зцілення

Discussion in 'Християнство' started by plastic, Feb 9, 2014.

1. Levko

Levko Well-Known Member

Читав сьогодні зранку, якраз на тему зцілення:

Дiї.10:38
    Ісуса, що був із Назарету, як
    помазав Його Святим Духом і силою Бог. І
    ходив Він, добро чинячи й усіх
    уздоровлюючи, кого поневолив диявол, бо
    Бог був із Ним.

Матв.8:17
    ...Він узяв наші немочі,
    і недуги(хвороби) поніс.

Ісус взяв на себе мої хвороби!
    Його тіло було ламане і бите, для того щоб моє тіло було здорове!!!

Last edited: Jun 18, 2015
  2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Левку, ваше тіло здорове? Ну то подякуйте Богу і не зарікайтесь, що воно буде здорове завтра.
    Наведу вам один вірш:
    23 Води більше не пий, але трохи вина заживай ради шлунка твого та частих недугів твоїх.
    1е Послання Павла до Тимофія, 5
    Отже ап. Павло не міг зцілитися сам і не міг зцілити Тимофія і пропонував (о, крамола!!!) пити вино?
    Наведу вам більше прикладів... Папа Кароль Войтила від часу замаху на нього був досить важко хворим і під постійним наглядом лікарів.
    Не міг вимолити зцілення?
    Жінка найбільшого з часів ап.Павла євангеліста Біллі Ґреєма була дуже хворою на поліартрит і померла в великих муках.
    Не могли випросити зцілення?
    Батько однокласника і друга мого сина був одним з пасторів найбільшої церкви в Аделаїді, Австралія. Церква називається Асамблея Бога, думаю вам дуже знайома ця назва. До речі, представник Австралії на останньому Євробаченні, Ґай Себастян є прихожанином цієї церкви. Син пастора, на рік чи на два старший від мого сина, раптово захворів на рака кишечника і швидко помер.
    Не могли випросити зцілення? Адже це вже церква близька до вашої.
    Чи може все-таки помолимось: нехай буде воля Твоя...
    А Ісус взяв на себе мою найважчу хворобу - гріх.

• Подобається Подобається x 1
  3. Levko

Levko Well-Known Member

Здорове!

Педро, чому ви пропонуєте мені вірити в те, що завтра я захворію?
    Я ж можу вірити в те, що я завтра буду здоровим, а не в те, що захворію.

Навіть невіруючі люди вибирають вірити в краще, а не в гірше.
    А ви, християнин, і пропонуєте мені вірити в гірше, а не в краще... Дивно... :scratch_one-s_head:

Я вірю в те що написано...
    Вірю в те, що мої хвороби Ісус уже поніс, і мені їх уже не потрібно нести...

Last edited: Jun 18, 2015
    • Смішно Смішно x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви неправильно розумієте Письмо.

Ісус і гріхи наші поніс, але то не означає, що всі автоматом стали безгрішні. От ви безгрішні? Ні, але ж Ісус всі наші гріхи поніс.
    Нестиковочка получаєцца...

5. Pedro

Левку, а що, хіба Ісус не поніс хворіб ап.Павла, Тимофія, Кароля Войтили, Рут Ґреєм, 15 річного хлопчини, сина пастора Асамблеї Бога в Аделаїді?
    Чи ми по інакшому розуміємо значення ХВОРОБИ, яку поніс Ісус на Голгофі?

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

просто вони всі неправильно молилися, треба як той лисуватий чоловік по відео, тоді все буде гаразд.

Левко, а чого той чоловік - лисий? Невже його хвороба зруйнувала йому волосся? Невже він не може себе зцілити? Я видів як він скидав зайві кіля по відео іншим людям, а сам ходить лисуватий... непорядок!

7. Levko

Levko Well-Known Member

Як написано, так і розумію, так і вірю...:pardon:
    Матв.8:17
    ...Він узяв наші немочі,
    і недуги(хвороби) поніс.

Дуже класне ви порівняння привели!

Ісус поніс наші гріхи, очистив від гріхів, оправдав, спас, зробив праведними не всіх підряд автоматом, як ви кажете, а тільки тих, хто це прийняв, хто повірив цьому слову.
    Те ж саме зі зціленням- хто приймає, чи вірить слову Ісуса про те, що Він недуги поніс, той і зціляється...

• Смішно Смішно x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ви його читали? По-моєму - ні.

9. Levko

Levko Well-Known Member

На рахунок ап.Павла, то я уже вам 100 разів писав, що Пало не хворів, в нього були недуги від того, що його постійно гнали і переслідували за проповідь Євангелія...

На рахунок Тимофія, то Павло як батько застерігає його поводитися мудро щодо свого тіла. І це нормально! Так як я своїй дитині кажу- не йди на вулицю без шапки, бо холодно, чи не їж чіпсів, бо це не корисно для шлунка, то що тут поганого, чи не духовного? Чи я маю пустити свою дитину без шапки на двір, нагодувати чіпсами, а потім "проявляти свою віру" , класти руки і молитися, щоб Бог зцілив. Це не мудро! Для чого Бог нам дав розум?

На рахунок Войтили, дружини Грема та інших, про котрих ви писали, то я їхнього серця не знаю...:) Не знаю як і у що вірили ці люди...:dntknw: Буває таке, що віруючі, народжені згори люди, не приймають інших речей, котрі є у Слові Божому. Їх просто так навчено в церкві. От баптисти, наприклад, не вірять у хрещення Духом Святим з ознакою інших мов, не приймають це вперто, хоча воно все є в Писанні і це належить кожній людині, котра прийняла Ісуса як свого Господа і Спасителя...

10. Levko

Levko Well-Known Member

Порівняння ваше читав...:)

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

ше шось про цього лисуватого чоловіка щось скажіть, що ваших відео.

Чому він лисий? Чому не зцілиться?

12. Levko

Levko Well-Known Member

А що якщо лисий, то хворий? Хіба лисина викликає якийсь біль, чи незручності в тілі?:)))

От ви, наприклад, грубі(бачив ваші фото у фейсбуці), то що ви хворі хіба?
    Чи я худий, то я також хворий, по-вашому?:tongue:

• Баян Баян x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Левко, відчуваю, що починаєте увілівать.

1. Випадання волосся - це хвороба. Існують цілі кабінети, море лікарських засобів проти облисіння і це є проблемою для багатьох.
    2. Зайва вага, як її недостатність - хвороба.
    3. Ваш отой лисуватий чоловік успішно бореться з зайвою вагою.Ну показує, що успішно, я приводив відео.

А от з своєю лисиною зробити ніц не може. А випадання волосся - не говорить про здоровя.

• Інформативно Інформативно x 1
  14. Pedro

Ці люди вірили в свого Спасителя і зараз мають щастя перебувати з ним. А ви в що чи кого вірите? В Бенні Гіна? Ваших гріховних главарів?
    Читайте Біблію, Левку. І там побачите, що і ап Павло хворів а Тимофій мав дуже слабе здоровя. Чи главарі настоюють на чомусь іншому? Що, наприклад, інопланетяни принесли якусь хоробу Павлу чи то "колючку" в тіло. Яку Ісус відмовився вийняти бо "моя благодать краще перебуває в слабостях". Читайте, Левку і не піддавайтесь на агітацію слуг сатани. А вони нехай продовжують шаманствувати.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Levko

Levko Well-Known Member

Виходить, що з облисінням своїм не бореться. Не молиться про те...:)
    А може й молиться, але воно ще не сталося... Ми ж не знаємо з вами...

Краще будемо роздумувати над Словом Божим...
    А в Слові написано, що ранами Ісуса ми є зцілені! Це є істина!

16. Levko

Levko Well-Known Member

Я вірю Ісуса Христа, котрий взяв мої немочі і недуги, хвороби поніс!:)
    Читаю, Педро.
    І не бачу там, щоб Павло хворів...

Але бачу, ви далі мене переконуєте, щоб я вірив в хворобу, а не в зцілення...:)
    Чому, ви, наприклад, не говорите, що Ісус зціляв, кожного, хто приходив до Нього?
    Чому не говорите, що не було жодного випадку, де би Ісус когось не зцілив з тих, хто звертався до Ісуса?
    Тому я вибираю, вірите краще в Ісуса, Котрий зціляє, а не будувати віру свою, на тому, що хтось десь не зцілився!

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

але бачимо протилежне.

одне з двох: або погано розуміємо Письмо, або не віримо своїм очам.

18. Levko

Levko Well-Known Member

Дивіться! Ісус вмер за всіх людей, забрав на себе гріх кожного, але ж не всі повірили цьому і далі живуть і не знають, не вірять тому що їхні гріхи прощені і дальше продовжують жити в самоосуді, думають собі, що треба якось відробляти за свої гріхи, щоб Бог їх прийняв, замість того, щоб просто визнати свої гріхи перед Богом і далі продовжувати жити уже свято, спілкуючись з Ним як оправдана людина.
    Те саме і зі зціленням. Ісус узяв на Себе наші немочі і недуги, хвороби поніс. Хто відважується повірити цьому слову, той і перемагає цією своєю вірою хворобу і зціляється. Пам"ятаєте, як Ісус часто говорив тим кого зціляв- Він казав, що віра твоя спасла, зцілила тебе. Людина вірить в те, що Ісус сильний її зцілити і ця її віра проявляється в її тілі, людина зціляється.
    Тому як і в справі прощення гріхів, так і в справі зцілення ключовим моментом є віра людини.

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Який саме гріх? На той момент коли вмер?

• Смішно Смішно x 1
  20. Levko

Levko Well-Known Member

На момент коли вмер- уже буде запізно...:)

Ісус забрав гріх на момент коли живеш.
    Роль людини тільки в тому, щоб визнати свій гріх перед Богом і попросити про прощення. І Бог прощає відразу!
    Людина стає чистою, такою якби і ніколи не грішила, вона тепер має доступ до Бога, бо Бог її очистив від гріха. Надалі відповідальність на людині, щоб не грішити, берегти себе від гріха...

• Смішно Смішно x 1
а де твій аватар? :)