Бачите, Миху, Левка і його релігію дуже важко зрозуміти. Вони все це сприймають не на духовному, а на матеріальному, як єговісти, рівні. Хотілось би уточнити, бо так виглядає, що Левко твердить, що Христос фізично поселяється в людину. А я сприймаю кожного, хто вірить, що Христос був розпятий за його гріхи, як такого в якому ДУХОВНО живе Христос. Я бо через закон для закону вмер, щоб для Бога жити: я -розп'ятий з Христом. Живу вже не я, а живе Христос у мені. А що живу тепер у тілі, то живу вірою в Божого Сина, який полюбив мене й видав себе за мене. До Галатів 2:19,20
Недавно моя дружина молилася за одну жінку, в котрої була гуля на шиї. Поклала руку і прямо під її рукою гулі не стало! Бог живий!!!
Левку, моя дружня порада. Знайдіть в книгарні найбільш популярну книгу по медицині, як в нас в інституті говорили, для домогосподарок і ознайомтесь бодай з азами медицини. Бо ви говорите як баба з села - "щось в боці штрикає". І тоді слово "гуля" зникне з вашого лікування. По друге, баба з гулею повинна була звернутись до лікаря і бодай знати діагноз. До і після вашого "лікування". Хто зна, може ви справді з жінкою екстрасенси...
Їй уже не потрібно зараз усього того що ви радите - гуля зникла уже без всяких діагнозів і лікарів! Жінка здорова, а лікарі залишились без роботи... Ми з жінкою не екстрасенси, а звичайні християни котрі вірять в те, що Ісус є живий і що Він і зараз може робити ті самі діла, що робив 2000 років тому... До речі, ви не відповіли на питання, котре я вам ставив двома дописами вище... Ви маєте сумнів щодо того чи Христос живе у вас?
я вірю, що кожна людина матиме по своїй вірі. І якщо ви дійсно вважаєте, що якась певна дія(молитва, прикладання до ікони, бабуся -знахарка и т.п.) вам допоможе - то так воно і буде.
Свідчення для пана Педро. Лікарі підтвердили зцілення. Опубліковано 21 вер. 2015 р. Пять минут опытный хирург молча рассматривал два рентгеновских снимка. На первом был виден сложный перелом, а на втором не было никаких следов перелома. перейти на сайт View: https://youtu.be/0_h33KfLGMY У нас, до речі, також недавно був подібний випадок. Ми з дружиною молилися за руку однієї жінки. Кістка неправильно була зрослася і її боліла рука дуже. Мали робити операцію. Ми за неї помолилися, після чого жінка зробила рентген і показала лікарю. Лікар спитав жінку нащо вона йому принесла якийсь старий знімок... Бог зцілив її руку!!!
Левку, такого захворювання як "гуля" в медицині нема. І як все на земній кулі, людське тіло живе за певними законами, встановленими Богом. І відступлення від цих законів називається чудом. Так, Христос творив чудеса, щоб показати що він є законодавцем і щоб люди в нього повірили. Але він ніколи не творив чудес заради чудес (історія спокушування дияволом в пустелі). А коли чудеса стаються рутинно, щоденно - це не чудеса. Ну вам я вірю, що ви витягнули комусь ногу на 50см, що ви чудом золоті коронки повставляли. Тому буду вас далі називати Знахар Левко. Ось тільки перестаньте людей смішити з золотими коронками і видовженнями органів, а спробуйте вилікувати бодай одного хворого, скажімо, Ромкову Зоряну чи хворого на рак. Отоді я повірю що ви знахар.
Ну пухлина, жировик, гематома... Яка різниця як назвати, головне, що вона зникла! Для мене це чудо, для тієї жінки, котрій ця гуля заважала, також чудо... Для вас це не чудо? Можливо тому, що воно вас не торкається, якби це вас стосувалося, то напевне не так би реагували... АНАЛОГІЧНО і зараз, Педро! Людина часто не може повірити в Ісуса поки не побачить чудес. Я живий тому приклад, до речі... Ісус Сам казав, що "поки чуд і знамен не побачите- не увіруєте". Якщо тоді Ісусу потрібні були чудеса, щоб у Нього увірували як в Божого Сина, то і зараз вони потрібні. Якщо тоді Ісус проявляв до людей любов і милосердя, звільняючи їх від хворіб, то і зараз Він те ж саме робить. Ісус прославляється в зціленні, а не в хворобі. Називайте як хочете, мені байдуже... Знахар не я, а Ісус. Не я зціляю, а Ісус, Котрий живе в мені... Але все ж таки, Педро, ви можете відповісти нарешті на питання, котре я вам уже два рази ставив на рахунок того чи Христос живе у вас? Чи ви ще думаєте?
Це не чудо. Я не писав, що гуля поступово проходила... Гуля пройшла моментально під час молитви під рукою. Це чудо?
Я думаю, що це питання не до Педро, а до Ісуса. Один чоловік прийшов на весілля, бо думав, що має право, а виявилось, що його одежа брудна і був кинутий у темницю.
То з чим ви не згідні тоді? Минулих вихідних мав цікавий випадок зі своєю дитиною. Мій син(7років) розбудив мене серед ночі від того, що захотів рвати... я тільки руки встиг підставити. Помив його, після того він сказав, що уже все добре і він заснув... Зранку він детальніше розповів нам з дружиною що з ним відбувалося вночі. Виявляється, що він прокинувся ще задовго до того як захотів рвати, прокинувся і почав молитися на мовах. Помолився деякий час на мовах і потім почав молитися 90 псалмом, після цього почав співати про себе пісні прославлення Бога, аж після цього відчув біль в животі і вирвав... Зранку ще була невелика температура, ми з дружиною поклали на нього руки і до вечора дитина наша була повністю здорова і бігала як ні в чому не бувало! Слава Богу! Для нас це було чудо. А саме чудом було те як Дух Святий заздалегідь заступався за нашу дитину, давав бажання молитися ще до того як він відчув якісь симптоми у своєму тілі...
Щось досвічені церковники не сильно вірять в Левкові зцілення. Значить віра все-таки не в бога, а просто в церкву.
Треба запровадити якусь церковну комісію. Щоб робили заключення - бог сотворив чудо чи диявол і якшо бог, то шоб видавали сертифікат і тогди все буде простіше.
думаю, що аж задуже... хоча обережність- це правильно... Просто є певні ознаки за якими легко можна розпізнати де Бог, а де диявол... Але люди настільки залякані дияволом, що вирішують взагалі краще не зв"язуватия з і всякими зціленнями і чудесами, щоб часом не бути зведеними Але ж чудесами і зціленнями переповнений весь Новий Заповіт, все життя Ісуса було наповнене чудесами і зціленнями, учні після Ісуса рухалися в цьому потужно, зрештою Сам Ісус заповів, що тих хто увірує в Нього будуть робити чудеса і вздоровлення і що учинять діла ще й більші ніж Він чинив...