зцілення

Discussion in 'Християнство' started by plastic, Feb 9, 2014.

1. Тетяна Денис

Тетяна Денис Active Member

Щоб дати відповідь на це питання, варто просто порівняти з чудами, які виконувались в Біблійні часи:
    Чи сенсаційні вздоровлення у наш час здійснюються таким же чином, як чудесні зцілення, які робив Ісус та його ранні учні?
    1-Вартість послуг. «Зціляйте недужих, очищайте прокажених, воскрешайте мертвих, виганяйте демонів; даром отримали, даром і давайте» (Матв. 10:8). (Чи сьогоднішні зцілителі роблять так — чи дають даром, як наказав Ісус?)
    Успішність. «Увесь же народ намагався бодай доторкнутись до Нього [Ісуса], бо від Нього виходила сила, і всіх вздоровляла» (Луки 6:19; курсив наш). «Хворих стали виносити на вулиці...,— і були вони всі вздоровлювані!» (Дії 5:15, 16; ). (Чи в наш час зціляються всі, хто йде уздоровлюватися до релігійних зцілителів чи до релігійних святинь?)
    Чи спосіб життя членів тих організацій, до яких належать «зцілителі», свідчить про те, що вони мають Божий дух?
    Чи, як група, вони вирізняються такими плодами духу, як любов, довготерпіння, лагідність і самовладання? (Гал. 5:22, 23, СМ).
    Чи вони залишаються чистими від крові у воєнний час? Чи вони мають добру репутацію як люди, що уникають неморальної поведінки цього світу? (Ів. 17:16, СМ; Ісаї 2:4; 1 Сол. 4:3—8).

(Матв. 10:7, 8).Чи ви помітили також, що, за словами Ісуса, його учні мали робити щось таке, чого сьогоднішні зцілителі не в стані зробити? (Вони не можуть воскрешати померлих)
    Не варто судити інших людей, але варто звернути увагу на Матвія 24:24, де згадуються певні речі, яких нам слід остерігатися».

2. Forpost

Forpost Стоїк

Від Івана 1:18

---------- Додано в 12:17 ---------- Попередній допис був написаний в 12:10 ----------

ну власне... а при чому туть накладання рукв третьому тисячолітті

---------- Додано в 12:21 ---------- Попередній допис був написаний в 12:17 ----------

то в різний час тре було пігулку цитрамону їм спожити а не засирати Богу вуха

---------- Додано в 12:36 ---------- Попередній допис був написаний в 12:21 ----------

"такі християни,такі християни" ЛФ ,тільки проти правди повстають ,лицеміри,а коли спотворюється Писання ,то їм по -барабану... ось де новітні єресі (вище виокремлено ) Мрочкізьм ... шо ще сказати

• Подобається Подобається x 1
  3. Levko

Levko Well-Known Member

Я вас також ніколи не бачив, але ви себе проявляєте через дописи на моєму моніторі, тому роблю висновок, що ви живий...:)
    Так само і Ісус проявляє Себе через чуда, котрі стаються в Його Ім"я...

Як при чому?

Мар.16:17-18
    "Тих, хто вірить, супроводжуватимуть
    чудесні знамення:...покладатимуть руки свої на хворих, і ті зцілюватимуться".

Часових обмежень Ісус не ставив, як покладали руки в Його Ім"я в 1-му тисячолітті, так покладають руки і в 3-тьому. Результат той самий- хворі зціляються.
    Тому що Ісус той самий, Він не змінився з того часу...:)

4. plastic

plastic Well-Known Member

Мені здається що віра і надія має бути до кінця, без походу до аптеки. Бо покладання на людські ліки перекреслює надію на Бога. Ми маємо бути незалежними від світу. Коли настане час що ніхто не зможе купувати без мітки антихриста, то як бути християнам, що захворіли? В аптеці вже нічого не купиш.

---------- Додано в 17:10 ---------- Попередній допис був написаний в 17:00 ----------

Це питання зцілення є дуже важливим для мене. Я вірю що є люди , віруючі в Бога, що роблять чудеса зцілення. Що зцілення Богом через людей доступно і в наші часи. От тільки я знаю що є і підробки. Є люди, як і раніше, в часи Мойсея, жреці, які теж могли робити чудеса.

5. Levko

Levko Well-Known Member

Ви є тією людиною, якщо ви є народженою згори людиною...

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Левко, коли ви кидаєтеся такими фразами, згадуйте ромкову дочку. Можливо, це вас трохи, як не протвеверезить, то совість заговорить. Лікувати на відео - це як виступ Ляшка на телебаченні, а по лікарнях - море незліковних хворих, які потребують і боряться за життя.

---------- Додано в 20:21 ---------- Попередній допис був написаний в 20:18 ----------

Тому що, можливо, вам потрібно не вилікувати, а зробити чудо. Бах і людина здорова! А те, що Бог дав вам лікаря, який виписав правильні ліки - це "само по собі". "При чому" тут Бог?

7. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Є дуже гарна сучасна притча. Повінь. Все затоплене. Чоловік сидить зверху на хаті і молиться до Бога. Тут припливає човен з рятівниками. Кажуть до чоловіка - сідай швидше. Той - ні, мене Бог врятує. Ті попливли. Незабаром припливає інший човен, та ж сама реакція. Нарешті вода повністю затопила хату і чоловік загинув. Зустрічає Бога і докоряє - я ж вірив... Бог каже - я за тобою послав два човни... Людям хочеться чуда. Та щоб з пафосом...

---------- Додано в 20:58 ---------- Попередній допис був написаний в 20:45 ----------

А де друга половина речення? Іноді напівправда гірша за брехню.
    А правда є та, що Однороджений Син все-таки показав Батька через своє життя. А що, бруклінська гопкомпанія заборонила другу половину речення?
    А є ще висловлювання ап Павла - В ньому перебуває вся повнота Божества тілесно. Колись Аспірант не вірив, що таке написано.
    Хлопці з дівчатами, а може краще викинути прокляту башту на смітник і починати читати Писання САМОСТІЙНО. І без зомбування бруклінським антихристом? Що перешкоджає? Чи радше, хто?

18. Ніхто Бога ніколи не бачив, Однороджений Син, що в лоні Отця, Той Сам виявив був.
    (Від Івана 1:18)

• Інформативно Інформативно x 1
  8. Levko

Levko Well-Known Member

Я не кидаюся фразами.
    Так написано, не вірите- почитайте самі:
    Мар.16:17
    чудесні знамення:...вони покладатимуть руки свої на хворих, і ті зцілюватимуться"
    :)

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Одне з двох: або Письмо пише неправду, або ви - невіруючий.

Що вибираємо?

10. Oxid

Oxid Well-Known Member

Зцілюйте, будь ласка, там є контактні телефони, як зцілите, напишіть
    http://atoheroes.org/heroes
    А якщо не вийде, то хоча б пожертвуйте на лікування і протези...

11. Levko

Levko Well-Known Member

В Марка 16:17 здається не написано, що ті хто увірує будуть говорити іншим, кого і як зціляти...:)

Там написано:
    Мар.16:17
    чудесні знамення:...вони покладатимуть руки свої на хворих, і ті зцілюватимуться"

12. Oxid

Oxid Well-Known Member

Нє, то нє... а запропонувати можна. Хоч я не вірю в ті оздоровлення, нібито здійснювані новітніми течіями
    http://www.reformed.org.ua/2/375/12/Masters

13. Levko

Levko Well-Known Member

Не вірите, бо не бачили, не переживали зцілень..., ніколи не відважувалися напевне самі молитися за зцілення...:)
    Я також раніше не вірив... Але не все свій час...

Просто я вірю в те, що Ісус Своїх слів на вітер ніколи не кидає.
    Якщо Він сказав, що віруючі в нього будуть класти руки на хворих і хворі будуть зцілятися, то це не пусті слова.
    Вони діють в житті тих людей, хто наважуються вийти зі свого човна і стати на Його Слово...

14. Oxid

Oxid Well-Known Member

Вже пережив і все зрозумів - коли реальна хвороба, реальне каліцтво - то харизмати зцілити не можуть...можуть влаштовувати шоу з псевдозціленнями, розповідати, які вони сильно віруючі, закликати в свою організацію, але то все пусте...

• Подобається Подобається x 2
  15. Levko

Levko Well-Known Member

До чого тут харизмати...? :facepalm:
    Я мав на увазі, що у своєму власному житті не переживали чуда зцілення, не відважувалися молитися за чиєсь зцілення...

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

У СЄ всі головні болі цитрамоном лікують?

17. Pedro

Всі, Левку? А це дуже важливе питання. Мій батько був добрим християнином. Захворів раком підшлункової залози. Молився він, молились сімя і друзі, молились в церкві. Помер...
    Так, ми повинні молитися, але останнє слово за Богом. Може пора йти додому... Бо якби всі зцілювалися, то люди не помирали б зовсім.
    Недавно був в Сантяго де Компостелла, біля гробу апостола Якова.
    Було два брати, Іван і Яків. Яків був замордований перший з апостолів. Іван прожив більш ніж 100 років. Чому? З людської точки зору мабуть краще було б, щоб і Яків прожив до 100 років. Але в Бога інші, незрозумілі нам, плани. Тому молимось: нехай буде воля Твоя... Він знає що краще для людей. І згадаймо, життя в тілі не є для нас найважливіше.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Левко, Педро - не котолик, але я не можу заперечити - чоловік говорить правду. Не ставте хвороби, як середовище боротьби Бога.

Ну і що би ви не говорили, є хвороби для різного: кому на навернення, кому на виздоровлення, а кому на смерть. А з тих зцілень, що ви показуєте і в що ви вірите виглядає так, ніби Сам Бог у вас на службі: я сказав - "хвороба - геть", а Бог зобовязаний негайно виконати ваш наказ.

19. Levko

Levko Well-Known Member

Ну так, всі!
    Кожен хто увірував, хто народився згори може класти руки на хворих і ті зцілятимуться.
    Писання ніби винятків не робить.
    Більше того Ісус навіть каже, що це буде ознакою віруючої людини.
    Він же ж замордований був, а не помер від хвороби...
    Говорить вашу правду.
    В Писанні такого немає!
    Ісус сказав, що віруючі будуть класти руки на хворих і ті зцілятимуться. Мр16.17

До чого тут "на службі"?
    Бог більше за мене любить кожну людину і Він співчуває кожному хворому набагато сильніше, ніж я, Він набагато сильніше, ніж я хоче щоб хвора людина була зцілена і, щоб через це Ісус прославився...

20. Pedro

Добре, Левку. Тоді кілька питань. В вашій церкві ніхто не хворіє? Не помирає?
    Я навів вам приклад мого батька. Звичайно, ви можете його не рахувати християнином, адже ж він не відносився до вашої церкви...
    Але... наведу ще один приклад. Чоловік мав досить дошкульну хворобу. Молився за оздоровлення. Якого ніколи не одержав. Його імя ап. Павло.
    Так що, він не мав віри? Чи може добра ідея, висловлена Михом. Давайте доручимо все Богу. Він знає що коли кому потрібно. І ще одне. Давайте не все сприймати на віру що говорять главарі церкви. Бо іноді вони говорять речі щоб прославити себе а не Бога.

а де твій аватар? :)