Це вже повинні пояснити Ви. Оскільки саме Ви наполягаєте, що зцілювання вимагає молитву в присутності хворої людини. І ще, дайте біблійний доказ, що саме так потрібно робити, і що саме так робив Ісус. Дякую.
Цікаво! Ви кажете, що я молюся до людей, а не до Бога і ще й хочете щоб я пояснював ваші вигадки... Самі собі і пояснюйте, п.Hase... Я не буду. Я молюся ЗА людей до Бога, а не до людей. Можна в присутності, можна і не в присутності нема різниці. Бог відповідає на тому рівні на якому вірить людина. От, наприклад, Яір просив Ісуса піти з ним і покласти руки на свою дочку, щоб дочка видужала і жила. Ісус не сказав йому, що Він може і на відстані зцілити його дочку, Ісус встав і пішов з Яіром. А в другому випадку було все навпаки. Сотник прийшов до Ісуса і просив за слугу свого. Ісус, каже- я піду і уздоровлю його, але сотник вірив, що не треба Йому йти, достатньо тільки Ісусового слова, щоб слуга був здоровий. Тому кожному по вірі дається...
Таке враження, що ми говоримо на різних мовах... У всіх цих випадках з сотником, дочкою, коли саме молився Ісус з хворими ?т у їхній присутності??? Коли саме Ісус лікував (зцілював) молитвою???
п.Hase, я чесно не знаю які відповіді вам потрібні ще? Я ніби уже дав усі прості відповіді на усі ваші прості запитання...Може ми просто не порозумілися...? Якщо хочете поговорити про це ще, то я не проти, просто може конкретизуйте більш свої питання, чи якось по-іншому скажіть... нє...
Дубль 2: У всіх цих випадках з сотником, дочкою, коли саме молився Ісус з хворими ?т у їхній присутності??? Коли саме Ісус лікував (зцілював) молитвою???
А що, Левку, без телефонів, мікрофонів, скайпів Бог не чує? А про це написано, бо Ісус казав, піди в свою кімнату, зачинися і молися. І Бог побачить твоє таємне і відповість явним. І ще написано - не будьте як фарисеї, які трубили на всіх куточках... Нічого не нагадує, Левку? Правда куди там тим фарисеям до шаманів типу Бенні Гіна?
Можна і в таємній кімнаті молитися за хворих! Які проблеми? А можна і НЕ в таємній, а безпосередньо біля хворого, зрештою, Ісус казав, щоб класти руки на хворих і вони будуть здорові. А як можна бути в таємній кімнаті і класти руки на хворого? Чи може Ісус, коли побачив сліпого Вартимея пішов собі в комірчину і помолився, щоб Вартимей прозрів? Чи може Іван з Петром, побачивши кривого під храмом, пішли собі в комірчину свою і помолилися за нього? Форма немає ніякого значення, має значення внутрішнє переконання в тому Хто живе в тобі і що Той, Хто живе в тобі хоче проявлятися через тебе, хоче доторкатися через тебе до хворих і замучених людей, щоб звільняти їх з кайданів гріха і хвороби!
Тут головне, щоб під обєктивом камер з ціллю подальшого висталення себе в ютубі, з мікрофоном в руці - хай всі бачать який я крутий.
Ну так, в принципі, і молитвою(у звичному для нас розумінні) не назвеш такі фрази- "Встань і ходи", "Візьми ложе своє та й іди", "Стань видющим", "Простягни свою руку", "Звільнена ти від своєї хвороби", або -"В Ім"я Ісуса, кажу тобі вставай".
Дякую за правдиву відповідь. Ні, не назвеш, бо молитвою вони і не є. Молитва це знак богослужіння. Звертання до самого всевишнього, через яке ми в якісь мірі наближаємось до нього. Як молитися показав Ісус своїм учням на прикладі "Отче наш". Погодтесь, воно відрізняється від ."встань", "стань видющим" і т. д. Загалом, пане Левку, ніколи ніхто ні сам Ісус, ні його апостоли не зцілювали молитвою. Тому і казала вам, ваша практика не підтверджена Біблією, є людською вигадкою, тобто з області фантастики. Ще іншими словами зцілення молитвою людська наука.
Миху, за такі види лікувань беруться гроші, пожертвування? Я, думаю, що діло не у "крутий", а звичайне привернення уваги людей до своєї громади. Хворих людей завжди достатьньо, а через "чудо" завжди легше повірити. Так, як пан Левко не Ісус і від звичайного слова "встань", "прозрій", як це практикував Месія жодного толку, то для серйозності пастори входять у транс що називають молитва. Шамани з Африки також такі речі роблять, абсолютно не знаючи про Ісуса і його чуда.