А що вам не сподобалося? Я просто написав це оголошення тут, бо ви з Педром хотіли побачити людей до і після зцілення... Служіння буде у Львові, тому якраз маєте можливість піти і побачити на власні очі як Бог зціляє людей, побачити як ноги вирівнюються, вуха відкриваються, очі прозрівають і т.п.... .
Кілька місяців тому в наших газетах було повідомлення про суд над лікарем, який належить до Левкової релігії. В хворого був діагностований рак кишечника на досить операбельній стадії. Лікар відмовив його оперуватися, натомість запросив на шаманське дійство. Природньо через деякий час хворий помер. Лікаря дискваліфікували, тепер має бути суд.
педро, ви бачили свідчення про зцілення чоловіка, що я виставляв вище? Ви, наприклад, якби зустрілися особисто з тим хлопцем, котрий почав ходити, то ви також би вимагали від нього лікарську довідку?
П. Левку, це справді "чудеса". ) Бо тепер виходить, що для чудесного оздоровлення Богу також необхідні створені людьми матеріали - різноманітні пломби, золоті зуби і т. д. Звичайно, буває так, що Бог приводить людину до оздоровлення, коли наприклад, знаходяться ліки, для здавалось невиліковної хвороби... Тільки пломбам і протезам не потрібно чудесно з'являтись... їх спокійно лікар стоматолог поставити може.
А я тут до чого? Чого ви до мене з претензіями? Це ж не моє свідчення, я його взагалі навіть не читав його... Я чув багато свідчень про те, що в людей виростали зуби. Чув свідчення як у людей зникали з тіла металеві протези, з"являлися нові органи. Тут в жінки з"явився золотий зуб. Що тут дивного? Я знаю, що для Бога нема неможливої жодної речі, можливо жінка все життя мріяла про саме золотий зуб, от Бог їй і дав його... Звідки я знаю..? Спитайте самі в тієї жінки. До речі, як там у вас справи з заповідями? Розібралися уже що не так в останніх двох...?
Та ні, я без претензій... ) Просто Ви постите матеріал - отже підтримуєте те, що в ньому написане. Чи ні? Дуже шкода, що Ви рекомендуєте речі, які самі не читаєте. Там все так.
Чому не підтримую? Підтримую! Угу... Все так як треба! Я розумію, що для церкви конче так треба було...
Ось ви його якраз проповідуєте. І для мене приймати участь в цій розмові - це вже є гріхом. Щодо оздоровлення. Це молитва чи то священника(пастора) чи то родичі, друзів чи членів церкви. І я в усьому довіряю Богу. Те що мій батько помер 20 років тому - була воля Бога. Тепер батько є в його присутності. Те що мати ще живе - це також воля Бога і ми дякуємо за це.
Я не проповідую нічого... Нічого не зрозумів. Ви про що, Педро? То не приймайте... Ви й так нікого не чуєте крім себе, ніколи не ведете діалогу, майже ніколи не відповідаєте на питання співрозмовника... Говорите з собою хіба що...
Бачив, як студенти заробляють собі на життя. їм дають завдання. Наприклад, писати відгуки про дані готелі. Дають з 20 готелів і тре написати по 10-12 відгуків про них. Всі розуміють, що там ніхто не бував, але то й не важливо. Головне - написати позитивні відгуки. Ось молодіж і валить. Такий піар потрібен для реклами. Людина читає відгуки і вірить. Все це оплачується, звісно. А людина, що прочитала відгуки - вірить, що це хороший готель. Абсолютно то саме з церквою Левка. Хтось понаписував відгуків, навіть приколовся з золотим зубом. Проводячи аналогію, уявіть, що ви приїхали в готель, а він виявися поганим, не таким, яким його описували, ви звертаєтесь до адміна сайту, а він каже: а я тут причому? Питайте тих, хто писав. Так само, Левко з вашою церквою тотального цілительства. До вас звертаються люди, мов як так? який платок? який золотий зуб? А ви, як той Дуримарчик з фільму про Буратіно : а я тут ні причьом, а я тут ні прічьом.... Що тут можна додати? Я тепер розумію чому ви так довго не казали з якої ви секти. Було що скривати. Ви й далі вірите, що вас не надули?
Я б казав, що гірше. Язичники вірять у своє то й вірять, а тут використовують Божу Славу для обману людей.
Ага, і відео поназнімав... До речі, ні ви ні Педро так і не прокоментували відео зі зціленням чоловіка, який 13 років не міг ходити... То напевне також поганство і язичество... Для вас напевне коментувати таке є також гріхом...