навіть, якщо припустити, що сліпота чоловіка не має виховного значення.
    Ну а якщо говорити про сліпого чоловікаі чому він народився сліпим, то відповідь є у Писанні - для Божої слави. Я це розумію так, як там написано, а ото ваше "Бог не міг, то абсурд і т.д." немають жодного значення, хіба для вас особисто.

4. Levko

Levko Well-Known Member

Не фігня, Миху.
    Ми люди є образом і подобою Бога, тому маємо і якості подібні Йому...
    Якщо ми любимо своїх дітей, то тим більше Він любить!
    Бог навіть порівнює, каже, що як ви батьки хочете добра своїм дітям, то тим більше Я цього хочу:
    Матв.7:11
    Тож як ви, бувши злі,
    потрапите добрі дари своїм дітям давати,
    скільки ж більше Отець ваш Небесний
    подасть добра тим, хто проситиме в Нього!

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

чув-чув і ще згори народжені і Ісус живе у нас, але хворобу здолати не можемо.

Любимо себе величати.

6. Levko

Levko Well-Known Member

Чули що людина створена за образом і подобою, Божою.
    Також чули про народження згори і про те що Ісус живе у віруючих людях.
    Ви це читали в Писанні.
    То Бог так говорить про людей.
    То хто кого величає? ;)
    Чому не можемо?
    Я приводив вам багато свідчень зі свого життя, з життя інших віруючих, як були подолані хвороби Божою силою...

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

людей, але не конкретно когось. А люди приписують САМІ СОБІ всі чесноти. Якщо Ісус не робив Собі за досягнення бути Богом, а навпаки - намагався бути людиною, то людина любить славу.

8. Levko

Levko Well-Known Member

Що ви маєте на увазі?:scratch_one-s_head:
    Наприклад, ми з вами є люди і ми є конкретні люди.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Левко, колись один чоловяга відкрив Біблію і прочитав: "ви свідки...." І сказав: О. я - свідок!
    З того часу появилися свідки Єгови. А ви - СЄ? Як ні? Написано ж!

От так само і ви.

10. Levko

Levko Well-Known Member

Що так само і ви?
    Свідків не рухаємо на разі. Самі знаєте, що вони до християнства не мають ніякого відношення...

Я от не можу зрозуміти вашої думки:scratch_one-s_head:.
    Ви сказали, що Бог говорить про людей, але не про конкретно когось.
    Ви ж людина і то конкретна людина, то чому ви вважаєте, що то не про вас написано?
    Чому вважаєте, що ви не син Божий, що ви не народжений згори, чи те, що Ісус не живе у вас?
    Нє, ну я розумію, що може ви і не народжені згори і Ісус не живе у вас, але чому вважаєте, що нема конкретних народжених згори людей, що нема конкретних людей, в котрих живе Ісус?
    Про когось же Писання говорить? То ж не просто так Ісус сказав- "вам треба народитись згори"?
    Не просто так Іван, звертається до християн того часу і називає їх дітьми Божими?
    Не просто так Павло каже християнам, що вони сини Божі?
    Це були конкретні люди, до яких зверталися апостоли.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Левко, чому ви не вникаєте в те, що я пишу? У вас би море питаня відпало і мені б не прийшлося повторювати одне і те ж.

От вам запитання: ви свідок, чи ні? (то має безпосереднє відношення до нашої розмови)

12. Levko

Levko Well-Known Member

Ой, я вас прошу... ви там сильно вникаєте в те що я пишу!
    Я вас два рази перепитав, що маєте на увазі " що Бог говорить до людей, а не конретних людей", а ви мені про свідків пишете...
    Маєте на увазі чи я є членом організації Свідків Єгови?:)

Останнє редагування: 10 жов 2015
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

якщо ви ніколи не відмовлялися від обіду, значить ви постійно голодні?

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Цікава Вас логіка....
    Роздумував над колючкою Павла.

Ви стверджуєте, що колючка - це не хвороба, а переслідування.
    Ви стверджуєте, що Бог, як люблячий Батько, не може допустити хворобу людині.

А як тоді ви поясните, що люблячий батько дав Павлу переслідування?

15. derti

derti Well-Known Member

Мені видається, що тілесна хвороба лікує душу, не знаю, так казали мої діди-бабусі...

16. Levko

Levko Well-Known Member

Виходить що Ісус перешкоджав лікуванню душі, зціляючи фізичні недуги?:)

17. Levko

Levko Well-Known Member

Люблячий Батько не давав переслідування. Переслідування дав князь світу цього- диявол.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

9 І сказав Він мені: „До́сить тобі Моєї благодаті, — бо сила Моя здійснюється в немочі“. Отож, краще я буду хвалитись своїми не́мочами, щоб сила Христова вселилася в мене.

10 Тому любо мені перебува́ти в неду́гах, у при́кростях, у бі́дах, у переслідуваннях, в утисках через Христа. Коли бо я слаби́й, тоді я сильни́й.

19. Levko

Levko Well-Known Member

І де тут є, що Бог дав переслідування Павлові?

20. Levko

Levko Well-Known Member

А це до чого?:scratch_one-s_head:

а де твій аватар? :)