зцілення

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем plastic, 9 лют 2014.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

А то, що людина завжди завжди помирає від хвороби. Чує людина болі, чи не чує - нема значення.

Левко, висновик некоректний. Бог хоче, щоб всі спаслися. Бог хоче, щоб всі були здорові.
    Але не всі спасуться і не всі будуть і є здорові. Бог є всемогутній і якщо би Він хотів-так би і було, але так не є.

Більшість людей хворі, у кожного є свої проблеми по здоровю. Як каже медицина, здорових нема, є недообстежені.

Я хочу сказати, що вислів "Бог хоче" з точки зору людини є не те, що ми думаємо. І навіть говорити "Бог хоче" є некоректно. Людина знає що Бог хоче? Є такі слова Бога: Мої дороги не є ваші дороги.

нецитата з Письма:

Ісус не захотів виконати просьбу жінки, сказавши, що Він прийшов до своїх дітей. І тільки тоді, коли жінка сказала, що собаки їдять крихти, що падають зі столу господаря, Він погодився допомогти жінці. Тому з вашим "Бог хоче" не спішіть. Ви в Бога не запитували. а в Біблії такого нема.

Іншим прикладом з Письма є приклад, коли жінка звернулася, Ісус відповів: скільки я з вами, стільки терпітиму вас.... Тобто вислів "Бог хоче" тут також не йде.

Вибачте, що я привів не цитати, нема часу шукати, але ви добре знаєте про які місця йдеться у Письмі.

Так, Бог нас всіх любить. Але не все так просто, як ви пишите.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

от яку? Ви знаєте? Не знаєте. Він знав Ісуса і не мав віри? Сумнівно.

3. Levko

Levko Well-Known Member

Яка хвороба, якщо нічого не болить.
    Коли я приходжу до лікаря, то перше що лікар питає: "Що вас турбує?"
    Якщо нічого не турбує, то чого прийшов до лікаря.

Я ради цікавості колись питав у свого сусіда (він є хірургом), чи людина завжди помирає від хвороби. Він був дуже здивований моїм питанням, і сказав, що далеко не завжди від хвороби, може просто так померти здоровою...

Я вас не розумію, Миху.
    Чому висновок не коректний?
    А який тоді коректний висновок, по вашому?
    Якийсь же висновок має бути?

Якщо Ісус зціляв абсолютно усіх, НІКОМУ не відмовив у зціленні, то чому не можна зробити висновок, що Той же Ісус зараз також нікому не відмовляє у зціленні?
    Чому не можна сказати, що Бог хоче, щоб людина зцілилася?

Чи Ісус за дві тисячі років став якимось іншим, чи змінився? В ті часи нікому не відмовляв, а зараз комусь допускає хвороби, чи стримує зцілення? Як це зрозуміти, по-вашому?
    Чому не коректно?
    Я наприклад, точно знаю, що Бог хоче, щоб я не грішив, Бог хоче, щоб я мав спільність з Ним через молитву, Бог хоче, щоб я був милостивим до людей, Бог хоче, щоб я не вбивав, не говорив неправду, шанував батьків... і т.п.
    Чи хочете сказати, що так також не коректно говорити?
    Я думаю, що є цілком коректно так говорити , так само як і коректно є говорити, що Бог хоче, щоб я був зцілений...

4. Levko

Levko Well-Known Member

:)))
    Лазар може й мав віру, коли був живий. А коли помер?
    Яку віру може мати мертва людина?
    Вірити можуть тільки живі люди, а мертвим уже не потрібно вірити, вони бачать духовний світ таким як він є, лицем в лице...

5. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Левку, ви щось вже заливаєте. В Англії люди йдуть до лікаря, щоб перевірити стан здоровя і щоб виявити якусь приховану патологію.
    Є сотні і тисячі хворіб, коли нічого не болить. А коли болить, наприклад, рак, то хвороба вже просунулась далеко.
    Наприклад, діабет, серйозна хвороба, а нічого не болить. Атеросклероз, який може привести до смерті бо відривається тромб. Розширення аорти, чи судин мозку. Крововилив і смерть. Але що я говорю тут. Ви ж все-одно мене не послухаєте, а будете слухати гастролерів типу Бенні Гіна і іже, які не розбираються ні в медицині ні в християнстві.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

А-аааа, хірург може і здорову відправити на той світ. Що є, то є....:)))

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну тому є підтвердження у Заповідях, не плутайте.
    А про зцілення ви собі сами придумали.

• Подобається Подобається x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

після смерті людина є в духовному стані, який вона мала за життя.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

чи здоровий?

10. Levko

Levko Well-Known Member

І що?
    Припустимо(хоча я в це не вірю), що так є як ви кажете.
    Скажіть тоді, будь-ласка, Ісус і Його учні даремно тратили час, коли молилися за хворих? Все одно ж ті хворі помирали від хвороби в кінці кінців...
    Чому ви так завзято доводите, що зціляти хворих не треба? Я просто вас не можу зрозуміти в цьому...:dntknw:

11. Levko

Levko Well-Known Member

До чого тут це?
    Ми про віру говорили, а не про духовний стан після смерті...

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Левко, Ісус творив добро, а зцілення - лиш одно з них. Ви просто зациклилися на медицині. А можна ж було б за вашою аналогією зациклитися на ходінні по воді. Відкрити школу по ходінні по воді і писати все те саме, що ви пишите. Ісус ходив, вчив апостола Петра. Так можна тренувати віру і т.д. Поправка здоровя не приводить до спасіння, правильно? Ваша віра і вчення виглядає дуже однобоко. Ваша тема лиш про матеріальне і теперінє. Воно не повязане з головним у християнстві. Людина може піклуватися про своє здоровя, про своє матеріальне багатство і що?

Не бійтеся того, хто погубить ваше тіло, бійтеся того, хто погубить вашу душу.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

а віра і духовний стан не повязані?

14. Pedro

Левку, а в що ви взагалі вірите? Я не люблю хвалитись, але я маю диплом про закінчення медучилища, диплом про закінчення медінституту в Львові і в Австралії.
    І поскільки я щоденно вивчаю Писання то я вам не раджу зціляти хворих бо це шарлатанство. Я вже казав вам, що ми мусимо молитись про будь-яку проблему. А оте зцілення - це частина вашої релігії і тому ви в неї вчепились як сліпий за плота.
    А Писання каже - завжди моліться. В тому числі і за хворих. І ніде не написано про шаманські танці.

15. Levko

Levko Well-Known Member

Ні не сам придумав, це є в Новому Завіті.
    Все земне служіння Ісуса людям це підтверджує. Ви ж самі погодилися, що Ісус нікому не відмовив у зціленні, значить Бог зажди хоче зцілити людину.

16. Levko

Levko Well-Known Member

Ісус і Його учні займалися шарлатанством коли зціляли хворих...:)))?
    Так, Педро?

• Смішно Смішно x 1
  17. Levko

Levko Well-Known Member

Писання такого не каже, не вигадуйте, Педро!
    Тобто є таке- "завжди моліться", але ніде Писання не каже- молитися за хворих.
    Писання каже- зціляйте хворих, кладіть руки на хворих, воскрешайте мертвих, виганяйте демонів....
    Ви не знайдете ніде, щоб Ісус молився за хворих, чи щоб учні Його молилися за хворих...

18. Pedro

Левку, за Ісуса і апостолів не буду говорити. Ви не Ісус і не апостоли. А за інше...

13 Чи страждає хто з вас? Нехай молиться! Чи тішиться хтось? Хай співає псалми!
    14 Чи хворіє хто з вас? Хай покличе пресвітерів Церкви, і над ним хай помоляться, намастивши його оливою в Господнє Ім'я,
    15 і молитва віри вздоровить недужого

Чи Бенні Гін і інші шарлатани вам того не казали? За ВСЕ треба молитися, Левку і вірити Богу. А не шарлатанам.
    А на остаток, то скільки ви мертвих воскресили? І хотів би я побачити як би ви драпали від чоловіка враженого демонами...

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

з ваших слів виходить, що Бог хоче щоб всі хворіли, щоб їх зціляти. Я думаю, що Бог хоче, щоб всі були здорові, а не просто зціляти.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

ви багато пропустили у Писанні.

а де твій аватар? :)