зцілення

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем plastic, 9 лют 2014.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Прочитав:

16. Хто увірує й охриститься, буде спасений, а хто не ввірує засуджений буде.

коментарій:
    Про народжених згори - ніслова, видно Марко не впав під вплив Левка.:)))

17. А тих, хто ввірує, супроводити будуть ознаки такі: у Ім'я Моє демонів будуть вигонити, говоритимуть мовами новими,
    18. братимуть змій; а коли смертодійне що вип'ють, не буде їм шкодити; кластимуть руки на хворих, і добре їм буде!

(Від Марка 16:16-18)

Коментарій:
    Левко, вам залишилося випробувати смертодійне.:))) Не робіть того!!!

2. Levko

Levko Well-Known Member

Не буду, не переживайте, Миху...:)))

• Корисно Корисно x 1
  3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Повірте, Левку, і мені. Тому я вибрав професію лікаря і стараюсь допомогти людям в їх недугах вже ось 35 років. Часто прошу Бога про виздоровлення моїх рідних і друзів, іноді пацієнтів. Але ніколи з цього не робив шаманського шоу. Як і ніколи не міряв довжини ніг чи інших органів. Натомість я розумію, що хвороби - це далеко не єдине зло в цьому світі. І для людини не легше чи вона помре від інфаркту чи від рук терориста або коли пяний водій наїде на неї. І ми повинні бути свідомі про все світове зло і просити Бога про ліквідацію цього зла, а не про видовження якихось частин тіла, без якого людина веде цілком щасливе життя. Хоч чесно кажучи я ніколи не вірив про якесь видовження. Ні від Бенні Гінна чи від шарлатанів які в інтернеті постійно обявляють про чудодійні засоби.

4. Levko

Levko Well-Known Member

В питанні зцілення, ви за одно зі свідками...:mocking:
    Хоча я, наприклад, знаю багато католиків, котрі успішно моляться за хворих... З нами навіть в лікарні ходить один католик і молиться за хворих...
    Зрештою, і протестанти не всі мають відкриття того, що вони є покликані класти руки на хворих...
    У нас в церкві далеко не всі люди приймають це вчення і рухаються в ньому, хоча в церкві про то багато проповідується...
    Думаю, то навіть від конфесійної приналежності людини не залежить, а від особистого відкриття напевне.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Є фокуси, які важко повторити, а є такі, які легко. Емітувати ноги різної довжини легко, як і легко емітувати зміну довжини. Це просто робиться тазом. От тому їх часто показують.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

отут я вірю. Хто з віруючих не молився хоча б раз за хворих? Але ви показуєте шоу, тому нема довіри.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

і то є правда, не всі.

8. Levko

Levko Well-Known Member

Не вірили, бо не бачили.
    Я також не вірив, але коли спробував сам і побачив, як коротка нога рухається прямо в моїх руках, то повірив...:)
    Далеко не завжди веде щасливе життя... Я би сказав, зовсім не щасливе.
    Щасливі і здорові люди ніколи не просять, щоб молитися за їхнє здоров"я, вони й так здорові.
    Коли нога росте, то це найчастіше хребет вирівнюється, відповідно і зникають всякі хвороби спричинені викривленням хребта...

9. Levko

Levko Well-Known Member

Я не показую шоу.

10. Pedro

Левку, я як лікар, вам можу заявити - це брехня! Ось тільки не знаю чи ви свідомо говорите неправду чи вас хтось добре зазомбував.
    По-перше, людина може мати коротшу ногу внаслідок травми чи якоїсь деформуючої хвороби. В здорових людей ноги однакові.
    А якщо ви хочете поуправлятись в знахарстві, йдіть в раковий диспансер чи до поранених хлопців і розверніть свою діяльність.
    І не смішіть людей.

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  11. Levko

Levko Well-Known Member

Та ні, Педро, то не брехня, то правда!
    Який сенс мені вас обманювати?:)
    Ну так в здорових людей ноги однакові. Ми за здорових і не молимося, а за хворих.

12. Pedro

Левку, то значить ви чудотворець!
    Але, серйозно, ви маєте хоч одне підтвердження лікарів? Як оця жінка після чудотворного зцілення в Лурді:
    Заслуговує уваги недуга Марі Біре Люсон, матері шістьох дітей: їй несамовито докучали головні болі, вона втрачала пам'ять — і нарешті зовсім осліпла. Лікар пацієнтки передав вістку про її стан такими словами: «Мені прикро, пані Люсон, але у вас стався скорч зорових нервів. Сучасна медицина не в силі вилікувати вас.»

Почувши висновок, Марі Біре подалася до Лурда. Коли її у колясці підвезли до лурдської печери, вона раптом підвелася на увесь зріст, скричала: «Бачу, бачу Пречисту Діву!» — і знепритомніла. Прийшовши до тями, виявилося, що вона прозріла. Згодом лікар-окуліст з Руену відзвітував: «За допомогою очних дзеркал я виявив у очах перламутрово-білу, безколірну папілію зорових нервів. Я не міг поставити іншої діагнози як „атрофія [відмирання] зорових нервів спричиненого ушкодженням мозку“. Але пані Біре могла читати найдрібніший друк і розпізнавати віддалені предмети.» Зір повернувся цій жінці, але симптоми хвороби зникли набагато пізніше. Восени 1908-го року лікарська комісія в Лурді знову перевірила очі Марі Біре, щоб переконатися, чи жінка з мертвими очима продовжує бачити, — і після досліджень лікарі одностайно ствердили: жодних пошкоджень очей більше немає. Сам головуючий комісії д-р Авґуст Вал'є зустрівся з цією жінкою через 20 років і підтвердив, що погіршення зору не помітив.

13. Levko

Levko Well-Known Member

Я тут ні при чому, ніякий не чудотворець.:)
    Ісус - чудотворець!
    Ми з дружиною тільки кладемо руки на хворих людей, а зціляє Ісус.
    Ноги в людей так само Ісус вирівнює, я тільки їх тримаю у своїх руках і наказую їм вирівнятися в Ім"я Ісуса...:)
    Все дуже просто, Педро...:)

14. Pedro

О, я вірю, це дуже просто вирівняти ноги, одна з яких коротша на 1,13865мм.
    А ось вернути людям зір чи оздоровити людину з термінальною стадією рака.
    І так щоб підтвердили це лікарі.
    Вірю, це можливо. В листі від Якова є інструкція. Ось тільки молитва, молитва... Не потрібно нехтувати і лікарями.
    Ось тільки там нема місця камерам, падінням людей і інших шаманських атрибутів.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Levko

Levko Well-Known Member

Даремно смієтеся, Педро. Якби побачили, то напевне шо так би не говорили.
    Але це дійсно чудо, коли бачиш, як на очах нога вирівнюється і не тільки ти бачиш, а і люди, котрі поряд і сама людина навіть часом відчуває як нога рухається. І разом з тим завжди дивуєшся і захоплюєшся коли таке бачиш, бо розумієш, що то не ти робиш, не твоєю силою це стається, а Сам Бог це робить...
    Для Бога це також просто, для Нього немає нічого неможливого...:)
    Почніть спочатку з того, на що вам вистачає віри...
    З кожним наступним зціленням ваша віра буде зростати і укріплятися, потім і за зір і за ракових хворих зможете молитися...:)

16. Levko

Levko Well-Known Member

Я уже виставляв це відео, але ще раз хотів для пана Педро. Правда то не зір і не рак, але також не менш серйозна хвороба- чоловік був паралізований через перелом хребта і 13 років, не міг ходити:

View: https://youtu.be/xeWnpUK7ARE

і "шаманських атрибутів" нема, і ніхто не падає, навпаки встають з візків...;)

17. Levko

Levko Well-Known Member

ШКОЛА ЗЦІЛЕННЯ Богдана i Людмили Демборинських
    Львів, 13-15 серпня 2015 р.

“Церква Христа Спасителя" м. Львів
    вул. Джерельна, 18 («Княжий Дім»)

13 серпня – 18.00 - 20.30
    14 серпня – 18.00 - 20.30
    15 серпня – 16.00 - 20.30
    16 серпня – 11.00 служіння зцілення
    Навчання у Школі Зцілення безкоштовне.

• Смішно Смішно x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

От як вИгадають...

А що в школі вчать? Як правильно підключати Божу Силу? Тренуються... не зразу вдається?

Шось не стрічав таких шкіл у перших, других, чи третіх християн...

• Подобається Подобається x 1
  19. Oxid

Oxid Well-Known Member

Левку, що ви постите??? Заради цікавості відкрив розділ про зцілення зубів:crazy:

• Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 1
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Елена из Запорожья: Здравствуйте. Вы молились за мою бабушку Шуру, ей 87 лет. У нее болели зубы. После молитвы исцелились зубы и она стала крепка в теле. Всё лето и осень работает на даче, обрабатывает 25 соток.

Бабця потрапила в рабство!!! І тепер жаліє, що їй полікували зуби!:)))

яка ймовірність, що 87 річної є свої зуби?:)))

а де твій аватар? :)