зцілення

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем plastic, 9 лют 2014.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

так і є.

Хіба ми не грішимо?

2. Levko

Levko Well-Known Member

так не може бути.
    Або Ісус взяв на Себе наш гріх, або не взяв. (Писання каже що взяв.)
    Якщо взяв- то ми уже не грішники, а якщо не взяв, то ще грішники...
    Потрібно визначитися якось...
    Не може бути одне і друге разом.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

може.

Господь простив нам наші гріхи, але не забрав наш вільний вибір.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

так і щоб показати, що Він є Месія.

5. Levko

Levko Well-Known Member

Якщо простив, то ми уже не є грішниками.
    Якщо, наприклад, чоловік одружився, то він уже не є холостяком!
    А якщо той чоловік, одружився і одруженим зраджує своїй дружині, то хіба він перестає бути одруженим?
    Звичайно, що не перестає!
    Або ще один приклад.
    В сім"ї народилась дитинка. Але дитинка почала робити погані речі. Хіба та дитинка перестає бути дитиною тих батьків?
    Так само з Богом. Бог називає тих, хто приймає Ісуса дітьми Своїми.
    Хіба дитина Божа перестає бути дитиною Його, коли грішить? Не перерестає!
    Така дитина просто ризикує зайти так далеко у своєму гріху, що може втратити свого Батька, свого Спасителя...

Останнє редагування: 28 сер 2015
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

виходить, можна грішити, нє?

7. Levko

Levko Well-Known Member

Нє! Не можна!
    Роблячи гріх, дитина Божа ризикує втратити своє спасіння...
    А ще грішачи, дитина Божа зневажає той дар, котрий вона прийняла від Бога, а саме прощення гріхів, зневажає жертву Ісуса...

Останнє редагування: 28 сер 2015
  8. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Левко мабуть не грішить. Тому він має таку надприродню силу - лікує хвороби, вставляє золоті коронки, видовжує ноги і інші кінцівки, зупиняє бурю, воскрешає мертвих, годує 5 тисяч трьома хлібинами... А ми з вами, Миху, грішні. І часто продовжуємо грішити бо маємо гріховну природу.
    Грішать всі (крім Левка), грішили апостоли, Павло писав - чого не хочу те роблю, а чого хочу не роблю... Просто наші тіла є частиною тої гріховної Землі. На жаль, маємо нещастя, невдачі, хвороби. Не виключенням були і апостоли. Ось, наприклад, такі слова Павла:
    20 Ераст зоставсь у Корінті, а Трофима я лишив хворим у Мілеті.
    2 лист до Тимофія,4
    Шкода, що тоді Левко з Бенні Гіном не жили...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Levko

Levko Well-Known Member

Я не казав такого...
    Правду кажете, що апостоли грішили, але тим не менше вони зціляли хворих, робили чуда...
    Отже, з цього виходить що здатність, зціляти хворих, робити чуда не залежить від того, чи людина грішить чи не грішить, а від того ким є людина, Хто живе в цій людині. Погоджуєтесь?

10. Levko

Levko Well-Known Member

"До слез трогательно исполнения мальчика, славящего и благодарящего Бога! Мальчик по имени Nathaniel (Натаниэль) Daboosh , справляющий Бар-мицву совершеннолетие (13 лет), поет песню "Царь царей царей". Этот мальчик был всю жизнь слепой и две недели до его совершеннолетие ":

View: https://youtu.be/J_OgyeUCcnQ

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

ні. не погоджуюся.

а ким є людина? Людина є людина.

Просто хтось вміє грати на скрипці, хтось вміє лікувати, хтось будувати... на кожного є Божий план. Всі не можуть лікувати, всі не можуть грати на скрипці, чи будувати.

12. Levko

Levko Well-Known Member

Ми з Педро трохи не про те говорили...:scratch_one-s_head:
    Так, не всі, а тільки ті хто увірували в Ісуса:

Мар.16:17
    А тих, хто ввірує, супроводити будуть
    ознаки такі:....
    кластимуть руки на хворих, і добре їм буде(в іншому перекладі- "і хворі будуть зцілятися")!

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

зрозумів. якщо кладеш руки і добре не стає, значить кладущий - невіруючий.

14. Levko

Levko Well-Known Member

Він може бути віруючим, але не вірить в те, що через нього Бог може діяти, він не вірить, що ці слова з Марка 16:17 стосуються саме його...

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Отже є ще одна категорія віруючих:

ті, хто вірує, але у них
    супроводити НЕ будуть
    ознаки такі:....
    кластимуть руки на хворих, і добре їм буде(в іншому перекладі- "і хворі будуть зцілятися")!

Ну цікаво... все щось нове від вас почитаю.:)

16. Levko

Levko Well-Known Member

Автоматом нічого не діє в цій справі, до всього потрібно докладати свою віру в Боже Слово і в тому числі докладати віру в тому що ти будеш класти руки на хворих і хворі будуть зцілятися...
    Я не вірив колись в ці слова з Марка, відповідно, руки не клав, хворі не зцілялися.
    Коли повірив, що ці слова і мене стосуються, бо я є віруючим, то почав класти руки а хворих і хворі стали зцілятися...

Ще на рахунок докладання віри.
    Я раніше дуже розстроювався, коли мене кусала бджола і те місце сильно розпухало, так було в мене завжди з самого дитинства.
    Я розстроювався, бо читав, що віруючі будуть брати змій, пити отруту і нічого їм не зашкодить. Я собі думав- якщо бджолина отрута мені шкодить, то значить я невіруючий. Тобто думав приблизно так як ви зараз думаєте...
    Але цього літа через кілька випадків Бог мені показав, що як я докладаю віру в в Боже Слово, коли кладу руки на хворих, так само я маю докладати свою віру в Боже Слово, де також написано, що ні змії, ні отрута мені не зашкодить.
    А випадки були такі- мене вкусила бджола, але цього разу я поклав свою руку на місце укусу і сказав, що це мені не зашкодить, бо так є написано. І дійсно нічого не зашкодило- спухлості цього разу не було! Потім це ще раз повторилися, я знову зробив те саме і знову я не розпух! :) Слава Богу!

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

у мене друг - бджоляр.

коли починав, після укусу бджоли - розпухав. Зараз він звик до тих укусів і теж не розпухає.

18. Levko

Levko Well-Known Member

Та добре, але я ж то не бджоляр і не звикав до укусів, бо дуже рідко кусали...:)

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

з попередньої розповіді я зрозумів, що вас досить часто кусали. Мене разів 3...4 за життя.

20. Levko

Levko Well-Known Member

Дуже рідко...:)

а де твій аватар? :)