зцілення

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем plastic, 9 лют 2014.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вибачте, Левко, але ви мене заставляєте знову акцентувати на того лисуватого чоловіка, якому Ісус забрав хвороби і який повірив Ісусу, а лисина як була так і є.

Може він хоче бути лисим? Не думаю. Не зустрічав людини, яка хоче бути лисою.Не грає воно у вас ця теорія. Тим більше, що ви переконували мене, що якщо навіть людина невіруюча, її все одно можна оздоровити.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви розумієте один одного з півслова.:haha:

3. Levko

Levko Well-Known Member

А може йому байдуже...?:)
    Можна! Через віру того, хто молиться за хворого!
    Згадайте випадок з Петром і Іваном і з кривим, котрий при Красних воротях сидів... В кривого взагалі не було віри. Він зцілився завдяки вірі апостолів...
    А теорія справжня! Це основна ідея в християнстві. Ідея того, що Ісус вмер за наші гріхи, і ранами Його ми є зцілені!
    Я розумію, вам це дивно чути, але воно так є. Так написано в Писанні!:)

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не думаю.

Як людині може бути байдуже є волосся на голові, чи нема. Ще скажіть, що бути лисим - то його мрія.:)))

5. Levko

Levko Well-Known Member

6. Levko

Levko Well-Known Member

7. Levko

Levko Well-Known Member

8. Levko

Levko Well-Known Member

9. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Левку, а де це написано, що зцілення - це має бути шоу з камерами і з якимось шаманськими порухами оточуючих?
    Ну і... Хотілося б побачити хоч одне заключення лікарів...

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  10. Levko

Levko Well-Known Member

А що, камери то гріх, чи зло якесь?:)
    Уявіть, собі, що ці люди моляться за хворих і по Скайпу і по телефону...
    Це також гріх, Педро? Про це ж також ніде не написано?;)
    Ніхто з тих, хто молиться за хворих не вимагає у них заключення від лікарів після того як вони зціляються.
    Просять тільки дати свідчення про їхнє зцілення для збудування інших.
    Такі люди самі уже є найкращим живим заключенням, коли свідчать як Бог їх зцілив.

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Звичайно гріх. Уявіть що ці камери і телефони зроблені безбожниками або сектантами, які не вірять в Святе Причастя і Спасіння і згорять в пеклі.

• Смішно Смішно x 2
  12. Levko

Levko Well-Known Member

13. Levko

Levko Well-Known Member

Часто люди говорять (та й сам колись так думав і говорив)- "Нам треба молитися за уздоровлення, вірити в те що людина зцілиться, але останнє слово все таки за Богом".
    Але недавно я відкрив для себе, що ця фраза з Євангеля від Марка (16 розділ), де Ісус говорить про те, що віруюючі в Нього будуть класти руки на хворих і хворі будуть ставати здоровими є дійсно останньою Його фразою перед вознесінням на небо.
    Виходить, нам не треба чекати якогось останнього слова за Богом- Він уже його сказав давно, в тому числі і в буквальному значенні! :)

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

дзюськи вам, а не заключення, ич... мудрегелик!:)))

15. Hase

Hase зайчик

А Богу потрібен скайп і телефон, щоб вислухати молитви???
    Взагалі показуху із молитов робили фарисеї...саме вони стояли на вулицях і вголос деколи годинами молились...
    " Також, коли молитесь, не поводьтеся так, як лицеміри, котрі люблять молитися, стоячи в синагогах та на розі головних вулиць, щоб їх бачили люди. Правду кажу вам: вони вже отримали свою нагороду сповна. Ти ж, коли молишся, увійди до своєї кімнати і, зачинивши за собою двері, помолися до Батька, якого не видно." Матвія 6:5,6

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

згоден, це звичайне шоу.

17. Levko

Levko Well-Known Member

Богу не потрібен, тій людині за котру моляться потрібен...

Розкажу вам одне своє свідоцтво.
    Свого часу мене довго болів шлунок. Кілька місяців болів. Я молився, пив ліки, але не проходило ніяк. А одного вечора подзвонила моїй дружині наша спільна знайома. Запитала як справи, дружина сказала, що все добре, але є одна проблема - шлунок болить в чоловіка. Та знайома запропонувала помолитися за мій шлунок. Дружина ввімкнула телефон на гучномовець, щоб було всім чути, я поклав руку на свій живіт і вона помолилася короткою молитвою за уздоровлення. Буквально під час молитви шлунок перестав боліти і, що найцікавіше, більше в мене шлунок з того часу не болів! Слава Богу!
    А ви, п.Hase, кажете, що телефон не потрібен... :)
    Інколи ще й як потрібен!

18. Hase

Hase зайчик

Пане Левко, молитва для БОГА. Лише ВІН слухач молитов, це лише його право на це, як Бога, як творця. У вас виходить молишся і до Бога і до людей??? Для чого їм слухати молитву??? Молитися за когось можна і без присутності цих людей. Якщо я молюся за людей у скруті, то мені, що у рупор кричати??? Інакше Бог мене не почує??? Де таке хтось колись робив у Біблії??? Де таке робив Ісус??? Наведіть біблійний приклад.
    Але так робили фарисеї!
    Ісус взагалі виліковував лише словом:"Втань..., піднімись..." Було доторкався... Левку, виліковувала ВІРА. Згадайте історію з хворою жінкою, яка тишком-нишком лише доторкнулася до френзлів Ісуса, коли він цього навіть не бачив. Його сила і її віра, оце і все лікування.
    Ваша ж версія абсолютно взята з області фантазії.

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  19. Levko

Levko Well-Known Member

А можна і в присутності...:)
    Ісус майже завжди молився в присутності людей, котрі приходили до Нього за зціленням- або клав руки на людину, або говорив їй якесь слово, і людина зцілялася... Він нікому не казав, щоб вони собі йшли геть, а Він тишком-нишком, як ви кажете, помолиться за них. Він з владою наказував хворобі , чи демону забиратися, чи говорив людині щось зробити, наприклад піти вмитися, чи простягнути руку...
    Що значить з області фантазії?
    Це все реальність! Мене шлунок реально перестав боліти після того як жінка помолилася за мене по телефону...:)

До речі, моя дружина майже кожного дня молиться по телефону з кимось. Це так само якби піти до когось і сказати- давай разом помолимося... І це працює. Обставини міняються, хвороби йдуть, люди зціляються...:)

20. Levko

Levko Well-Known Member

Як до людей молишся?!о_О
    За людей молишся, а не до людей...

а де твій аватар? :)