зцілення

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем plastic, 9 лют 2014.

1. talavoda

talavoda Well-Known Member

Що Вас так розсмішило у моєму дописі?

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не лише це.

Ви зауважили, що у них вузька спеціалізація - вирівнювання довжин ніг. До цього я ніколи не чув про такі проблеми у здоровї, хоча і припускаю рідкісні випадки, у Письмі нема жодних таких випадків. А тут кожне друге-третє відео, а цьоця договорилася до того, що ноги не лише вирівнялися а й підросли у довжину... ну що ж... цікаво, дуже подібно до казок дідуся Панаса.
    Ще кидається в очі, що вона лише розповідає. А говорити можна що завгодно, самі розумієте. Ну і восхвалєніє того чоловіка, ніби він головний у зціленні.

• Смішно Смішно x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

звикайте, у Левка тепер така реакція на все...:)

• Смішно Смішно x 1
  4. Levko

Levko Well-Known Member

5. Sebastian del Maar

Sebastian del Maar миється в бані

Це тема тільки для догналітів чи святим баптистам теж можна висловлюватись?

6. Levko

Levko Well-Known Member

7. Levko

Levko Well-Known Member

Жінці в хребті був вставлений метал, лікарі заборонили нахилятися вперед, а після молитви вона змогла нахилитися і не відчувати ніяких болів! Рука, яка була нерухома почала рухатися!
    Бог живий!!!

View: https://youtu.be/vrmZKxrnr5w

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Бо рука була перевязана. Як вона могла рухатися? Розвязала руку і тоді рука зарухалася.
    Смішне шоу.

• Смішно Смішно x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Шоу з елементами масового психозу. Все робиться для публіки.

Останнє редагування: 29 бер 2015
    • Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  10. Levko

Levko Well-Known Member

:)
    Для когось шоу, а для когось одужання...
    Ісус також робив шоу для публіки?:mocking:

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

А яке дане відео має відношення до Ісуса? Жодного.

• Смішно Смішно x 1
  12. Levko

Levko Well-Known Member

Я писав, що Ісус також робив шоу, коли зціляв людей на публіці?
    Він же ж не завжди зціляв людей Сам на сам?

Останнє редагування: 29 бер 2015
  13. Levko

Levko Well-Known Member

Чому жодного? А хто піднімає людей з інвалідних візків, хто очі і вуха відкриває як не Ісус?
    Я розумію, що ви не довіряєте відео, але якщо взяти чисто теоретично, скажімо, якби ваша дитина встала інвалідного візка після молитви, ви би також сказали, що то шоу?.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та ну! А чого я повинен довіряти відео? Добра половина відео в ютубі - неправда. То чому я повинен довіряти тут?

Яке відношення має ця фраза до відео?

При чому тут ви приплели мою дитину? Вилікуйте Зоряну. Інакше це все всього навсього слова. А відео - це шоу. Судіть самі.
    Жодного свідчення з лікарень, які переповнені хворими. Натомість є сцена, ведучий, публіка, відеокамера і масове рівняння ніг.
    Потрібні реальні хворі, які є в лікарнях, а не невідомо хто. Адже є багато багато шарлатанства у теперішньому світі і треба розвіяти брехню, а не аплодувати їй.

15. Levko

Levko Well-Known Member

Не повинні...
    Пряме відношення має, бо якщо не Ісус піднімає з інвалідних візків, відкриває вуха і очі, то хто тоді це робить?
    Диявол?
    Диявол такого не може зробити, бо написано:
    Iван.9:32
    Відвіку не чувано, щоб хто очі
    відкрив був сліпому з народження.
    Так само не чувано відвіку, щоб хтось інший окрім Бога зцілив від прокази, підняв паралітика, чи вирівняв скорченого... Якщо би це було від диявола, то воно би десь було написано в Писанні...
    Можна подумати, що ви би повірили таким свідченням. Сказали би, що то підставні люди і що зовсім вони не були хворими і що то всьо шоу...:)))

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Левко, скажіть, а звідки ви взяли, що люди, що на відео є хворі? Ви їх не знаєте, а за добрі гроші зіграти рольхворого не так вже й важко.

Ви бачили як жінку коробці "перерізають" пилою і ноги окремо і голова окремо, а вона жива. Так от... чого вартує зіграти хвору?

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

я повірю, коли знатиму, що людина дійсно хвора.

18. Levko

Levko Well-Known Member

Миху, скажіть, а звідки ви взяли, що люди, що на відео НЕ є хворі? Ви їх не знаєте?
    Ви просто собі придумали і просто вірите в те, що то все обман і що люди не є хворі:)

В мене є більше підстав, щоб вірити в те, що все є правда і що Бог зціляє через покладання рук, оскільки люди котрі моляться за хворих на відео є моїми добрими знайомими, ми дружимо і спілкуємося з ними...:)
    А щоб вам знати що людина дійсно хвора, то що вам потрібно для того?
    Довідка від лікаря?
    Але ж ви скажете, що лікарі брешуть, за гроші можуть що завгодно написати...:mocking:

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Де таке сказано?

20. Levko

Levko Well-Known Member

що де сказано?

а де твій аватар? :)