зцілення

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем plastic, 9 лют 2014.

1. Hase

Hase зайчик

Ну Ісус мав дану йому силу, не будемо сперечатися, що жодна людина, включаючи і Вас нею не володіє. Ісус не тільки зцілював, а і воскрешав. Показ того, що євреї тоді вже з старого Тестаменту теоретично знали. Вже там описувалось, що прийде колись час, коли всі будуть здорові і вічно жити i мертві воскреснуть. Тобто Ісус робив саме те, що він колись буде робити при приході Царства Божого.
    Крім того замітьте, що завжди після зцілень, чи воскресіння, деколи сотні людей приймали християнство. В той час це мало значення, до речі є хороша цитата, де Ісус саме про це говорить.
    Апостоли та учні мали велике ЗАВДАННЯ від Ісуса у проповідуванні Християнства і закінченні написання Біблії. Відповідно на цей час вони також були наділенні відповідними "талантами", які служили саме для поширення Слова Бога, a не в особистих цілях.
    Між іншим старі рукописи, різних народів, включаючи римські, описуючи християн 2-3 ст., (з ними вони мали надзвичайно багато проблем), ніколи не згадували про зцілювання і Ко.
    Є чудова книга, до речі написана протестaнтом-істориком "Євангелізація в часи перших християн" Мichael Green, саме про це і йдеться. Там дуже багато історичного матерiaлу. Дуже рекомендую. Правда не знаю, чи перекладена вона на укр.-рос. В крайньому разі на англ. і нім. можна прочитати.

2. Hase

Hase зайчик

оздоровлення

3. Levko

Levko Well-Known Member

Чому не володіє?о_О
    Кому тоді Ісус сказав, що віруючі в Нього будуть класти руки на хворих і хворі будуть ставати здоровими?( Мр.16)
    Кому тоді Ісус сказав, що ті, хто вірять в Нього будуть робити такі діла як Він Сам і ще більші учинять?

4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ісус міг одним помахом руки оздоровити всіх хворих в Ізраїлі. Він дав сила це робити і апостолам. Але чи це було самоціллю?
    Вернімось трохи назад. Коли сатана спокушував Ісуса, він пропонував використати свої чудотворні сили, забезпечивши людей хлібом, очевидно, іншими благами, включаючи зцілення, бути суперменом і бути світовим диктатором. Мета Христа була протилежно іншою - викупити людину з-під рабства диявола і зробити з неї нове творіння. І тут допомагали чудеса, оздоровлення, і навіть нагодування натовпу 5 хліами. Але це було вторинне. Первинне - була мета привести людей до віри в Христа.
    Ось тому і Павло не міг оздоровити самого себе і Тимофія, хоча і оздоровляв людей, навіть на острові Мальта. І показував інші чудеса. Чому релігія Левка вчепилася одного оздоровлення - це таємниця. Адже це далеко не лише одиноке зло на землі.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  5. Levko

Levko Well-Known Member

А який доказ заставив би вас повірити в те, що Бог оздоровлює хворих через віруючих людей?
    Ісус уже не буде нікого зціляти тоді, бо при приході Царстава Божого не буде більше хворіб:)
    Зцілення якраз потрібне зараз на землі...

6. Pedro

Левку, Ісус казав хто має віру, скажіть горі цій... Ісус воскрешав померлих, ходив по воді, втихомирював бурю, накормив 5 тисяч 5 хлібами,
    на горі повністю змінив свій зовнішній вигляд... Ви пробували?..
    Або в останньому розділі єв. від Марка ніяка смертоносна отрута не вплине, змії не вбють і тд. Ви пробували? Чи може Ісус казав в трохи іншому контексті? Тобто по волі Бога?..

• Подобається Подобається x 1
  7. Levko

Levko Well-Known Member

Вторинне, але ж було!
    Без вторинного напевне не було б і того первинного, про котре ви кажете. Бо часто люди не можуть увірувати в Ісуса і отримати спасіння, поки не побачать чуда у своєму житті.
    Я, наприклад, не знаю чи прийшов би колись до Бога якби не побачив на власні очі як моя мама повністю паралізована через перелом шиї не встала і не почала ходити своїми ногами...
    Якщо зцілення є не важливим у тому, щоб люди спасалися, то останніми словами Ісуса перед Його вознесенням на небо не були б слова про те, що віруючі в Нього будуть класти руки на хворих і хворі будуть ставати здоровими. Почитайте Марка 16:18...

8. Levko

Levko Well-Known Member

Я пробував класти руки на хворих і бачив як ті хворі зцілялися...

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

класика... анука прикинуся шлангом: які докази?

докази є: хіба ви не бачили відео в ютубі? хіба не бачили, як ноги, які були різної довжини - ставали рівними, при тому, що пацієнт навіть не підозрював про це?

• Смішно Смішно x 1
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Левко, я бачу, ваша організація назбила архів відео по зціленню. Для чого вона це робить?

11. Levko

Levko Well-Known Member

Коли мала різниця в довжині, то людина не помічає, їй то не заважає...
    Ми недавно з дружиною молилися за одну жінку, котра мала поперекову грижу.
    Посадили її на стілець, побачили, що одна нога десь на сантиметр-півтора коротша за іншу, а вона про те і не знала. Помолилися коротко і ноги прямо на очах за кілька хвилин вирівнялися.

• Смішно Смішно x 1
  12. Levko

Levko Well-Known Member

В мене нема організації ніякої...:dntknw:

13. Pedro

А воскрешати померлих? Бурю втихомирити? Ходити по воді? Спробуйте. Візьміть кілька камер, кілька бубнів... Ну і групу чоловіків, які б клали руки на голови людей, а люди падали. Левку, а вам не набридло і себе дурити і перед людьми ставати в ролі блазня. Бенні Гінн знає для чого він це робить. Це йому приносить мільйони. А вам то для чого?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Levko

Levko Well-Known Member

Я не дурю себе, з чого ви взяли?
    Просто мені подобається коли хворі люди стають здоровими...:)

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

На львівщині є секта Догнала.
    http://tsn.ua/ukrayina/sbu-znayshla-dokazi-prichetnosti-sekti-dognala-do-dnr-i-lnr-445857.html

Там теж люди "зцілялися". Є відео з свідками "зцілень". Так що такі відео записати не є важко. Люди дегко зомбуються, бо є безгрошівя, зубожіння.

Вам ніколи не вилікують людину, яку ви знаєте особисто, що вона хвора, скажуть: нам не хватило віри. Наприклад, ромкову Зоряну, бо всі знають, що вона хвора.

На Солонці працює трупа "артистів", які "зціляються" для публіки при православній церкві. Люди їдуть, надіються... вірять.

Чому би вашим цілителям, Левко,не поїхати, скажімо в онкоцентр і поробити чудеса? Там лікарі, які би дійсно засвідчили. А ні! Все робиться в приміщені, подалі від стороннього ока, потрібне - знімається на відео і виставляється в ютубі, а непотрібне - видаляється. У лікарні лікарі би швидко вас засміяли.

Левко, ви так і не сказали: чому той чоловік через якого йде тотальне зцілення досі ходить лисим? А, забув, ви вже казали: він хоче бути лисим.
    Ви пишите, що у вас заболів шлунок. Левко, як так? Ви ж недавно видали наказ, щоб вас хвороби не чіплялися! От непослушні ті хвороби! Жах.

Все це є не настільки смішно, наскільки сумно.

Я згоден з Хейс, всі оті відео покликані за для популяризації організації серед населення. Іншої мети просто нема.

• Смішно Смішно x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

а ще більше, коли це на виду у всіх.

17. Levko

Levko Well-Known Member

Можна і на виду, можна і не на виду- не має ніякого значення...
    Головне, щоб людина стала здоровою!
    Ісус і апостоли зціляли як на виду у всіх, так і не на людях...
    Мені подобається, коли людина отримує зцілення і стає здоровою, подобається, коли людина приймає Ісуса і її життя повністю змінюється! :)

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

мені теж подобається, але мені ще більше подобається, коли це правда.

19. Levko

Levko Well-Known Member

Мені також, подобається коли це правда...:)

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

маладец.

а де твій аватар? :)