Логіка в тому, Миху, що не Левко сам від себе зціляє, а Ісус через Левка. Ісус казав, що віруючі в Нього будуть робити такі діла як Він і ще й більші... Все по Писанню...
Докази на поверхні і вони дуже логічні - є хвороба(від диявола) і є перемога над хворобою(від Ісуса)... Не може диявол сам себе перемагати..., бо тоді не встоїть його царство, як казав Ісус. Самому Ісусу закидали те, що Він зціляє і робить чуда диявольською силою, то що дивного, коли ви закидаєте, що Левко також це робить не Божою силою... Нічого дивного нема... Ісус дуже логічно і чітко пояснив, тим хто казав, що Він зціляє не Божою силою. Ісус сказав їм, що царство поділене само проти себе запустіє і що не може сатана сатану виганяти, бо таке царство не встоїть...
То не читайте... Я вас спитав конкретно, чи усі були вилікувані, коли Ісус ходив по землі? Ви що відповіли?! І хто тут шлангом прикидуєтеся...?
Левку, ваше імя Ісус? І якщо ви маєте такі знахарські здібності, вилікуйте хоч одного хворого на рака. Особливо в термінальній стадії. А оте ваше видовжування кінцівок, гулі невідомого характеру чи вкидання золотих коронок в рот - то є шарлатанство чистої води.
Моє ім"я Левко. Я не зціляю, зціляє Ісус, Котрий живе всередині мене! Для вас, Педро, підкреслюю, що Духом живе, а не фізично... п.с До речі, Педро, а як на рахунок вас? Так живе Ісус у вас, чи не живе, бо ви щось так і не можете відповісти ніяк, уже який раз я вас запитую? Я не маю ніяких знахарських здібностей, Педро. Всі зцілення стаються через віру в Ісуса... Ісус зціляє людей, а не я...
Логіка у вас залізна, як ви кажете. Якщо, наприклад, лікар вилікував не всіх, а частину, то по-вашому він уже не лікар... Якщо Ісус зцілив через мене не всіх, а частину, то по-вашому, Він уже не Ісус...
Левко, ви Бога прирівняли до лікаря. І в цьому ваша проблема. Ви з Бога зробили медпрацівника. Лікар, навіть хороший лікар, є людиною, а Ісус - Бог, творець всього. Тому ваше порівняння нікчемне.
Нормальне моє порівняння! Я не прирівнював Бога до лікаря, я показав вам на фізичному прикладі сам принцип. Ви кажете, що якщо Ісус через Левка не зціляє усіх без виключення- то це не Ісус. Тобто якщо я молився за 10-тьох людей, з яких 5 отримали зцілення, а 5-не отримали, то тих 5-тьох, котрі отримали зцілення не Ісус зцілив. Тоді питання до вас- хто зцілив цих 5-тьох людей?