зцілення

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем plastic, 9 лют 2014.

1. Sergey Afanasev 762060317

Sergey Afanasev 762060317 миється в бані

Психосоматика, самобман, або шахрайство.

2. Levko

Levko Well-Known Member

3. Forpost

Forpost Стоїк

4. Levko

Levko Well-Known Member

Здоровим важко зрозуміти хворих...
    Уявіть собі, людина має якусь хворобу, котра її мучить довгий час, хворобу, котра забирає купу сил, грошей на лікарів, а ніщо не допомагає. І тут нарешті, до людини доходить, що є Творець, Котрий створив її тіло, вдихнув в це тіло життя і що Він має силу, щоб забрати будь-яку хворобу і відновити пошкоджене хворобою тіло.
    Людина звертається до Бога, або просить, щоб за неї помолилися і після цього починаються зміни. Хвороба залишає людину, тягар болів спадає з її плечей. Така людина уже після цього не скаже, що це само собою відбулося, вона починає бачити Живого Бога, Котрий проявився в її житті через зцілення.
    Так через зцілення невидимий Бог стає видимим...:)
    Я це сильно пережив свого часу у своєму житті і зараз переживаю, коли молюся за інших...

• Зе бест! Зе бест! x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

А обовязково це має бути на сцені з адептом? Як ви думаєте? Чому людина, замість того, щоб на самоті звернутися до Бога, йде до якогось вуйка, чи цьотки, яка на сцені робить там щось?

• Подобається Подобається x 1
  6. Levko

Levko Well-Known Member

Не знаю про яких адептів і про яку сцену ви говорите.
    На тих відео, що я виставляв це звичайні християни моляться за звичайних людей у звичайних євангельських церквах і не тільки в церквах...
    Я ж писав вище, що може і сама людина звернутися до Бога і отримати зцілення від Нього.
    Але може також і звернутися до інших віруючих, котрі уже давно рухаються в цьому дарі зцілення. Це все є біблійно. Чому, наприклад, люди натовпами бігли до апостолів, щоб вони за них помолилися? Могли ж і, як ви пишете, Миху, на самоті звернутися самі до Бога. Але чомусь бігли за такими людьми. І це нормально є.
    Навіть ап. Яків каже. щоб ми молилися один за одного, щоб нам уздоровитися:
    Як.5:16
    Отже, признавайтесь один перед
    одним у своїх прогріхах, і моліться один за
    одного, щоб вам уздоровитись.
    Бо дуже
    могутня ревна молитва праведного!

Ненормально, коли ми не молимося за зцілення свого ближнього.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Звичайно, що звичайні і зцілення на камеру - це також звичайна річ, а як інакше? І звичайний один і той самий чоловік там є, який в більшості звичайний цілитель, чи хто він там?

8. Levko

Levko Well-Known Member

І що що на камеру? Якщо на камеру, то це уже не зцілення? Та слава Богу, що є зараз камери, що є Інтернет, завдяки чому можна якомога більшій кількості хворих людей донести те, що Бог може їх зцілити, якомога більше людей можуть підбадьоритися і повірити у своє зцілення! Навпаки класно, що є така можливість розповсюдити ці свідчення Божої сили! Хіба не так?
    І чого вас так дратує, коли люди зціляються...?:dntknw::scratch_one-s_head:
    Нагадалося місце:

Цим людям не важливо було те, що Господь зціляв людей, їм головне, щоб було все правильно.
    В цих людях не було ні співчуття, ні любові до ближнього, вони просто не знали люблячого і милосердного Бога.
    Через те і назвав їх Ісус лицемірами.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та ні, просто ваші цілителі з вашої течії, приходили зцілювати до однієї хворої людини і пролетіли, як фанера над Парижем - нічого не вийшло і камеру забули взяти для зйомок... якісь непідготовлені були зовсім. А на сцені як там? 100% результат по зціленню, чи неудачні спроби безжалісно вирізаються?

---------- Додано в 21:27 ---------- Попередній допис був написаний в 21:24 ----------

А коли не зціляються? Чому? А може ви зціляєте не від Бога? Нема такої впевненості у мене. Мольфари теж кажуть, що зціляють від Бога, однак....

10. Levko

Levko Well-Known Member

День перед тим випадком, про який ви кажете, я на власні очі бачив як ці ж люди молилися за хворих(не на камеру, до речі), я на власні очі бачив як багато хворих були зцілені після молитви.
    Все ж таки люди зціляються. Я ніколи не говорив, що 100% зціляються, але зціляються...
    Але кому то я говорю...
    Чому апостоли, котрі лишилися самі не змогли вигнати демона з дитини?
    Ісус пояснив чому. Тому що вони не вірили.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви впевнені? апостоли не вірили?

А я чомусь думав, що не вигнали тому, що цей рід демонів виганяються постом і... Знайдіть і почитайте перед тим, як писати.

---------- Додано в 15:08 ---------- Попередній допис був написаний в 15:03 ----------

Але приведені вами ютуби говорять про 100%. Чому нема відео неудачних спроб зцілення?

І найголовніше, чому не всі випадки є удачні? Чим ви це пяснюєте? Ви вірите? Вірите! Молитесь за зцілення, а результату - нема. Чому так стається?

12. Levko

Levko Well-Known Member

Миху, не треба навіть думати, варто просто взяти і почитати перед тим, ніж писати:

Матв.17:19
    Тоді підійшли учні насамоті до Ісуса й
    сказали: Чому ми не могли його вигнати?
    Матв.17:20
    А Він їм відповів: Через ваше невірство.

Про молитву і піст Ісус сказав апостолам уже після того, як Він їм назвав головну причину їхньої невдачі- невірство.

Просто невірство приходить, коли людина не перебуває в молитві і пості...

Я уже 100 разів писав, що тільки є одна причина- це невірство того, хто молиться за хворого. Чи невірство хворого, котрий молиться сам за себе.
    Інших причин в Писанні немає просто...

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

А, ну та так, головне - те, що ви побачили у Письмі, а те, що Мих - другорядне.:)))

---------- Додано в 20:31 ---------- Попередній допис був написаний в 20:25 ----------

Виходить, ті, що приходили від Вас немали віри... але інших, чомусь ви кажете, виліковували. Як це розуміти?

14. Levko

Levko Well-Known Member

саме так:)
    Хотів пояснити, але вирішив, що не буду...
    Для чого?
    Перепрошую...

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я це розцінюю, як те, що ваше пояснення не є переконливим навіть для вас.

======================================================

Левко, як ви відноситесь до медицини? Вона вам потрібна? Якщо так, то для чого?

16. Levko

Levko Well-Known Member

Я переконаний в тому про що ви мене питали.
    Просто часто в людини є віра на те, щоб зцілити якісь хвороби, а щоб зцілити якісь інші хвороби немає віри...
    Що я маю на увазі?
    От, наприклад, людина молилася в різний час за 5-тьох людей, в котрих боліла голова. Після молитви голова відразу переставала боліти. Таким чином в людини віра ставала кожного з цих разів міцніша, щодо зцілення від головних болів, тобто приходив досвід. Але тут цій же людині пропонують помолитися за онко хворого. В людини в цьому випадку буде напевне слабка віра, бо немає ще досвіду... Те саме було і в тій ситуації про яку ви мені говорили... Це якщо коротко...

Нормально відношуся.
    Часом потрібна.
    Для зцілення тіла...

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

коли бракує віри?

18. Levko

Levko Well-Known Member

Так одним словом важко відповісти.
    Просто зараз змінилося ставлення до хвороби.
    Якщо раніше в мене при перших симптомах хвороби першою думкою, котра виникала в голові- це була думка за якими ліками бігти, або до якого лікаря йти, то зараз першою думкою є- "я не приймаю цю хворобу". Я звертаюся до Ісуса, починаю молитися і протистояти цій хворобі. Далі уже буває по-різному, або так хвороба відходить без ліків, або часом і приймаю якісь ліки... Головне, що змінилося ставлення до хвороби, раніше почував себе жертвою, а зараз переможцем. Бо так воно і є насправді, що на хресті Ісус переміг наші немочі і хвороби і що ранами його ми є зцілені!

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

воно якось так дивно виходить.

Звернувся до Бога - не вийшло, бо нема віри, ага, але є вихід і без звертання до Бога - аптека!!! Помогло... і ніби віри не збільшилось...

20. Levko

Levko Well-Known Member

:)Трохи не так.
    Надія і уповання на Бога є від перших симптомів, до повного одужання, незалежно чи я йду в аптеку, чи не йду...

а де твій аватар? :)