зцілення

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем plastic, 9 лют 2014.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дуже спрощено ви уявляєте собі церкву. Церква - не магазин: заплатив і маєш. Дав більше і маєш ще більше. А покаяння? А робота над собою? І найголовніше - щира віра. А ви тут про бартер якийсь розповідаєте.Християнство - постійна зміна самого себе до вдосконалення, яке супроводжується глибокою вірою, а не експериментом над собою. А молитва, піст є помічниками в цьому.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якщо то все робити формально - так.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ісус є Бог. Тому ми не можемо робити рівно так само.

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я її бачу, а не уявляю.

Чого б то людина робила формально, якщо вона хоче позбутися проблеми? Я вже це сказав, ви проігнорували - "Ти погано молилася. Треба краще. Ще більше молися, ще більше постися, ще більше читай Біблію"...

Менше з тим. Люди бачили явно, тому вірили. Якби Ісус просто розказував "Я можу ходити по воді, але не буду, повірте на слово" - дуже сумнівний підхід.

Як мінімум в мешканців Палестини була можливість побачити Ісуса і почути, і зробити висновок - підходить їм його вчення чи ні. А в наших краях просто князь вирішив охрестити кріпаків і всі справи. Добровільно-примусово, в кого були заперечення - ломакою по горбу. Може їх влаштовували Дажбог з Перуном. Вся справа в тому що в язичників церкви не було, тобто не було системи. А тут все чинно треба зробити, "як в людей", тобто є територія - значить має бути під якоюсь керованою системою, сферою впливу.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ломака інколи кріпакам дуже помагає.
    Люди не люблять щось нове і незвичне. Недавно слухав Лельо про те, як львівяни впиралися трамваю у Львові...

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Прикол в тому шо князь проводив тендер - православ'я, католицизм і іслам. Тобто умовно всі три розглядалися як хороші. Вибрав би іслам як самий хороший, і ви з Левком зараз би не Біблію обговорювали, а Коран.:mocking:

7. Robert

Robert Well-Known Member

Дзеко, почніть з самого початку, з основи. Для чого Господь створив людину? Що таке проблеми і чому вони існують? Попробуйте дати відповідь на ці питання, можливо, це відкриє нове бачення.

8. Levko

Levko Well-Known Member

:)))
    Я не зазомбована людина.
    Зазомбовані- це ті що вірять у неправду.
    Я ж вірю в те що написано в Писанні. В Писанні написано:
    1Петр.2:24
    .... Його ранами ви вздоровилися.
    Матв.8:17
    ... Він узяв наші немочі,
    і недуги поніс.

Також в Новому Заповіті немає ні одного місця, деби писалося про те, що Ісус комусь відмовив у зціленні, ч не міг би когось зцілити, бо так хотів Його Отець. Нема НІ ОДНОГО МІСЦЯ!

Ви ж доводите, що фізичне зцілення- це все в майбутньому, а тепер треба терпіти хвороби.
    В Писанні такого нема!!!!!
    Якби було так як ви кажете, то Ісус би казав всім тим людям з котрими зустрічався фізично під час Свого земного служіння: "Потерпіть ще трошки, а потім помрете і хворіти уже не будете". Але ж Ісус такого не казав, Він реально зціляв людей у їхніх реальних фізичних тлінних тілах!
    Тому зомбі швидше ви, пане Педро, аніж я, бо вірите в те, про що не написано в Писанні...

:)))
    Рак не йде сам ні за два ні за три тижні...
    Глухота і сліпота також не підуть вам за два тижні.
    Тим більше повний параліч тіла через перелом шиї також не піде вам сам ні за два ні за десять тижнів...

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Мені більше шести років.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ви не можете вилікувати всіх, хто звернеться, значить ви не від Бога.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Значить переходимо до наступного пацієнта....:)))

12. Levko

Levko Well-Known Member

А ви знаєте хоч одну людину, котра би могла вилікувати усіх, хто звернеться до неї?
    Думаю, що не знаєте.
    Значить усі не від Бога, за вашою теорією...:)
    Учні не від Бога, бо не могли вигнати демона з хлопчика...:)))
    Усі "канонізовані святі" не від Бога, бо не могли усіх вилікувати...:)))
    Заговорилися ви, Миху, уже....:)
    Заплуталися у своїх "духовних" теоріях...

13. Robert

Robert Well-Known Member

Це дуже добре! Тоді Ви маєте знати, що люди часто приходять до Бога тільки вирішити якісь питання. Як в бізнесі - Ти - мені, я - Тобі. Ти, Боже зроби так, як я хочу, а я там відмовлю кілька молитов, чи якусь практику, запалю стільки свічок, чи піду стільки раз на Службу. А далі - я собі побіг по своїх справах, а Ти - бувай, якщо будеш потрібний, я - забіжу... Але своє життя людина змінювати не хоче і не змінює - далі насміхається над іншими, є гордою, зверхньою, зарозумілою, самовпевненою... матюкається, веде аморальний спосіб життя, ошукує ближнього, принижує, осуджує, обмовляє... і багато ще іншого, вважаючи, що вона чинить добре і всі інші мають під неї підлаштовуватись. Подібно робили і ізраїльтяни - формально виконували приписи, приносили жертви, мили руки, дотримувались постів, давали милостиню, але їхнє серце було далеко від Бога. Як в притчі про митаря і фарисея. Тому в своїх проханнях вони не вислухані. Тоді йдуть шукати різних "наставників", що проблему не вирішать, а перекладуть з однієї кишені в іншу, роблячи іллюзію успіху.
    Щодо чудес - їх безліч! Святі Шарбель і отець Піо - яскраві приклади сучасності.

14. Levko

Levko Well-Known Member

Я просто знаю таких "пацієнтів" як ви кажете, котрі зцілилися від раку, від глухоти, від сліпоти, від паралічу після перелому шиї....
    Хочете, можу вас з ними познайомити...:)
    Ці хвороби далееееко не грип, про котрий ви кажете, що й так проходить за два тижні...

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А якшо правильно все робить?

16. Levko

Levko Well-Known Member

До речі, ці люди усіх зціляли, хто до них приходив?
    Якщо не усіх, то ці люди не від Бога.
    То не я кажу, то Мих так каже...:)))

17. Robert

Robert Well-Known Member

Спробуйте й подивіться, який добрий Господь Блаженний, хто до нього прибігає. Пс.34(33)

• Подобається Подобається x 1
  18. Robert

Robert Well-Known Member

Не знаю. Читав багато відгуків та описів про їхні чудеса - зцілення від невиліковних хворіб, в т.ч. і від раку, білокація - перебування одночасно у кількох місцях, читання думок інших людей, передбачення подій (отець Піо навіть передбачив дату своєї смерті за 50 років до неї), воскресіння і багато іншого. А скільки зцілень душевних! Буду мати нагоду - щось наведу. Хто бажає - може почитати

І багато інших.

• Подобається Подобається x 1
  19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Мене не цікавлять догми, я взагалі не про те.

20. Robert

Robert Well-Known Member

Дзеко, скажу Вам, що допомагає. Багато хто в цьому пересвідчився.

а де твій аватар? :)