зцілення

Discussion in 'Християнство' started by plastic, Feb 9, 2014.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Скажіть, лиш без цитат Писання.
    Взагалі я маю на увазі не вирішувати кожну проблему окремо з допомогою церкви, а про речі, які роблять з неефективного життя ефективне у всьому.
    Хоча Галичина - ідеальний взірець ефективності церкви. Ніяких тобі розлучень, ідеальні сім'ї, моральні чесноти на висоті.

2. Robert

Robert Well-Known Member

Під час приготувань до процесу беатифікації отця Піо зібрано 104 томи документів і свідчень про різного роду знаки і чуда, які Господь Бог довершив за посередництвом цього великого святого. Знаки і чуда, які сталися за заступництвом отця Піо, викликали подив і стурбованість у світі науки, а особливо в тих людей, для яких Бог є далекою малореальною дійсністю. Нехай цих кілька прикладів переконають нас, що коли з простою і покірною вірою відкриваємо своє серце перед Богом, то тоді виразно бачимо євангельську правду, що "нічого немає неможливого в Бога" (Лк. 1, 37).

Безустанно триваюче чудо
    Джемма з Джорджі народилася у 1939 році і мешкає в Рібеже, в провінції Агрігенто. Від народження була сліпою, бо прийшла на світ без зіниць, її батьки були в розпачі. З медичного погляду не було жодної надії, бо в такому випадку - сліпота неминуча. Батьки часто приводили Джемму до церкви, молилися і просили Бога про оздоровлення. Бабця Джемми не втрачала надії і свої молитви про відновлення зору для своєї онучки засилала до Бога за заступництвом отця Піо. Навіть написала до нього листа, довіряючи йому зцілення сліпої дитини. Отець Піо відповів на лист, що буде молитися. Врешті-решт, бабця вирішила поїхати разом з онучкою до Сан-Джованні Ротондо. Коли прибули до призначеного місця, то спершу пішли до церкви, щоб висповідатися в отця Піо. Джемма ще не приймала Першого Св. Причастя, але була вже приготована, бо пройшла курс катихизму. Після першої своєї сповіді (18 червня 1947р.) Джемма прийняла Перше Святе Причастя з рук отця Піо, який зробив на її очах знак святого хреста.

Повертаючись додому потягом із Сан-Джованні Ротондо, Джемма отримала здатність бачити. Вона з радістю вигукнула: "Бабцю! Я бачу! Я бачу цілий світ!". Обстеження найліпшх спеціалістів підтвердили надзвичайний, надприродний факт: "Джемма прекрасно бачить, хоч і не має зіниць". "Для мене це незрозуміла річ, - констатував один зі спеціалістів, - бо відсутність зіниць однозначно є сліпотою, тому не можу зрозуміти, яким чином ця дитина може що-небудь бачити". Професор Карамазза з Перуджі після ретельних обстежень ствердив, що очі Джемми без зіниць і не здатні нічого бачити. Однак дитина добре бачить, і цей випадок людина не може пояснити. Джемма донині має нормальний зір, незважаючи на відсутність зіниць. Це - безустанно триваюче чудо, яке ще раз доводить нам, що в Бога немає нічого неможливого.

Воскресіння мертвої дитини
    Лікар Санджуінетті, один із найближчих співпрацівників отця Піо, був свідком надзвичайної події. Одного дня в чергу до сповіді до отця Піо стала жінка з валізкою в руках. Коли надійшла її черга, вона підійшла до сповідальниці і почала голосно плакати, відкрила валізку і показала отцю Піо труп шестимісячної дитини. Ця жінка вибралася в дорогу з тяжкохворою дитиною, яка під час подорожі померла. В розпачі нещасна мати сховала труп у валізку і їхала далі в надії, що отець Піо вимолить чудо. Отець Піо цим дуже зворушився. Взяв тіло немовляти у свої руки і молився. За якийсь час віддав дитя матері і сказав: "Перестань кричати і плакати! Не бачиш, що твоя дитина спить?" Справді, дитина, яка чудом повернулася до життя, спокійно спала.

Навернення масонського журналіста Альберто дель Фанте
    Дель Фанте був членом масонської ложі і на сторінках часопису "Профанатська Італія" у численних статтях кепкував з отця Піо і брав його на сміх, стверджуючи, що він своїми маніпуляціями зводить тисячі марновірних людей. За деякий час серйозно захворів улюблений племінник журналіста. Обстеження виявили, що Енріко має туберкульоз костей і легень. Медицина була безсила, не було жодної надії на одужання. Двоє родичів хворого хлопця поїхали до Сан-Джованні Ротондо просити помочі отця Піо, який їх запевнив, що Енріко видужає. Альберто дель Фанте не повірив запевненню отця про одужання хлопця і сказав, що коли племінник видужає, то тоді він сам поїде до Сан-Джованні Ротондо як паломник. І справді, на великий подив усіх, Енріко чудесним способом став цілком здоровий. Для Альберто дель Фанте цей факт став духовним потрясінням. Він поїхав до Сан-Джованні Ротондо і після зустрічі з отцем Піо та сповіді - навернувся. Так масон Альберто став ревним католиком і духовним сином отця Піо.

3. Levko

Levko Well-Known Member

Та це риторичне питання було...:)

Слава Богу, що люди повірили Слову Божому і почали рухатися у своїй вірі, почали рухатися в дарах Духа Святого! Мені це подобається!
    Писання каже і навіть закликає до того, щоб кожен віруючий в Ісуса Христа йшов і рухався в дарах Духа і в Його силі.
    Якщо цього не буде, то християнство перетвориться на чергову філософську ідею...

4. Robert

Robert Well-Known Member

Це, подібно, як їздити на автостраді за кермом без правил дорожнього руху.

Дуже цікава була розповідь сестри Лідії. Вона сама родом з Індії, але вже більше 10 років живе в Україні. Коли вона приїхала сюди перший раз - їй тут дуже не сподобалось. Вона вирішила повернутись на Батьківщину, та не отримала дозволу. Важко захворіла - туберкульоз костей, остання стадія. Вона вже не могла ходити, навіть сама не в змозі була взяти склянку води з тумбочки. Лікарі сказали, що це вже кінець, наука безсила. Вона попросила, щоб її поховали в Індії. Одного разу, лежала і думала - як це я буду вмирати? Як це відбудеться, чому? І тут почула голос - Я хотів, що б ти служила в Україні, однак ти вирішила вернутись в Індію. Я виконав твоє прохання. Тоді вона сказала - Господи, якщо це справді Ти - зціли мене, і я повернусь до України. Через кілька днів вона прийшла до лікарів. Здивовані, провели обстеження - хвороби не було. Тоді сестра Лідія повернулась до України . За її посередництвом відбулось багато зцілень, неплідні сім"ї народили дітей, люди навертаються до Бога. Вона не стала успішним бізнесменом чи політиком, науковцем чи юристом. Але успішно виконує довірену їй Господом роботу, згідно свого покликання.

На мою думку - далеко не ідеальний взірець.

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А чому ви думаєте що таке буває тільки в християн?

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

З Зоряною? Та я знаю. Спробували, не зуміли, забули...

7. Levko

Levko Well-Known Member

я не пробував...:)
    Можу познайомити з людьми, котрі чудесним чином через молитву віри були зцілені від раку, від паралічу тіла після перелому шиї... Хочете?;)

8. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Левку, я б хотів побачити хоч один удокументований висновок лікарів як це робить католицька церква щоб переконатись в "чуді". Бо дуже багато шарлатанів розвелось останнім часом. І природньо, я шарлатанам не довіряю.
    Ось помістіть тут копію висновку колегії лікарів і я повірю в ваше "чудо".

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

А даремно.

Ні, я б хотів бачити пацієнтів до і після. А подібних інтервю можна багато знайти. Інколи заради грошей, люди стають артистами.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хоча би так!

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Пробували від вашої церкви.... І зіпсували статистику.:)))

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

А Хочете я вам знайду відео, до люди "зцілилися" після сеансів Кашпіровського, Чумака... ?

13. Levko

Levko Well-Known Member

Від вашої також пробували...:mocking:
    І шо?

14. Levko

Levko Well-Known Member

Цікаво:)
    "Після" розумію, а "до"?о_О
    Як ви собі то уявляєте? Помолитися, щоб людина знову захворіла на ваших очах і щоб виздоровіла відразу?:mocking::)))

Приходьте на молитви за хворих та й побачите і до і після...:

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Таке ж саме є в Солонці. То не проблема.
    От якби хто з ваших взявся за Зоряну, я б прийшов подивитися.

16. Levko

Levko Well-Known Member

А якби хтось з ваших?;)
    До речі, ваших, більше приходило.
    І що?
    І нічого...
    Але ви того не бачите...:) Колода більш помітніша, правда, Миху?;)

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ого, бачу іскри посипалися... Та чого ви, Левку? Поразки слід сприймати спокійно.

. Бачу, ваша теорія повністю наробила в штани, раз ви таке кажете.

Я писав, і не раз. Хвороби бувають з допуску Божого. Тому не завжди молитва може діяти.
    То у вас Бог на службі у "цілителя", а зцілення стало промисловою ціллю, втративши головну ціль християнства.

18. Levko

Levko Well-Known Member

То не іскри і не поразки ніякі...
    Просто говорю вам вашою мовою, якщо по-іншому не сприймаєте...:)
    Яка теорія?
    Направду, я не знаю про яку ви теорію кажете саме зараз...
    Ви то писали, але Бог такого не писав і не говорив ніде.
    Якщо би так було, то Ісус би не зціляв УСІХ(без виключення), хто до Нього приходив.
    Когось би все таки Він не зміг зцілити, бо "така Божа воля", як ви кажете.
    Знайшлася би хоч одна людина, для котрої волею Божою була хвороба. Ісус би не зцілив таку людину, не пішов би проти волі Свого Отця. Правда?
    Але такого нема в Новому Завіті! Ісус усіх зціляв, хто до Нього приходив, зціляв навіть тих за кого інші просили.
    Звідси висновок, що нема Божої волі на хворобу ніколи!

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я сперечаюся не з Богом, а з вами, ви ж не Бог.

20. Levko

Levko Well-Known Member

А я і не казав, що ви з Богом сперечаєтеся?:dntknw:
    Я говорив, що нема в Новому Завіті ніде такого, що Бог комусь допускав би хворобу, чи когось би відмовився зцілити...

а де твій аватар? :)