зцілення

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем plastic, 9 лют 2014.

1. Levko

Levko Well-Known Member

Документальні докази не поможуть!
    Колись, пам"ятаю, навіть пропонував вам показати заключення лікаря про мою маму, то ви то сприйняли з насмішками, ще казали, що знаєте лікарів, котрі за гроші можуть будь-що написати...:) Пам"ятаю, що мене тоді це сильно вразило, було трохи неприємно, бо мова йшла про мою маму, та й не звик ще був щоб люди, з котрими маєш якісь стосунки, з якими довший час спілкуєшся, щоб аж так сильно не довіряли...
    Але потім зрозумів, що це нормально, що ви так сприймаєте, я також колись так сприймав.... Я зрозумів, що коли людина не має відкриття про те, що Бог зціляє сьогодні, то їй ніякі докази не поможуть...
    Просто на все свій час- зараз не вірите, колись повірите, можливо ще самі будете ділитися на форумі своїми свідченнями про Божі зцілення і чудеса...:)
    Я думаю, що свідчення самої зціленої людини є якраз найкращим свідченням.
    Коли людина розповідає як вона була хвора і як вона стала здорова що може бути ще переконливіше...? Але то таке..

2. talavoda

talavoda Well-Known Member

Я бачу, що випадок з золотим зубом Вас справді переконав.
    П. Левку, мова ж не йде про правдиві зцілення...
    мова про конкретні неправдиві свідчення а звідси і неправдивих цілителів.
    Бо там де неправда - там немає Бога... і Ви це знаєте.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  3. Levko

Levko Well-Known Member

Ви ж не знаєте на 100%, що свідчення неправдиве.
    Ви просто вірите що свідчення є неправдиве.
    Так само як я вірю, що свідчення правдиве.
    Справа тільки у нашій вірі, але ні ви ні я того довести не можемо наразі... Тому для чого сперечатися?
    Я просто знаю випадки, коли Бог забирав металеві пластини, котрі буле вставлені в тіла людей. Вони безслідно зникали. Також можна сказати, що такого не може бути. Але ж було!
    А! Ще згадав одне свідчення, котре Люда Демборинська розповідала нам з дружиною особисто. Вона одного разу молилася за дівчину, котру зустріла на лавці на вулиці. Довго спілкувалася з нею молилася за щось, а потім коли уже мала йти, дівчина оперлася на свою руку і здивовано сказала, що не відчуває болі в долонях. Вона розказала історію, як колись порізала руки собі склом і малі частинки скла так і залишилися в тілі, тому від тоді коли вона опиралася на долоні, то завжди відчувала біль. Чудесним чином скло в одну мить кудись ділося з її тіла і її руки стали здоровими і то при тому, що навіть не молилися за її руки!
    Наш Бог Ісус є Богом чудес!!!! Слава Богу!!!
    Так я це знаю.
    І я також знаю, що буває таке, що неправда є в цілому вченні християнської деномінації, церкви, але сама ж церква при тому є правдивою...:) Я думаю, ви здогадуєтеся про що я...;)

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Левко, я не можу вам довіряти, бо ви просто нагло брешете. Знайдіть, де я написав, що не вірю, що Бог зцілює? Я не вірю у те, що ви тут демонструєте і пояснюю чому, правда моє пояснення, як горохом об стінку. Вас нічого не стримує: ні байка про золотий зуб, ні нісенітніці, щоб Бог ставить пломби, ви є просто зазомбована людина.
    Я вже не пригадую, але про вашу маму навряд чи я міг писати про фальшиві заключення, міг сказати хіба взагальному. Я навіть допускаю, зо ваша мама зцілилася. Але оте на відео - фальш.
    можу навести безліч свідчень, що вилікувалися у мольфарів, ворожок.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

думка секти тут неважлива.

6. talavoda

talavoda Well-Known Member

Тільки Левко напевно не побачить різниці...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Важко сперечатись з людиною, коли її зазомбували. Наприклад, єговісти роблять навіть з Ісуса неправдомовця, бо Він розповів історію про багача і Лазара. Так і в харизматів. Оте їхнє фейкове "оздоровлення" - це частина їхньої релігії і вони будуть стояти за неї до кінця.
    Власне, чому Ісус оздоровлював? Звичайно, він є люблячим і співчуває в наших проблемах, включаючи здоровя. Але це не головне. Він жив і постраждав не для того, щоб ми жили якихось 70 чи 80 років, а щоб ми мали вічне життя!!! І оздоровлення було важливим свідкуванням, що на Землю прийшов Месія. На жаль ні Левко, ні Бені Гінн не є Христом. А плести, що Бог вставляє золоті зуби чи видовжує кінцівки або виймає металеві пластинки - це філософія не Бога. Самі знаєте чия. Так, я вірю, що по молитві хвороба може зникнути. Не завжди. Можуть зникнути хворобливі клітини чи мікроби.
    А щодо ворожок? В Африці, де нема лікарів, хвороби лікують шамани. Іноді досить успішно.

• Подобається Подобається x 1
  8. Levko

Levko Well-Known Member

Нехай буде зазомбований, якщо вам так зручніше...:) Мені то що?
    Краще бути зазомбованим, робити Божу волю, робити добро, як Ісус, класти руки на хворих і бачити як вони стають здоровими...
    Це набагато краще, ніж просто дивитися на хворих і співчутливо кивати головою...

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

100% погоджуюся.

Якщо отак глянути зі сторони, за логікою Левка, то виходить, що диявол гадить, а Бог йде за дияволом і виправляє, що є повною нісенітницею.
    Про золотий зуб і пломби - то вершина, звичайно.

Я подумав про наступне, багато людей шукають Бога. Але замість того, щоб побачити і сприйняти Його таким, яким Він є, вони намагаються внутрішньо узгодити зі своїм уявленням, таким, яке би тій людині подобалося. І неважливо, чи це є правда, чи ні і якщо тре, людина навіть знайде у Біблії те, що миле її оку. Головне, щоб "грало" всередині в унісон. Левко знайшов Бога - лікаря тілесних недуг і це є його струни, інше він може розуміє і сприймає і далеко погоджується з іншими речами. Це, звичайно, вузьке сприйняття Бога. Левко і його течія на перше місце поставили другорядне, те, що не є віра в Бога, а наслідок віри в Бога, тобто речі, які супроводжують віру.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

а ще краще не обманювати, як ото з зубом. Обман не є від Бога. Краще мовчати, ніж солодко брехати.

11. Levko

Levko Well-Known Member

А хіба Він таким не є?
    Я нікого не обманював...

12. Levko

Levko Well-Known Member

Зцілення то не є ні другорядне, ні першорядне, воно є невід"ємною частиною Євангелії, невід"ємною частиною доброї звістки про спасіння....

Миху, уявіть собі таку ситуацію.
    Я прийшов до хворої, невіруючої людини(до атеїста, наприклад), котра корчиться від болю.
    Перший варіант. Я почну їй щось говорити про Бога, буду говорити про те, що треба повірити в Нього, почати ходити в церкву, приймати причастя, читати Біблію...
    Другий варіант. Я покладу на неї свої руки і Іменем Ісуса Христа зцілю людину.
    Як ви думаєте, Миху, коли людина швидше повірить і усвідомить, що Бог є живий і що Він її насправді любить?

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

я не про вас у даному випадку, я про "зцілення".

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Розкажу вам випадок, нещодавний.

Попросила мене одна знайома, а вона знала, що я їду на молитву за здоровя, щоб я дав на молитву за її брата. Я виконав її бажання. На третій день вона дзвонить мені і каже: сталося чудо: мій брат став майже здоровий, навіть машину водить!
    Здавалося, що ще треба? Можна повторити.
    Що вона робить. Знайшла якогось шамана у Львові і повела до нього брата, щоб її долікував...

Я не знаю результатів, але... як казав один дідо: кіко люда, тіко чуда...

15. Levko

Levko Well-Known Member

Ну, гарно, що людина отримала зцілення...!

А що саме ви дали на молитву за здоров"я?

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

дав, мається наувазі, замовляв, розказав про хворобу.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

гарно, але для чого опісля ходити кудись і шукати пригод?

18. Levko

Levko Well-Known Member

А! Зрозумів... Я думав, гроші дали...:)
    Не переймайтеся, то уже не ваша справа... Ви зробили те про що вас просили, побачили результат... А людина далі собі сама робить вибір куди йти...

19. Oxid

Oxid Well-Known Member

Сподобалося і навіть розвеселило.. пригадався фільм про Саї Бабу, який матеріалізував для людей, що прийшли до нього, різні золоті речі, а ще зцілював людей...

20. Levko

Levko Well-Known Member

Вчора був дуже сильно підбадьорений одним свідченням...
    Два тижні тому ми з дружиною молилися за одну жінку в котрої був перелом руки і кістка не зросталася, чи зрослася якось не так..., боліло сильно і не могла рухати рукою, казала, що лікарі хочуть оперувати її руку... , хоча ми так до кінця і не зрозуміли що там було з рукою... Ми поклали руки на неї, помолилися, щоб рука була здорова і відразу жінка почала рухати рукою. Ми питаємо, чи могла так робити до молитви, сказала, що так не могла...
    Але потім ми її не бачили, а вчора в церкві знайома тієї жінки, підійшла до нас і каже, що та жінка після того як ми за неї молилися зробила рентген, пішла до лікаря, а лікар її сказав - чого ви мені якийсь старий рентген принесли, тут все добре...! Слава Богу!
    Ще хочемо почути свідчення безпосередньо від неї, бо там ще були цікаві моменти з нею в лікарні, просто та її знайома не все змогла толком розказати...

а де твій аватар? :)