Не лише це. Ви зауважили, що у них вузька спеціалізація - вирівнювання довжин ніг. До цього я ніколи не чув про такі проблеми у здоровї, хоча і припускаю рідкісні випадки, у Письмі нема жодних таких випадків. А тут кожне друге-третє відео, а цьоця договорилася до того, що ноги не лише вирівнялися а й підросли у довжину... ну що ж... цікаво, дуже подібно до казок дідуся Панаса. Ще кидається в очі, що вона лише розповідає. А говорити можна що завгодно, самі розумієте. Ну і восхвалєніє того чоловіка, ніби він головний у зціленні.
Жінці в хребті був вставлений метал, лікарі заборонили нахилятися вперед, а після молитви вона змогла нахилитися і не відчувати ніяких болів! Рука, яка була нерухома почала рухатися! Бог живий!!! View: https://youtu.be/vrmZKxrnr5w
Я писав, що Ісус також робив шоу, коли зціляв людей на публіці? Він же ж не завжди зціляв людей Сам на сам?
Чому жодного? А хто піднімає людей з інвалідних візків, хто очі і вуха відкриває як не Ісус? Я розумію, що ви не довіряєте відео, але якщо взяти чисто теоретично, скажімо, якби ваша дитина встала інвалідного візка після молитви, ви би також сказали, що то шоу?.
Та ну! А чого я повинен довіряти відео? Добра половина відео в ютубі - неправда. То чому я повинен довіряти тут? Яке відношення має ця фраза до відео? При чому тут ви приплели мою дитину? Вилікуйте Зоряну. Інакше це все всього навсього слова. А відео - це шоу. Судіть самі. Жодного свідчення з лікарень, які переповнені хворими. Натомість є сцена, ведучий, публіка, відеокамера і масове рівняння ніг. Потрібні реальні хворі, які є в лікарнях, а не невідомо хто. Адже є багато багато шарлатанства у теперішньому світі і треба розвіяти брехню, а не аплодувати їй.
Не повинні... Пряме відношення має, бо якщо не Ісус піднімає з інвалідних візків, відкриває вуха і очі, то хто тоді це робить? Диявол? Диявол такого не може зробити, бо написано: Iван.9:32 Відвіку не чувано, щоб хто очі відкрив був сліпому з народження. Так само не чувано відвіку, щоб хтось інший окрім Бога зцілив від прокази, підняв паралітика, чи вирівняв скорченого... Якщо би це було від диявола, то воно би десь було написано в Писанні... Можна подумати, що ви би повірили таким свідченням. Сказали би, що то підставні люди і що зовсім вони не були хворими і що то всьо шоу...
Левко, скажіть, а звідки ви взяли, що люди, що на відео є хворі? Ви їх не знаєте, а за добрі гроші зіграти рольхворого не так вже й важко. Ви бачили як жінку коробці "перерізають" пилою і ноги окремо і голова окремо, а вона жива. Так от... чого вартує зіграти хвору?
Миху, скажіть, а звідки ви взяли, що люди, що на відео НЕ є хворі? Ви їх не знаєте? Ви просто собі придумали і просто вірите в те, що то все обман і що люди не є хворі В мене є більше підстав, щоб вірити в те, що все є правда і що Бог зціляє через покладання рук, оскільки люди котрі моляться за хворих на відео є моїми добрими знайомими, ми дружимо і спілкуємося з ними... А щоб вам знати що людина дійсно хвора, то що вам потрібно для того? Довідка від лікаря? Але ж ви скажете, що лікарі брешуть, за гроші можуть що завгодно написати...