зцілення

Discussion in 'Християнство' started by plastic, Feb 9, 2014.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я вам написав. Ще раз повторити?

Вирівнювання ніг - сумнівно. Категорична відмова лікувати дійсно хворих, а не показувати шоу на сцені. І т.д.

2. Levko

Levko Well-Known Member

Що написали?
    Я питав вас звідки знаєте, що ті люди люди, відео котрих я виставляв заробляють на вірі?
    Просто здогадки?
    Тоді ви виходить є наклепник, зводите наклепи на людей, бо говорите про них те чого не знаєте, що самі вигадали і що врешті не є правдою.
    Це хіба гарно?:)

Я таке писав десь?
    Чи може ви знаєте якогось "дійсно хворого", котрому ті люди "категорично відмовили" у молитві?
    Знову наклепи і вигадки ваші...:)

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

у молитві, чи зцілені?

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не гарно.
    У мене просто є підозри. Я маю право сумніватися. Не у зцілені, не у вірі, а в людях.

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А якшо у секті хтось зцілився - це добре чи погано?

• Смішно Смішно x 1
  6. Levko

Levko Well-Known Member

Звичайно що маєте право на сумніви і на підозри...
    Але говорити, що люди беруть гроші, заробляють на вірі, що люди категорично відмовляють комусь у зціленні, то це уже зовсім не сумніви і не підозри, а звичайні наклепи на людей, про котрих ви взагалі не знаєте нічого...
    Сумніви і підозри в такій категоричній формі не висловлюють...:)

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Були ваші у Зоряни?
    Були.
    Вилікували?
    Ні.
    Забули?
    Так.

Левко, ви можете писати скільки завгодно про зцілення. Що ви робите все згідно Писання і т.д. Але ви не вилікуєте Зоряну. Ні ви, ніхто з ваших. І не тільки Зоряну. Реальних хворих з важкими недугами. Не насмарк, який проходить за 2 тижні, не рівняння ніг, про що незнає навіть пацієнт... І винувате тут не Писання, а ви самі.

8. Levko

Levko Well-Known Member

До чого тут це, Миху?
    Я не молився за Зоряну, ті люди, з відео також не були ніколи в Ромка...
    Ми ж говоримо зараз про конкретних людей з відео, про котрих ви кажете, що вони заробляють на вірі і категорично відмовляються когось зціляти...
    Говорите- самі не знаєте що говорите...

Я не лікую, Миху, і ті люди не лікують - Бог лікує...:)
    От тепер, кажіть (якщо зможете так сказати)- "Бог ніколи не вилікує Зоряну"... :) Тепер це буде правильно принаймні...
    Якщо рак для вас - це важка хвороба, то Бог зціляє і такі хвороби.
    В чому я винуватий?
    В тому, що молюсь за зцілення?:)))
    Це ж нормально ніби. Писання каже, що віруючі будуть класти руки на хворих і ті будуть ставати здорові...
    Хотів розказати останнє свідчення. Десь тиждень тому ми з дружиною молилися за одну жінку, вона просила помолитися, бо якась ніби плівка, ніби луска в очах у неї була, котра їй заважала добре бачити уже довший час. Як тільки вона відкрила очі після молитви- перше, що вона сказала- плівки нема, я бачу добре!!! Через тиждень я їй подзвонив спитав як її очі. Вона каже, що уже й забула, що щось їй заважало, що плівка як тоді пропала то так більше і не з"являлася! Слава вся Богу!
    Все дуже просто, Миху, Бог діє точнісінько так як сказав у Своєму Слові!

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Левку, ваша позиція мені зрозуміла.
    Неудачі спишемо на Бога. А я тут ніпричом?
    Ні, братику, це, що ви говорите - художній свист, не більше.

І знаєте ви мою позицію: на все Божа воля, не треба вигадувати без мене. Бог лікує без вашого одобрямс, Левко. Ви згідні?

• Смішно Смішно x 1
  10. Levko

Levko Well-Known Member

Згідний!!!
    Але скажіть, братику, Миху, для чого Бог сказав класти руки на хворих, якщо Він і так лікує без нас?:)
    Просто так, щоб нас чимось зайняти..:)

Я ніколи не списував неудачі на Бога...

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Братику Левко, вони клали руки і хворі зцілювалися, а у вас 30 на 70. Причина?

12. Levko

Levko Well-Known Member

Мало віри!

Але, погодьтеся, навіть 30 до 70- це краще ніж 0 до 100. Це краще ніж не класти руки взагалі...:) , це по-перше.
    А по-друге ніде не написано, що відразу100 із 100 хврих будуть зцілятися. Правда?

До речі, недавно говорив з тими людьми з Тернополя, що моляться за хворих, то вони розповідали, що спочатку, коли вони почали молитися за хворих, то від раку ніхто не зцілявся взагалі. Пізніше такі випадки траплялися, але дуууже рідко, а зараз після 15 років їхнього служіння людям практично кожен місяць мають свідчення людей, котрі зцілилися від раку...
    Все поступово, Миху. Віра має здатність зростати як пише Писання...:)

А все таки, для чого Бог сказав класти віруючим руки на хворих, якщо Він і Сам може, як ви кажете, зцілити?

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

І так і не так. Чомусь в Письмі про таке не проскакує...

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та як вам сказати.

Ви неправильно мислите.
    То як погода на завтра. Я її можу вгадати з ймовірністю 50%, тобто 50 на 50. Чи можна назвати мене пророком? Напевно ні.
    50 на 50 - то найгірше пророцтво. Тому що воно говорить, що я не знаю і вгадую.

Якщо припустити, що половина всіх хворих виліковується, а половина - ні (без лікування). То коли прийшов лікар і статистика 50 на 50 залишилася, то чи є то заслуга лікаря? От ви помолилися за 100 чоловік. Зцілилося 50. А коли ви не молилися, статистика була та сама: 50 на 50, то яка ваша заслуга? А ви кажете? 30 краще, ніж нуль. Та краще, але то не ваша в тому заслуга.

А де написано, що будете зціляти, але не всі зціляться? Хіба для Бога є проблема когось вилікувати? Нема. То чому? Лікує Бог, а ви кажете: замало віри. В Бога замало віри? У вас? Так ви ж не лікуєте!

15. Levko

Levko Well-Known Member

Проскакує, проскакує і не один раз проскакує...:)
    Звичайно, що не моя заслуга, я ніколи не казав, що в тому, що людина зціляється є якась моя заслуга!
    Бог зціляє, я тільки кладу руки з вірою в те, що Ісус в мені і Він хоче зцілити, того на кого я руки кладу!

Але ви так і не відповіли на питання- якщо Бог і Сам може зцілити, то нащо Він посилає людей і каже, щоб вони клали руки на хворих, виганяли демонів, воскрешали померлих і т.п... Для чого Ісус посилав людей на проповідь і казав їм робити ті всі речі?

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

То ж якої віри у вас бракує? Віри у тому, чи класти руки, чи не класти?

Якщо лікує Бог, то чому не завжди виліковує?

Чи Бог думає: о, ні, Левко без віри поклав руки, не буду зцілювати! Левко, вибачай, але якось воно кумедно виглядає, але все з ваших слів, нічого не вигадую.
    Шось не клеїться, Левко, ніяк у вас...

• Смішно Смішно x 1
  17. Levko

Levko Well-Known Member

То ви кумедно заплутали, Миху...:)))
    Насправді все простіше набагато...

А на питання моє, я так зрозумів, не маєте відповіді?:)

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Цікаве запитання. І дам вам цікаву відповідь.

В християнській та юдейській вірах, все, що відбувається, має дві складові. Видиму та невидиму для людини.
    Народження Ісуса супроводилися різними знаками. Щось відбувалося на Небі, а щось на землі. Коли людина приймає хрещення, щось відбувається те, що ми бачимо: вода, молитви, але щось паралельно відбувається у світі духовному. Так є і при шлюбі, так є і смерті.

А тепер уявіть, хвора людина вмирає. А тут раз і стає злоровою. Хто повірить, що це від Бога? Ніхто нічого не бачив, не відчув, а людина зцілилася. А коли оздоровлення супроводжується очними діями, а ще й молитвою - то є зрячий знак і усвідомлення Хто це зробив.

Тому коли ви кажете: я народився згори. А воно якось ніяк посторонньому не видно, то... ну придумали собі таке... для самозаспокїння, або для збільшення своєї важності в своїх і чужих очах. Народження згори не супроводжуєься чимось видимим.
    Я думаю, що це тому, щоодноосібна ініціатива йде від Бога. Тобто говорити про себе: я - файний, звичайно можна, але краще хай це скаже Отець.
    Доречі, Левко. Ви не знайдете жодного персонажу у Біблії, який би казав: я народився згори. Подумайте про це.

19. Levko

Levko Well-Known Member

Ну і... ?
    З вашої відповіді я зрозумів, що Бог для того каже нам віруючим класти руки на хворих(видимий знак) і молитися за їхнє уздоровлення, бо цим ми являємо людям Його любов котра проявляється у зціленні.
    Виходить, що це нормально класти руки на хворих і молитися за їх уздоровлення, і що це є Його воля на те, і що в цьому Бог прославляється?
    Я правильно вас зрозумів?

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

правильно.

Але є одне але.

а де твій аватар? :)