Не знаєте як викликають огиду? Далі тролите...? Ви написали, що Бог якщо дав дар людині, то і дасть зрозуміти наявність цього дару. Питання - яким чином Бог дасть зрозуміти людині про наявність дару.
Замість себе відповіжте, а не замість Бога. Ви ж сказали, що Бог дасть зрозуміти наявність дару, то договорюйте уже до кінця. Як дасть зрозуміти? Хоча б якісь варіанти, припущення...? От для вас, наприклад, що би було знаком і підтвердженням від Бога, що у вас є дар до зцілення?
Бог зробив так, що ви прийшли на цей світ. Як це відбулося? Хоча б варіанти. Петро став апостолом. Як це сталося? Петро сказав: ану я спробую побути апостолом, може то Божа воля. Він спробував і йому сподобалось і він зрозумів, що це Божа воля. Це ви хотіли сказати? Левко-Левко... які ви наївні.
Ну та ви правильно сказали, що якщо Бог дає дар, то Він і дасть людині зрозуміти про наявність дару. Я згідний з цим. Просто спитав як саме дасть знати, яким чином дасть знати? Відповідь на це питання дуже проста- Бог про це скаже. Ви привели гарний приклад про Петра. Як Петро став учнем Ісуса? Ловив собі чоловік рибу, підійшов Ісус, та й каже, щоб він ішов за Ним. Так Петро став апостолом. Ісус йому про це сказав. Всім апостолам Ісус про це сказав. Нічого апостоли не робили такого що би Ісус їм не говорив. Більше того, Ісус навіть не хотів, щоб учні щось робили самі від себе, Він хотів, щоб вони робили тільки те що Він їм скаже. ... Ще один приклад. Яким чином Петро дізнався, що він "має дар" ходити по воді? Йому про це Ісус сказав! Так само і зі зціленням зараз. Поки Бог не скаже- нема чого щось робити від себе самого, бо це не матиме результату ніякого. Я багато разів після свого увірування читав слова, де Бог говорить, що ті хто увірує будуть класти руки на хворих. Але вони ніяк не відгукувалися в моєму серці. Але прийшов такий час, що ці слова мене сильно торкнули. Я зрозумів, що Бог говорить ці слова і мені також. Я ж увірував в Нього! А ті хто увірують, каже Ісус, будуть класти руки на хворих і хворі ставатимуть здоровими. От я і почав класти руки. Що почув від Бога, те і роблю. Я сам собі нічого не вигадав. Більше того, я навіть противився цим Божим словам, бо на початках було дуже страшно класти руки і вірити, що станеться так як Ісус сказав. Але бажання бачити людей здоровими, було вищим за мої страхи і переживання за свою репутацію...
Я собі також не раз це питання задавав. Хотілося б щоб усі і відразу ставали здоровими ті на кого кладеш руки... Але так наразі не є. Спочатку це мене дуже засмучувало, але коли почав роздумувати, то прийшла така думка(вірю від Нього), що був час в моєму житті, коли взагалі ніхто не зцілявся, бо я ні за кого не молився... Був також час, коли я уже почав молитися за хворих, але все одно ніхто не зцілявся... І був також час, коли уже дехто з хворих за кого я молився, почали зцілятися... Тому я вірю, що прийде також той час, коли більше буде тих, хто зцілився, ніж тих хто не зцілився... і т.д. Моя справа- це робити з вірою те, що Ісус Сам робив і мені каже робити- це любити хворих людей, хотіти їх бачити здоровими, і класти руки на них, молитися за їх зцілення...
Цільтеся на легкі недуги - насмарк, наприкдад. Це покращить вашу статистику. А до таких, як Зоряна не ходіть, нащо будете собі настрій псувати?
І що ви тоді думали? Що Бог дав вам дар, чи не дав? Тобто, ви таки вирішили, що хай моя воля буде, а не Його?
Левко сміх без причини... ну добре... Я десь бачив людей, до яких хто би що не говорив, а вони лише сміються.
На Вашу думку, Левку, чому в цьому відео жінка неодноразово згадує записи проповідей і молитов цього чоловіка? Дивно також, що Святе Письмо здаться менш важливим... Дуже хороше зауваження...