А хіба мова про це? Хто сумнівається у всесильності бога? Левко, якщо я щось пишу, то я це відстоюю, а якщо ви пишите, то ви й відстоюйте. Чому я повинен відстоювати те, що ви собі придумали? Я просто знаю людей і знаю, що часто вони готові на все, щоб заробити пару гривень. Зараз по телебаченню багато шоу на цьому побудовані. Набирають людей, кожному пропонують за певну роль відповідні гроші і так робляться передачі. Воно не є щось нове, повірте. Найкраще полікуйте тих, кого я знаю, що вони хворі. Чому я говорю про Зоряну і чому ви чемно мовчите? Це ж наша спільна знайома і це би зняло всі мої підозри. А ви натомість постите якійсь вистави з острова Фіджі, чи ще звідки. Жіночка усно подала розповідь як вона лікує все підряд. Це все слова, нічим не підкріплені. А ви тут приводите цитати з Письма, ніби я сумніваюсь у тому, що там написано. Сумніви є у ваших відео.
А чому я повинен відстоювати ваші вигадки і недовірство? Так я ж писав вам, що то не якісь ліві люди з телевізора, то мої знайомі, котрих я добре знаю... Якщо ви мені не довіряєте, то що я вам зроблю...? Я вам розповідав про те як Бог підняв мою маму на ноги після перелому шиї і після від повного паралічу, розповідав про зцілення своїх діток, ви тільки з цього понасміхалися... То як можна з вами відверто говорити, Миху? Можна хіба гавкати... Мені це неприємно...
Дитячий садок... як ви то любите. Невже він вас не покинув? Та тому, що ви постите відео, а не я. Якби я постив, я б відстоював. аааааааа, ось воно що!!!! Ну це тоді так! А що воно міняє? Я вам пропоную хвору, яку ви знаєте і я знаю. В чому запори? У ваших то так просто виходить!!! Цьотка лікує перед камерою, не випускаючи мікрофона з рук. Попросіть її, хай вона зцілить Зоряну. Так само на камеру, або й без камери. Або взяти отого лисуватого чоловіка, що майже на всіх ютубах зцілює... Для нього то як сємочки лускати - пачками оздоровлюються. Хай спробує свій талант. Левко, от взяти село Солонка. Там у православному храмі теж зцілюють. І вже пташки співають, що там нема жодного зцілення, але народ їздить, лікується, а трупа хворих одна і та ж, плюс пару заблукавших душ - донорів дійства. Є ще така собі Наталя Земна, лікує хорих, всякі травки за файні гроші продає... Люди "лікуються", щей запевняють - стає легше. Можна вірити. тому й кажу - вилікуйте тих, які я знаю. Ну і слава Богу, а у відео я невірю, бо воно є шоу для довірливих, вішання макаронів.
Відстоювати?! Для чого мені відстоювати їх? Хочете вірте, не хочете не вірте, то ваше особисте право... як, до речі, і право гадити під кожним відео... Хоча дивно... Я би, наприклад, боявся когось обпльовувати, хто робить якісь речі Божим Ім"ям, щоб часом не стати, як сказав Гамалиїл, самому богоборцем. Дiї.5:39 А коли те від Бога, то того зруйнувати не зможете, щоб випадком не стати і вам богоборцями! що? уже слава Богу... Злий ви чоловік, Миху...
Миху! Ви кожен раз дорікає те Левку за Зоряну. Можливо проблема є в вірі Ромка. У Ромка є нелюбов до певних категорій людей ( росіян і міліції) _ як я зрозуміла. В біблії написано що той хто ненавидить брата той ще в темряві. А той хто любить брата перейшов із темряви у світло. Випробування даются людині щоб вона змінилася, покаялся перед Богом,, змирилася. Мені знається в цій ситуації з Зоряною Ромкові треба передивитися на своє поклоніння Богові і свою віру і відношення до інших людей.
Я вірю в зцілення людей. Щоправда нажаль зараз багато стало вовків в овечій шкурі. Я знаю що Бог може зціляти людей тепер так як і раніше. БОГУ доступні любі методи і способи зцілення. Часто ми самі все руйнуємо своїм невірям
а раз так, то чому вам не подобається те, що я пишу? У кожного своє право. Я б боявся обманювати, а ще більше б боявся обманювати, використовуючи Боже Імя.
Я це розумію і навіть погоджуюся, а Левко того не розуміє, він вважає, що вилікувати можна кожного. Тому я й прошу його вилікувати Зоряну - мовчить, як рот води набрав. У нього нема що сказати, але він "лікує". Левко, то не я злий, то ви запуталися у Писанні, для вас правда є зла, бо не відповідає вашим забаганкам. Левко, ваші не вилікують мою сусідку, яка роками страждає від поліартриту і остеохондрозу, вони не вилікують Зоряну. Для чого оті радісні шоу на ютубі?
Так звичайно! Ісус зціляв людей спілкуючись з ними віч-на-віч, і також зціляв коли люди масово приходили до Нього... Зараз нічого не змінилося. Ісус той Самий, живе у тих хто вірить в Нього і хто рухається по Його слову. Тому нормально є коли особисто молишся за зцілення хворого і, також нормально є, коли збираються багато хворих одночасно і ти їм служиш тим даром, котрий є в тобі. Мих, на жаль, в це не вірить, не довіряє, коли звичайні люди зціляють в Ім"я Ісуса Христа, думає, що то все шарлатанство... Хоча я розумію його і тут нічого дивного нема. В часи Ісуса фарисеї, дивлячись як Сам Ісус зціляв людей і виганяв демонів, також говорили, що Ісус це робить силою Вельзевула, князя демонів... Цей дух невірства і сліпоти духовної дуже успішно діє і зараз в людях..., на жаль...
Левко, не порівнюйте себе із Ісусом. Він був МЕСІЄЮ і відповідно мав силу від Бога. Ви ж ПРОСТА ЛЮДИНА, як і інші. Подумайте перш за все ЧОМУ такого роду "чуда", а серед них були далеко не тільки зцілення, а і дар говорити різними мовами та ангельськими, ВОСКРЕСІННЯ, пророкування....появилися саме з приходом Ісуса? Перегляньте за яких умов це було... Крім того ЧОМУ коли був хворий друг Павла Тімотюс, Павло не накладав йому руки, а дав пораду випити вина, бо це може йому допомогти? Чому сам будучи хворим, не міг вилікувати себе? Та тому, що ці перші християни дар зцілення не використовували, як терапію. Завдання Бога було не піклування про стан здоровя людей. Завдання було, як ІСУСА, так і наступних християн донести слово БОГА до людей. Це завдання маємо і по сьогодні.(Матв. 28:19, 20) Всі, починаючи Ісусом християни були перш за все проповідувачі СЛОВА. Коли Ісус був перед Пілатусом сказав цікаву річ:"...Я для того народився і прийшов у світ, щоб свідчити про правду...." (Івана 18:37). А робив він ЧУДА і ЗНАКИз особливою ціллю. Павло казав :"Адже про нього спочатку говорив наш Господь, а потім це підтвердили нам і ті, хто чув його. Бог теж це засвідчив знаками, чудами, різними могутніми ділами і дарами святого духу, які давав згідно з власною волею." (Євреїв 2:3, 4) Тобто ці чуда і знаки були від Бога, щоб показати людям, що саме Ісус є тим Месією на якого століттями чекали євреї. Звичайно Ісус мав жаль до людей, але його завдання було не лікувати, а донести Божу новину до людей і показати, що у майбутньому таке, як бути здоровим і бути воскресшим з мертвих МОЖЛИВО. Адже це саме те, щого очікуємо, вічного життя без хворіб... Той самий Павло говорив, що ці ЗНАКИ і ДИВА колись закінчаться. (1 лист Коринт. 12:27 до 13:8). І ще одне питання ЧОМУ зі всіх чуд залишилося практикування ЛИШЕ зцілення? Де дар ВОСКРЕШАТИ, раптово говорити різними мовами, мовами анґелів, знати, що буде наперед...? А хіба Сатан не може діяти через людей використовуючи їх, як інструмент? Чи не має Сатан вигляд Ангела і світла? Ісус сам казав:"Не кожен, хто каже до мене: “Господи, Господи”, увійде в Царство небесне, а тільки той, хто чинить волю мого Батька, який на небі. Багато хто скаже мені того дня: “Господи, Господи, хіба не твоїм ім’ям ми пророкували і не твоїм ім’ям виганяли демонів? Хіба не твоїм ім’ям здійснювали багато могутніх діл?” Тоді я скажу їм: “Я ніколи не знав вас! Відійдіть від мене, ті, хто чинить беззаконня!" Матвія 7:21-23. І попереджав:"Бо з’являться лжехристи і лжепророки, які чинитимуть великі ЗНАКИ та ЧУДА, щоб, коли можливо, ввести в оману навіть обранців. Пам’ятайте, я перестеріг вас." (Матв. 24:24).
Ісус вилікував всіх хто приходив до Нього. Але треба згадати випадок з жінкою фінікіянкою , в якої була хвора дочка, одержима бісом. Ісус зразу не вилікував її. Він випробовував віру жінки і одночасно вчив учнів. В жінки була віра. Вона прийшла до Ісуса з вірою. І отримала що просила. Деякі люди моляться про зцілення, але не отримають зразу зцілення. Можливо причина в тому що люди ставлять тілесне вище від духовного.і отримавши зцілення можуть відвернути від Бога і піти далі своїми шляхами.
Бог використовує різні шляхи щоб достукатися до серця людини. Якщо людина хвора то ближні люди ПОВИННІ молитися за неї. За її духовне і фізичне зцілення. Давайте всі разом молитися за сім.ю Ромка. І за зцілення Зоряни! Кожен вечір о 21.00!
Так, фізично я проста людина як і інші, але духовно я уже інша людина. Кожен хто приймає Ісуса як свого Господа, він уже не є простою людиною. Така людина стає дитиною Божою, в котрій живе Сам Бог! Бог проявляється через таких людей як і колись, коли ходив в людському тілі, Він зціляє, звільняє, підбадьорює, воскрешає... Не Людина це робить, а Бог через неї... Так написано, я не вигадую нічого...
Левко, перед тим, як писати всякі дурнуваті опуси, повторюйте фразу: Я не можу зцілити Зоряну. Тоді може, будете ногами діставати землю і манія величі приборкається, і не будете думати, що Бог у вас на службі по зціленню.
От таке я розумію. Не шоу на сцені з мікрофоном в руці і гра на публіку. І якщо буде Божа воля, Зоряна зцілиться.
Але ж Ісус лікував людей не у майбутньому, а у теперішньому... Учні Ісуса зціляли у теперішньому... До чого тут майбутнє? В майбутньому і так зрозуміло, що не буде ні хворіб, ні зітхання... Хто вам сказав, що з дарів залишилося тільки зцілення? Я знаю багато випадків воскресіння, мовами також море віруючих говорять, сам уже 15 років молюся на мовах, також море людей є, котрі розвиваються і служать у дарі пророкування, в дарі чудотворіння... Просто в колі Свідків Єгови ви такого ніколи не почуєте, тому і не знаєте, що все це зараз є реально...
Левко, ви пишите правильно, але виглядає гидко. Тому що самовосхвалєніє тече рікою з ваших уст. Я - інша людина. Хай про вас інші скажуть... А звідки ви знаєте які ви є в Божих очах? Я думаю, тре старатися жити праведно, а не вихвалятися, мов я вже праведний.
Левку, Ісус і учні лікували людей всіх підряд? Чи це були поодинокі випадки? Зрозумійте, що справді оздоровити людину, особливо від невилікованої недуги - це чудо. Але коли це "чудо" поставити на конвеєр - це вже буде не чудо. Памятаєте, цього хотів добитися диявол, коли спокушав Ісуса. Перетвори камінь в хліб, скоч вниз зі 100 м висоти, додам від себе, стань і оздоровлюй кожного, дай кожному помешкання і інші чуда - і ти будеш лідером в світі! Ісус не захотів... В нього (і в апостолів) були інші цілі - дати життя вічне, яке в ніяке порівняння не йде з тими кількома десятками років життя в нашому слабенькому, смертному тілі. Ось пані Газе вам нагадала, що Ісус не оздоровив Павла, а останній Тимофія. Навпаки, порекомендував пити вино. З вашої церкви був би вигнаний відразу.