зцілення

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем plastic, 9 лют 2014.

1. Levko

Levko Well-Known Member

Уже показував. Я не винен, що ви не бачите...:)

• Баян Баян x 1
  2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

[QUOTE="Levko, post: 2935624, member: 4478" ]
    Так зробив Ісус комусь якесь зло, типу того, про котрі ви з Педром писали- зламав ногу комусь, чи хребет?
    [/QUOTE]

Левку, я не знав що ви настільки буквоїд. Звичайно, Бог не робить зла, але все робиться з його дозволу.
    Давайте прочитаємо речення з Біблії:
    10. А він до неї відказав: Ти говориш отак, як говорить яка з божевільних!… Чи ж ми будем приймати від Бога добре, а злого не приймем? При всьому тому Йов не згрішив своїми устами…
    (Йов 2:10)
    Так, на жаль в цьому світі панують хвороби, смерть, нещастя, війни... І ми мусимо молитись як за оздоровлення так і про Божу допомогу в інших тисячах нещасть. А так з ваших слів, найвищий прояв християнства - це шаманство Бенні Гіна.

• Подобається Подобається x 1
  3. Levko

Levko Well-Known Member

Я в це не вірю, Педро!

Я вірю в те, що зло не робиться з Божого дозволу, воно стається на землі, тому що тут ще існує "князь віку цього" диявол, котрому у свій час перша людина добровільно передала свою владу. Диявол наділений власною волею і він є батьком всякої неправди і зла на землі...

4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

О, то щось нове, Левку. А я то весь час думав, що Бог всемогутній і всюдисущий. А виходить, що десь у Всесвіті є істота сильніша за Нього! Тоді і книга Йова - це такі собі невинні казочки. Тобто неправда. Левку, по-дружньому, колись без кінця радив єговістам, тепер пораджу вам - менше слухайте корумпованих церковних вождів. Читайте Писання, детально і молитовно. І Бог вам відкриє правду.

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  5. Levko

Levko Well-Known Member

Я не сказав, що хтось у Всесвіті є сильніший за Бога.

От, ви наприклад, коли робите якесь зло, то це ви з Божої волі робите, чи зі своєї?
    Бог дає вам якийсь дозвіл, щоб зробити зло?
    Звичайно, що ви робите зло зі своєї волі.
    То чому вважаєте, що диявол робить зло з Божого дозволу?
    Він це робить зі своєї власної волі.
    Хіба не так?

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

7. Hase

Hase зайчик

Левко, ви хоч задумайтесь, що на НЕБІ не ЗЕМНЕ ЖИТТЯ. Там живуть ДУХОВНІ ОСОБИ з особливими якостями, які з людьми взагалі не порівняти. Відповідно чуда якими вони є для нас, там являються нічим особливим. Чи ви думаєте, що Ісус, як цар із своїми вибраними священниками (до яких ви себе сам зачисляєте) не будуть мати більше влади "чуда та знаків"? Невже всі на небі заживуть, як звичайні люди?
    Як ви собі сам взагалі думаєте, що ви будете на небі робити?

Загалом ще таке питання, як відрізнити магію-чародійства, які Бог засуджує і забороняє, від чуд, які походять ТИПУ від Бога, якими ви їх називаєте?
    І ще, проти яких "знакiв та чуд" ЗАСТЕРІГАВ Ісус ОСОБИСТО?

8. Levko

Levko Well-Known Member

Ну так. На небі буде не земне життя...
    На небі буде уже те "досконале", про котре написано в 10-тому вірші.
    Тому і написано, що коли настане, досконале, то інші мови припиняться, пророцтва припиняться, знання припиниться..., все припиниться, окрім любові... Так написано в Кор.13, пані Гасе, я нічого не вигадую, пані Гасе.
    Буду радіти...:)
    Легко відрізнити.
    В Писанні написано як.
    Коли хто приходить до нас і не несе науки Христової - не приймайте того.. 2Iван.1:10
    Тобто, коли хтось робить чуда, чи зцілення і при тому не несе Євангелію (не проповідує про спасіння через Ісуса Христа), то це не від Бога. Такі люди маги і чародійники від лукавого...
    Багато зараз і у всі часи є людей, котрі роблять знаки і чуда, але не несуть Благої звістки, не проповідують про спасіння через Ісуса Христа.
    От якраз проти таких знаків і чуд Ісус і застерігав.

9. kym

kym Well-Known Member

Лишилося тільки вияснити де це конкретно "на небі"..... На Марсі, на Альфа -центаврі, між ними, чи ще десь.... На МКС постійно сидить пару людей -життя там в невагомості - літають а не ходять - це точно не земне, а все решта як у нас.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Левко, ви намагаєтесь пояснити те, в чому ні бельмеса.

А питання ваші дурнуваті.

• Смішно Смішно x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дитячий садок....

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Levko

Levko Well-Known Member

Нормальні пояснення і питання, Миху. То ви просто не в"їхали в суть розмови...:mocking:

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Добре, з якої фрази Педра ви взяли, що він думає, щоб робити зло тре питати Бога?

14. Levko

Levko Well-Known Member

Ок, поясню.
    Педро писав, що зло робиться з Божого дозволу.(допис[HASHTAG]#702[/HASHTAG])
    Я через те і спитав Педра, чи він думає, що диявол питає дозволу Бога, коли хоче зробити зло?:)

Далі Педро чогось почав говорити про всемогутність і всюдисущість Бога, так ніби я це десь заперечував...:dntknw:

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

У Йови буквально так і є.

Як ви поясните всемогутність Бога і одночасно факт, що люди хворіють? Бог може зробити, щоб люди не хворіли? Якщо всемогутній і може, то чому не робить? У мене одна відповідь - допускає, а у вас яке пояснення?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Levko

Levko Well-Known Member

Чому не робить, щоб люди не хворіли, якщо Бог Всемогутній?
    В мене до вас питання. Якщо Бог Всемогутній, то чому не зробить, щоб люди не грішили?
    Відповідь очевидна- тому, що створив людину з вільним вибором! Бог дав людині вибирати.

І от ця людина, з вільним вибором, котра була створена Богом для того, щоб замешкувати землю і поратись на ній, котра мала духовну владу над всім земним створінням в тому і над дияволом послухалася сатани і через гріх свідомо передала цю владу йому.

Ставши під владу сатани людина стала його рабом. Людина почала на своїй шкірі відчувати плоди свого вибору- прийшли хвороби, важка праця в поті чола, біди, старіння, смерть, в тому числі і вічна смерть..., бо заплатою за гріх є смерть. Це все було від диявола.

Адам зробив свій власний вибір...
    Бог при цьому залишився Всемогутнім.

Ось і відповідь на питання чому Бог не робить.
    Бог завжди рахується з вибором людини.

Але Бог зробив все, щоб людина мала можливість вирватися з цього диявольского рабства. Він послав Сина Свого, Котрий став жертвою за гріх людини. І тому, кожен, хто приймає цю Жертву, "стає праведністю Божою" і "на суд не приходить уже, бо перейшов від смерти в життя", як написано в Iван.5:24...

Приймаючи Жертву Ісуса людина повертається знову до того стану в якому був Адам до свого гріхопадіння. Завдяки перемозі Ісуса, Котрий Духом Святим поселяється в такій людині, вона має владу над гріхом, має владу над дияволом і над його ділами, тобто хворобами. Тому Ісус і сказав, що тих хто увірує будуть супроводити ознаки- в Ім"я моє демонів будуть вигонити, говоритимуть мовами, кластимуть руки на хворих і хворі зцілятимуться!

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ага!!!!!!!!!

А я то думаю: чому люди хворіють? А виявляється, то їх вільний вибір!!!

Ну добре, Левко.

От мені з гріхом все ясно. Людина стала грішна, а від грішної людини не може народитися безгрішна дитина. Тут все зрозуміло.
    Але скажіть, як ви додумалися до того, що хвороби є спадок Адама і Єви? Тоді цілком слушне запитання: А чому одні діти народжуються здоровими, а інші хворими? На здорових гріх не передався, чи як?

18. Levko

Levko Well-Known Member

Не перекручуйте, Миху.
    Я такого не говорив.
    Я писав, що перша людина зробила вибір і вибрала гріх, а з гріхом прийшли і хвороби і смерть.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

От я й запитую вас.
    Чому народжуються здорові діти/люди?

Пояснюю: як перша людина згрішила, то гріх пішов на все без виключення людство: нема безгрішних. То ж питання: чому люди народжуються здорові? На них неподіяло гріхопадіння?

20. Hase

Hase зайчик

Ех, Левко, вибачайте:blush:, АЛЕ, з Вашими то "можливостями" не у форумі писати, а у АТО людей оздоровлювати, ні, більше, їх з мертвих піднімати. Ви вроді і такий "дар" diablo: маєте? Боюсь, лише, вони Вас не попросили... До речі, і Ісуса люди, яких він воскрешав це НЕ просили, але то таке, мЕлАч...

• Смішно Смішно x 2
а де твій аватар? :)