зцілення

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем plastic, 9 лют 2014.

1. Levko

Levko Well-Known Member

Є питання.
    От ви пишете, що люди хворіють.
    Але Ісус уточнив, що - віруючі в Нього люди. Це велика різниця.
    Віруючі, це по-перше ті котрі прийняли Його як Господа і Спасителя, а по-друге це люди, котрі докладають свою віру в те, що ранами Ісуса вони є зцілені.

2. Levko

Levko Well-Known Member

Моє тлумачення є правдиве...:)

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Левко, ви, я, Педро, отой що у вас там активно проповідує зцілення так само хворітимемо і все одно помремо фізично.

Очевидно, ранами Ісуса зцілені означає щось трохи інше. Від того, що ви казатимете багато разів про зцілення, навіть ви самі все ж є уразливі до хвороби, так, як і інші люди. От ви говоритесьогодні: я вже зцілений, а завтра раз і насмарк і ви вже не зцілені.

Звичайно, можна бути хворим і кричати: я - здоровий, бо так написано в Писанні.

Але знову ж таки є три варіанти, про які я писав.

Людина не може казати: я зцілена, коли вона реально хвора. Бо тоді вона просто бреше. Як от ви реагуєте на те, що ви, скажімо, захворіли, а в Письмі сказано, що ви зцілені? Як ваш мозок знаходить ріновагу у самому собі?

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Самозакоханець....

5. Levko

Levko Well-Known Member

Що саме інше?
    Розкажіть, а то ви тільки критикуєте, а самі не пояснюєте, що означає у вашому розумінні ця фраза.
    Коли я хворий, то я говорю, що ранами Ісуса я є зцілений!
    І то не брехня, як ви кажете. Я говорю Слово Боже, Котре є вище над мої фізичні відчуття.
    Моє тіло кричить, що воно є хворе, а Бог каже, що воно є зцілене. Вибір за мною, кому я повірю, на чию сторону стану.
    Я багато разів в цьому пересвідчувався, коли сповідання віри приносить реальне фізичне зцілення!

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я б хотів пояснити вам трохи іншу цитату.
    Ви її часто приводите. Там сказано, що праведних будуть супроводжувати чудеса та зцілення від різних недуг. Я б хотів наголосити на слові - "будуть супроводжувати", яке ви неправильно на мій погляд розумієте.

Коли я читаю фразу "будуть супроводжувати", я це розумію, що є щось основне - головне, фундаментальне, яке супроводиться чимось побічним, менш важливим, або не дуже важливим.

Наприклад.

Людина пливе у басейні. Її супроводжуютьсь бризги води. Головне - це заплив, ну а бризги - то те, що супроводжує цей заплив.
    Ваша логіка полягає в тому, що ви сконцентрувалися не на запливі, а на бризгах води, які супроводжують заплив. Кожен знає, що робити бризги води можна і без запливу. Ви робите бризги води, як основне, а запливу ніякого нема. Робите, бо сказано "будуть супроводжувати". Ось ваша фундаментальна помилка. Ви вчепилися того, що супроводжує, а не того, що "пливе"- основного і емітуєте другорядне.

• Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  7. Levko

Levko Well-Known Member

То вам так виглядає, що я вчепився за зцілення. Просто тема про зцілення, тому і висловлююся по темі.
    В темі про спасіння говоримо про спасіння, в темі зцілення- про зцілення...

В історіях з життя Ісуса ви не знайдете ні одного випадку, коли би Ісус якомусь хворому, що приходив до Нього сказав, що він просить чогось не важливого, чи другорядного, чи що він "концентрується не на запливі, а на бризгах", як ви кажете.
    Ісус зціляв і спасав, спасав і зціляв. Це було в Нього як одне ціле, Він ніколи ніякому хворому не сказав, що його хвороба є чимось другорядним...

Коли учні Іванові послали спитати чи Він Христос, то Ісус сказав, щоб вони передали йому що "сліпі прозрівають, і криві
    ходять, стають чистими прокажені, і чують
    глухі, і померлі встають, а вбогим звіщається
    Добра Новина..." Матв.11:5
    Ісус не сказав, щоб передали Іванові, що люди спасаються, а сказав, що люди зціляються і звіщається Добра Новина.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Бог не кричить, що воно є зцілене.

Ви просто вже не можете відрізнити де є правда, а де брехня.

9. Levko

Levko Well-Known Member

Я не сказав, що Бог кричить, я казав, що тіло кричить, що воно хворе.
    Читайте уважніше, Миху, і не перекручуйте так нагло...

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

правильно, тому що спасіння є невидиме, а зцілення що до здоровя - видиме.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

насамперед Боже Слово є правда. Якщо людина дійсно хвора, то вона і вважає себе хворою, бо це є правда. Якщо людина не вважає, що вона хвора, то їй ніби нема потреби просити в Бога зцілення.

Ви довіряєте не Богу, а своєму "я сказав" - силі волі.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

пер
    перепрошую, я не побачив.

• Оптимістично Оптимістично x 1
  13. Levko

Levko Well-Known Member

100%!!!
    Відповідно, слова "ранами Ісуса ви вздоровилися" (1Петр.2:24) є правда!
    Чи слова про те, що Ісус узяв наші немочі, і недуги поніс. (Матв.8:17) також є правдою!

Отже, якщо я вздоровився Ісусовими ранами, і якщо Ісус уже взяв мої немочі(хвороби), то мені уже не належать хвороби я маю бути здоровий згідно Божого Слова!
    Правда?
    Тому, коли приходить хвороба, а вона незаконно приходить, то я її буду перемагати Словом Божим, котре каже, що Ісус уже забрав мої хвороби, хвороби мені не належать.
    Це так якби до вас злодій вривався у вашу власну квартиру. Ви маєте право на своє житло, а злодій вривається незаконно. Ви ж не будете казати тому злодію, щоб він пожив у вашій квартирі, ви його виженете з усією впевненістю, що житло по закону належить вам.

Так само зі здоров"ям. Диявол незаконно приходить і руйнує ваше тіло. Ви маєте право показати йому " духовний документ", котрий підтверджує ваше право на здорове тіло. А в документі тому написано, що ранами Ісуса ви вздоровилися, і що Ісус уже взяв усі ваші немочі на Себе.

14. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

І більше того, Левко вчепився в тему, де він 100% програє. Бо в кінці кінців приходить час, коли ми підхвачуємо ту чи іншу хворобу і є змушені лишити цей світ. Тут ні Левко ні Бенні Гін ні африканський шаман не допоможе.
    Так, я вірю, Бог може врятувати людину з будь-якої ситуації. За моє життя я можу пригадати багато випадків, які легко могли закінчитись моєю смертю, але чудом уник її. Але колись прийде час, коли Бог покличе додому і ніякі шаманствуючі бенні гіни не допоможуть.
    Розповідають, що Кароль Войтила бувши близько до смерті, відмовився від лікарів, промовивши, "досить, я вам дуже вдячний за лікування, але я вже хочу додому, до Батька". Шкода, що бенні гіни замість проповідувати про Батька і його волю, віддають перевагу сатанинсьому шаманству.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Levko

Levko Well-Known Member

Ми ж про зцілення говоримо, Педро, а не про смерть.
    Можна здоровим померти в старості, "наситившись днями"...

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не зовсім так. Я думаю, що ви самі не дуже вірите в те, що кажете. Огляніться, море народу хворіє. Я вам більше скажу. Немає людини на землі, яка б ніколи не хворіла. І це є правда. Господь звільнив нас від гріха. Ми є безгрішні? Ні! Ми всі є грішні і ми всі хворіємо. Видно ті слова з Письма просто ви неправильно розумієте.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

тіло все одно руйнується, бо воно є тлінне. Зрівняйте тіло людини у 20 років і у 70, навіть якщо ті два тіла здорові. На 100-метрівців 20-ка переможе. Кожне тіло руйнується. Кожне. Ми всі помремо.

18. Levko

Levko Well-Known Member

Я живу тим що кажу...:)
    Згоден !
    Мені здається що це і є вашим каменем спотикання.
    Ви кажете, що Господь звільнив нас від гріха і тут же кажете, що ми всі є грішні.
    То або звільнив, або грішні?!
    Не може бути одне і друге разом... Щось треба вибрати.
    Можемо поговорити про це конкретніше, якщо маєте бажання...
    А ви як розумієте?

19. Levko

Levko Well-Known Member

Звичайно що помремо.
    І ті хворі люди за котрих молився Ісус коли був на землі в тілі також були смертними, але тим не менше Ісус їх зціляв, робив їхні тіла здоровими....
    Для чого Він це робив? Вони ж все одно мали померти колись...
    Відповідь проста- Бог любить людину!

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

тут нема нічого дивного. майже кожен живе тим, що каже.

а де твій аватар? :)