зцілення

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем plastic, 9 лют 2014.

1. Levko

Levko Well-Known Member

Шо скривати?
    Ви про що, Миху?

• Зе бест! Зе бест! x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

подібне відео можна знайти після зцілення Кашпіровського, Чумака, мольфарів, відьом і т.д.

• Тупо Тупо x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Останнє речення - неудачна спроба з'їхати з теми.:crazy:

• Смішно Смішно x 1
  4. Levko

Levko Well-Known Member

Знайдіть!:)))
    Знайдіть відео як після сеансу Кашпіровського, чи Чумака людина, котра 13 років не ходила встала би з візка і пішла сама, чи вуха би відкрилися, чи від раку би людина була зцілена, чи прозріла...

• Зе бест! Зе бест! x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Катаракта на обеих глазах исцеленаШаршицкая Татьяна Митрофановна из Одессы. Несколько раз смотрела ваши проповеди. Однажды во время молитвы у меня перестали болеть глаза и я стала хорошо видеть. У меня была катаракта на обеих глазах.

http://gnm.org.ua/57

Від катаракти очі не болять. Катаракта - це помутніння кристалика, людина бачить як через спітніле вікно. Але болі не відчуває.

Ще одна брехнія від вашої секти.

• Смішно Смішно x 1
  6. Levko

Levko Well-Known Member

Миху, це ж не Кашпіровський!:)))
    Я вас просив відео Кашпіровського знайти...

Людина і НЕ пише, що очі в неї боліли від катаракти!
    Пише, що очі боліли, а під час молитви очі перестали боліти. І також почала добре бачити. Очевидно раніше не могла добре бачити, бо була катаракта.
    Так що нема там ніякої брехні, Миху, не вигадуйте

Але цікаво так.
    Тільки що слухав проповідь про фарисеїв.
    Тут заходжу в ЛФ і читаю про те саме ваш допис...:)

Людина написала своє свідчення, що в неї під час молитви перестали боліти очі і стала добре бачити, раніше мала катаракту.
    Здавалось би, класна новина, людина стала бачити, можна тільки порадіти за неї, а виявляється, що когось це злить...
    Коли Ісус в суботу зцілив скорчену жінку, котра 18 років не могла випростатись, також знайшлася певна група людей, котрих це сильно засмутило і розізлило.
    Миху, не будьте фарисеєм!

7. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ні, після золотої коронки важко вже чимось здивувати. Це шарлатани, а Левко в це вірить. Я дивуюсь, що вони ще не "воскрешають" людей. А що, з допомогою відеокамери і монтажу будь що можна змонтувати. Ось скільки я в Левка просив бодай кавалочок паперу з заключенням лікарів. Ще не дочекався...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  8. Levko

Levko Well-Known Member

Переконаний, що заключення не поможуть.
    Скажете, що заключення фальшивка, підробка і що за допомогою фотошопу можна будь-що підробити...:)))
    Хіба не так?
    Можна, звичайно...
    А можна і не змонтувати, може все бути правдою... Може це біти Божим зціленням...
    Чи ви цей варіант відкидаєте повністю?

• Смішно Смішно x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тому я й кажу - ЗОРЯНА!

Зцілиться - повірю, а як не зцілиться - шарлатани.

Чому Зоряна? Бо ніхто не сумнівається, що вона хвора. А ото "у мене боліла голова і перестала" - не свідчення для мене, а просто слова.
    А з золотим зубом, Левко, то хтось просто прикольнувся, то ніяке не зцілення. То просто хтось посміявся з вас - псевдоцілителів. Або просто сидить якийсь дяпчик і пише свідчення за всіх. Трохи почитав - жодного українською мовою. Знайшов два свідчення одинакові і різних місцях, трохи різна дата. Але Педро правду каже, після золотого зуба хіба треба бути з кульпарківської, щоб у таке вірити.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

вона не пише про іншу хворобу, тільки про катаракту. Інколи досить потерти очі і вони перестають боліти.

11. Levko

Levko Well-Known Member

Але й не пише, що від катаракти її очі боліли...;)

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Левко, для чого Бог дав людині голову? Щоб людина думала і могла розрізняти правду від брехні. Після золотого зуба, дураку ясно, що це зомбування. Чи ви не відчуваєте? Ви не відчуваєте, що з вас роблять дурака?
    Бог може все - то є правда. Але чи міг би Бог замість живого зуба поставити золотого зуба, при тому, що вона навіть Його про це не просила?
    Напряжіть трохи мозги, хоть інколи.

• Смішно Смішно x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

сміх без причини ознака....

14. Levko

Levko Well-Known Member

Та чого ж без причини, з причиною.
    :haha:

15. Pedro

Левку, моя дружня порада. Не насміхайтесь з Бога. Він є любов а не фокусник в руках Бені Гінна і подібних йому гастрольорів, які чудом вкидають золоті коронки людям в рот. Чи видовжують ноги чи якийсь інший орган. Так, Бог всесильний врятувати людину від нещастя, частиною якого на Землі є хвороби. Але чомусь він робить це не завжди. Я вже наводив приклад братів-апостолів Якова і Івана.
    Але ви прочитайте місця в Біблії, де пояснюється хто є автором "фокусів".

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  16. Levko

Levko Well-Known Member

Я не насміхаюся, Педро, то ви насміхаєтеся...
    От цими словами ви насміхаєтеся з Бога.

Ісус ЗАВЖДИ(!) рятував людину від хвороби. Не було такого, щоб Він когось не зцілив.
    І як робив Ісус, те саме й робить Отець. Ісус Сам говорив, що нічого від Себе Самого не робить, а тільки те, що робить Отець.
    А ви кажете, що Бог це не завжди робить.

Людина не хоче брати відповідальність на себе, простіше спихнути все на Бога, мовляв, я все правильно робив і вірив, то Він не зцілив...
    Така природа людини. Адам так само не захотів взяти на себе відповідальність за непослух, а спихнув спочатку на Єву, а потім і на Бога... Те саме й зараз люди роблять, нічого не змінилося...
    Але я вірю, що християни не мають так поступати.

17. Pedro

Левку, ви знову верзете нісенітниці. Ще раз перерахую людей, які продовжували хворти. Павло, Тимофій, Кароль Войтила, жінка Біллі Греєма, мій батько. Зрештою, в вашій релігії ніхто не помирає? Та опамятайтесь!!!

18. Levko

Levko Well-Known Member

То не нісенітніці, Педро, то правда!
    От ваш батько не одужав і помер- ви робите з цього висновок, що це така Божа воля.

Моя мама одужала і не померла - я роблю з цього висновок, що одужання є воля Божа.

Але ні ви ні я не можемо допускати того, щоб наш якийсь досвід диктував нам що є воля Божа!
    Нам треба опиратися на Слово Боже, котре каже, що Ісус взяв на Себе усі наші немочі і хвороби і ранами Його ми є зцілені!
    Також Слово каже, що Ісус ні одну людину з тих хто звертався до Нього не залишив хворою!
    Я думаю на цьому нам треба будувати свою віру...

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Педро. Людина, яка прочитала про золотий зуб, а з нормальною психікою, зрозузуміла б, що вся музика з зціленням звичайний баян. Але то для людини з здоровою психікою, а з дорослою людиною, яка любить казки - нема на то ради.
    Уявіть собі, у баби боліли суглоби, а Бог ніби, замість вилікування суглобів дав їй золотого зуба. Це дія люблячого Отця? Ні, звичайно, це дія диявола, який насміхається над т.з. християнами, над Божою подобою.
    Свідчення.
    Жодних документальних доказів. Одні слова. Пише хтось про ізцілєніє волос. То смішно, бо випадання волосся - це проблема не самого волоосся, але нехай там. Що цікаво, пастор, який ізциляв волосся сам ходить лисим. Буває... Тотально всі оті свідчення російською мовою, хоча підписуються, як з України. Це говорить, що писали не самі хворі, а писав хтось рускоязичний, або декілька.
    Свідчення по відео людей - нічого не говорять. "Вилікуваних" Кашпіровським, Чумаком так само можна знайти в ютубі. Не проблема.

• Смішно Смішно x 1
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

на відміну від ваших "зцілень".

а де твій аватар? :)