Чужі свідчення також підбадьорюють, але то не порівняти з тим, коли Бог через твої власні руки і молитви проявляється, або коли сам отримуєш зцілення у власному тілі... Тоді якось по особливому бачиш наскільки Ісус є живий!
Ну класно! Слава Богу, що є такі люди, котрі лікують бідних. Але в мене питання, яким чином тут Христос проповідується? Яким чином Євангеліія спасіння проповідується? Яким чином той бідняк індус дізнається, про те, що Ісус вмер за нього? То не стосувалося того, що оксід запостив про індусів. Я прочитав його статтю уже після того як написав допис. Я мав на увазі, що підбадьорюють свідчення християн, котрі моляться за хворих
Левку, вашими золотими зубами, видовжуванням частин тіла і виплавлюванням металевих пластинок Христос знеславлюється. І виставляється на посміховисько. А щодо язичеських ритуалів, то Бені Гінн далеко переплюнув багато з них.
Та ні, не знеславлюється, а прославляється якраз! От я сьогодні писав, як в жінки, за котру ми з дружиною молилися рука зцілилася. Лікар навіть не повірив тому рентгену, що вона принесла. В цьому, по-вашому, також Христос виставляється на посміховисько?
Звернув увагу на місце, коли Ісус сказав до хананеянки, котра прийшла просити в Нього за зцілення своєї дочки. Ісус каже до неї, що не годиться забрати хліб в дітей і кинути щенятам. Цікаво так- Бог назвав фізичне зцілення хлібом дітей!!!! Ми є дітьми Божими, через віру в Ісуса, тому фізичне здоров"я, зцілення, з є нашим хлібом щоденним, на який ми маємо право, так як написано- хліба щоденного дай нам сьогодні...
що тільки не придумаєш, лиш би виправдати своє діяння... навіть не зовсім то, але лиш би виправдати те, що роблю. Я читав раз таку думку. Кожна людина грішна і вона грішить щодня. Необрежне слово, а часом є дії, які неможна передбачити. Робиш ніби добро, а воно вилазить потім на зло. Зрештою, людина завжди щось робить, або зло, або добро. Хіба можна не робити ні не ні се? Але справа не в тому. Що я хотів сказати? Якщо людина зробила шось погане, чи щось таке аморфне, тобто не знає чи вого добре, чи воно добре, то вона може мучитися. Я зробив/ла зло? Є якась користь від того? І тут є вічний при житті друг - палочка-виручалочка - наш мозок. Він тут же автоматично шукає виправдання з поясненнями свого діяння. Раз і ми "виправдані". Навіть кіллеру його мозок намалює виправдання. Нехай не на всі 100%, нехай на 80%, але це вже щось. Наступною "пречудовою" якістю нашого мозку є така властивість, як забуття. Виправдався, закрив папку і забув. Таким чином людина живе у гармонії та рівновазі. Але потім людина помирає. Життя проходить перед її очима. Вона згадує свої гріхи і тут би мозок мав би її виправдати, а його нема - він помер разом з тілом. Залишаються лише звинувачення совісті, які нема чим крити. Але є Ісус Христос, які звільним нас від гріхів і тому тільки від Нього можна здобути рівновагу і спокій і гармонію. Це був відступ. Левко хліб - далеко, дуже далеко не є лише здоровя.
Але є і лише здоров"я... От наприклад у випадку з хананеянкою. Вона просила саме здоров"я для своєї дочки. Ісус її прохання назвав хлібом...
В мене таке враження, що Левко і його вожді вірять, що Ісус був посланий на Землю як такий собі лікар-екстрасенс, щоб лікувати людей від хворіб. Ніби хвороби - це єдине зло на Землі. Ось тільки Ісус зцілював одиниці. А може він був посланий з якоюсь іншою метою?
То тільки ваше враження, Педро... Я би не сказав, що одиниці: Матв.8:16 А коли настав вечір, привели багатьох біснуватих до Нього, і Він словом Своїм вигнав духів, а недужих усіх уздоровив... Або тут взагалі написано про безліч люду: Дiї.5:16 І безліч люду збиралась до Єрусалиму з довколишніх міст, і несли недужих та хворих від духів нечистих, і були вони всі вздоровлювані! А ви, Педро, кажете, що одниниці зцілялися. Безліч люду Ісус зціляв!
ви привели приклади духовного оздоровлення - вигнання бісів, а Педро говорить про тілесне. Тому ваші приклади тут нідочого. З ваших роликів видно, що духовних зцілень ваші не практикують, лиш фізичне.
Левко думає, що Диявол нагадив, а Господь за ним виправляє, але не без допомоги Левка та інших фантазерів.
Неправда! Тут, наприклад чітко розділено де біснуваті, а де недужі(хворі): Матв.8:16 А коли настав вечір, привели багатьох біснуватих до Нього, і Він словом Своїм вигнав духів, а недужих усіх уздоровив... Зрештою, біснуваті також є хворі люди, котрим потрібне вздоровлення: Дiї.5:16 і несли недужих та хворих від духів нечистих, і були вони всі вздоровлювані! І факт залишається фактом, що Ісус не одиниці зціляв, як пише Педро, а безліч людей зціляв!
Та ні сказано: Матв.8:16 а недужих усіх уздоровив... Чи це якісь неправильні недужі... Я не знаю про що ви сперечаєтеся? Що більше- одиниці, чи безліч?