І про це теж. Точно, нема нічого поганого. Надзвичайно реально. Це не були якісь супермени чи термінатори, прибульці з космосу чи казкові персонажі - це були звичайні живі люди. Дивне враження. Навпаки - ці історії доказують, що святість для нас не є недосяжною. Господь бачив їхнє надзвичайне бажання, геройське зусилля, невпинне благання і допоміг їм стати досконалими християнами. Їхня святість не залишилась таємницею - Бог прославив їхні імена між людьми насамперед різними чудами, що робив через них. Життя християнських святих було найславнішим підтвердженням Христової науки на землі, було християнством на практиці, яке можна оглядати і подивляти, любити і наслідувати. Проникаючись їхнім прикладом наверталось багато грішників і багато людей отримували стійкість і витривалість.
Галюцинації - це щось із сфери психотропного. Наприклад, після вживання відповідних грибів чи наркотиків. Якісь образи, фантазія, щось нереальне. Але які можуть бути галюцинації, коли людина лежить на реанімаційному столі, апаратура фіксує смерть, а вона бачить себе зверху, всі дії реаніматологів, переміщається за стіни і коридори і бачить плачучих рідних та пробує їх утішити, але вони її не бачать. Потім з детальною точністю все переповідає. Та й багато іншого, чого пояснити галюцинаціями чи нестачею кисню неможливо. Прочитайте хоча б кілька таких свідчень. Дуже цікаві - протестантки Тетяни Білоус та католички Глорії Поло. http://gazeta.ua/articles/people-an...rkah-zvisivshi-nogi-voni-pracyuyutquot/345666 http://www.traducionalist.info/blog/gloria_polo_vrazena_bluskavkou/2010-04-25-201
Канонізація, причислення до лику святих- то вигадки людські. Пам"ятаєте епізод з Писання, коли учні звернулися до Ісуса і сказали, що є один чоловік, котрий виганяє демонів Ісусовим Ім"ям: Мар.9:38 Обізвався до нього Іван: Учителю, ми бачили одного чоловіка, який з нами не ходить, що виганяє Ім'ям Твоїм демонів; і ми заборонили йому, бо він із нами не ходить Учні заборонили йому це робити. На що Ісус відповів: "Не забороняйтейому, бо немає такого, що Ім'ям Моїм чудо зробив би, і зміг би небаром лихословити Мене": Мар.9:39 А Ісус відказав: Не забороняйте йому, бо немає такого, що Ім'ям Моїм чудо зробив би, і зміг би небаром лихословити Мене. Зверніть увагу, що ні учні, ні Ісус навіть імені цього чоловіка не назвали, не те, щоб якось возвеличувати його. Думаю, якби сьогоднішні керівники КЦ були там, то давно би уже канонізувли того чоловіка і причислили би до лику святих, бо він зробив явне чудо... Я завжди дивувався з того, що в Діях Апостолів і посляннях навіть імен усіх апостолів не згадується. Переважно читаємо про Петра, Івана, Якова а про всіх решта навіть не говориться, хоча вони також робили чуда як і інші. Завжди і всюди возвеличувалося тільки Ім"я Ісуса Христа! Яким чином доказують?
Де я себе заперечував? Де я писав, що "хоть гріши, хоть служи... Богові "все одно".??? Я лише писав, що людина є цінною для Бога без діл. Хіба це не правда? Хіба молодший син, котрий відкинув свого батька був меншою цінністю для нього, ніж той син, що був завжди був біля батька і виконував усю його волю? Я наприклад, маю двох діток. Одна дитина по природі є більш слухняна, а інша трохи менше слухняна, але я, якщо чесно, не можу сказати хто з них для мене є більш ціннішим, а хто менш ціннішим. А ви можете сказати відносно своїх?
Незнаю що говорить ваша релігія, але серед тих, кого Бог вибирав, а це пророки, священники були цінними і достойними людьми, які обиралися навіть родоводом. Равином міг бути син равина, а родовід Ісуса весь згадуться. Апостоли також були достойні і цінні люди. Нема там пройдисвіта, який перегортав попіл все життя. А людина без добрих діл немає віри. Саме добрі діла говорять про віру.
Коли людина попадає на операційний стіл то в неї стільки медикаментів вкачують що і наркотиків не треба. Більше того обовязково є знеболюче яке в основі є наркотиком. Колись просто морфій кололи тепер всяку іншу хімію придумали. От людина лежить - нічого не болить і як у сні бачить як її ріжуть чи щось пришивають. А потім розказує що була десь там...)))))))) Професійні лікарі з тих всіх розповідей сміються, махають головою .....кажуть так так і раді що людина виздоровлює і любим погоджуються ))))))) Справа є в другому. Віра і знання є нероздільні. Віра без знань є або фанатизмом, або шарлатанством. Якщо ви знаєте що стіна тверда то ви вірите що якщо чолом вдарити об стіну то розібєте чоло. А тепер цілий рік вірте що стіна мягка і лупніть чолом об стіну і ще раз переконаєтесь що ваша віра не правильна бо на чолі гуля вискочила. І скільки б ви не вірили стіна ніколи не буде мягка.... Так само є з вірою у потойбічний світ, у те що бог землю за сім днів створив, у всяких святих і у всякі інші міфи. Церква активно ці всі міфи підтримує бо банально існує дякуючи тим міфам. А у людській природі є те що людина хоче міфів бо те що не може пояснити списує на міфічну силу..... от так і живем
Ну добре, сформуємо по-іншому. Бог цінить влюдині те, що вона робить добро? Бог любить всіх одинаково, але людина, що грішить, віддаляється від Бога і отримує менше любові. Яку любов отримував блудний син, коли був з батьком і коли жив далеко від батька?
Цінить! Але якщо і не робить добро також цінить. Цінність молодшого сина ні на грам не зменшилася в очах батька після того як він перестав робити добро, а почав робити зло. Погоджуєтеся? От саме і про це я говорю! Так. Згідний. Але це уже інше питання...
Є багато випадків, коли ще нічого не вкачували(ДТП наприклад) і там таке людина бачить, що ого! Я вірю у чудотворне зцілення. Але я не вірю в зцілення, яке демонструє Левко. Особливо ото вирівнювання ніг по довжині, про яке пацієнт навіть не підозрює, що у нього є така проблема. Якщо у людини різні довжини ніг, людина не може того не відчувати. Тому що різна довжина призводить до асиметрії положення тазу, таз буде скривлений і людина буде кривати, щоб намагатися тримати таз у горизонтальному положенні. Також така паталогія може впливати на рівність хребта. Я знаю приклади такої паталогії. Наприклад, таке мав віжомий бразильський футболіст Гарінча, але він все життя кривав. Якщо взяти здорову людину і в одному взутті збільшити каблук на 5 мм, то за місяць ходьби така людина просто вкалічіє. Чому майже в кожному відео є демонстрація вирівнювання ніг? Причина проста. Кожен фокус має такий собі параметр: повторюваність. Тобто є фокуси важко повторити, а є фокуси, які мають легку повторюваність. Так от. Емітувати різну довжину ніг є дуже легко і просто, так само легко показати, як нога "витягується". Дуже просто це робиться рухом тазової кістки. Ось чому так часто демонструється цей фокус. Ще непогано повторюється наступне: погано бачив - став добре бачити, погано чув - став краще бачити. Такі речі важко спростувати і щось довести. Людину переконують - ефект плацебо, або людині платять і вона говорить що їй скажуть говорити. Що до правдивості/неправдивості, є ще один цікавий момент. Всі ці зцілення робляться ніби як безкоштовно, але обовязково воно має бути подане, як шоу. Тобто сам прийом хворих відбувається на сцені перед зачарованою публікою, або на крайняк перед камерою з мікрофоном. І хоч воно є безкоштовне в більшості випадків, таке шоу дає рекламу релійгвйній організації, а люди, що клюнули на це в більшрсті готові будь-які гроші викласти, лиш би отримати зцілення - здоровя. От процес і пішов. Вам дають те, що ви дуже хочете і за що ви готові викласти великі гроші. Не треба себе тішити, що ви заплатили на організацію, яка робить хороші справи. Там все розприділено дуже чітко.
Ну як звідки? Схема всюди одинакова. Є ще така церква у Солонці. Православна. Не знаю якого патріархату. Там таким самим займається - зціленням. Якщо не вдаватися в ньюанси, все як у Письмі. Ну чому нє? У вас зцілюють, то чому би їм тим не займатися? Але не є то зцілення від Бога. Просто збирання коштів у наївних прихожан. Я пригадую, як один з віручих прихожан тут на форумі переконував мене, що отой негр Авеланж, чи як його там з "Посольства Божого" не є шарлатан. І що ми тепер бачимо? Обмануті люди, що продали свої квартири, кримінальні справи.... Сидить він, чи ні? Не знаєте?
коли нічого не вкачували то є стрес організму , порушений кровообіг, нехватка кисню в голові і купа інших порушень які можуть спричинити ие що спеціалісти називають галюцинаціями, а шарлатани чудесами. Твак зване чудотворне зцілення існує і в цьому деяку роль відіграють всякі "чудотворці". Правда в тому що насправді ніякого чуда не відбувається і роль "чудотворців" там дуже маленька. Основне чудо робить людський організм, який має властивість внутрішньої мобілізації для ліквідації пошкоджень організму. А похід до всяких "чудотворців" проводить мобілізаційне налаштування організму на вилікування у психологічному напрямку. Це чисто психологічний метод. Коли людина впала духом а їй розказують що "чудотворець" може помогти то людина сама себе налаштовує на вилікування в процесі відвідин "чудотворця". І якщо організм ще має силу і можливість сам себе вилікувати то тоді і відбувається це "чудо", а якщо не має ресурсу то і чуда не буде. В принципі якщо людина може сама себе змобілізувати то і ходити нікуда не треба. Але багатьом людям якраз такий похід може допомогти змобілізувати організм. Але всі ці "чудотворці " взагалі не мають ніякого відношення до "Чуда"... тай самого чуда немає - є можливості людського організму
Згоден. А звідки знаєте, що схеми однакові? Звідки знаєте, що люди з відео що я виставляв, котрі моляться, за хворих, що вони заробляють на вірі?